2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biberona bağlamayı deneyeceğim canım inşallah faydası olur

Evimize geldik. Hiç konuştuğumuz gibi olmadı bebek bizimle birlikte aramızda yatıyor güya kendi yataginda yatiracaktik, gorumcemi eleştiriyorum bebekle birlikte uyuyorlar diye daha ilk günden ağladı sızladı ortaya kuruldu. Gece bir kez kaka çiş uapti bütün üzeri batti. Eşim temizliyor bir gecede iki kez kıyafet değiştirince bunaldı baya o da. Bebek bezinin sıfır beden olanını alalım dedik. Siz de sızdırma oluyor mu. Çiş yapınca bir bakoyoruz belinden ititlbaren kıyafeti hep çiş olmus
kızlar sabah uyandım instagrama girdim de bir baktım benim doktor tek yumurta ikizlerini normal doğurtmuş deli kadın ya, bu beni kesin normal yaptıracak hahahahah. ben de normal istiyom zaten de beklemek zor
Az kalmış :) son günlerde zaman hiç geçmiyor haklısın.

Bende pijama koyacam
Gecelikle rahat edemiyorum
Benimkide sezeryan olacak

Canim tepki gormek istemiyorum simdi sezeryani ovmekten normal dogum en sagliklisi ama sezeryanda daha cok aci cekilir cunku ameliyat oluyorsun diye birsey yok... ben anlatim dogumumu 7 buck yil oldu dogumhanede sakinlestirici veriyorlar zaten sadece bebegimi merak ediyordum zaman kavrami kalmadi nasil gecti anlamadim 10 dk filan kaldim gibi geldi o da basucumda oturan anestezici yada hemsireyle sohbet eder gibi odama gotururlerken bekleyen akrabalarima el sallayarak girdim kapidanspinaldi bacaklarda uyusuklugum acilana kadar oturdugum yerde hafif makyaj yapip yuzume ceki duzen verdim gelenlerle konustum zaten sonrasinda da agri kesici filan veriyorlar sanirim bacaklarin hissedilmesine yakin...birtek yururken biraz agri vardi ama dayanilmicak gibi degil annemle sohbet ederek yurumemi engellemedi ertesi sabah taburcu olduk zaten evimde de hic lohusa yatagim olmadi bebekle ilgilendim misafirle oturdum ama tabi diger islere ev yemek filan annemler yardimci oldu 1 hafta 10 gn...3sene sonra da sezeryan izimi kendim bile zor bulabiliyordum bastaki kizarikligi gecti dikkat edip ararsan ipince bir cizgi var... Agri esigi evet herkeste farkli ama cok da nazli biri degilsen sezeryan olan bikac arkadasim akrabam da benim gibiydi sorun yasamadilar hic korkulacak birsey degildi sende saglikla alirsin insallh bebeigjni kucagina

canım büyük konuşmamak gerek. ben de ilkinde özendim oda yaptım, 6 aydan sonra ayıracaktık güya, adam 7 yaşına geldi anca ayırdık odayı 3 yaşına kadar bizimle aynı odadaydı. 3 yaşında epilepsi çıkınca uykuda daha çok atak geldiği için korktuk yine odamızda hatta yanımızda yatırdık bir şey olursa fark edelim diye şükür olmadı da sonuç itibariyle odasındaki büyük yatakta hiç uyumadı en son yatağı birine verdik. tabi benimkisi aşırı extrem de herkes yapamıyor o ayırma işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…