Biberona bağlamayı deneyeceğim canım inşallah faydası olurO zor olur bi yandan şırıngayi sık bi yandan memede tut bebeği ağzından katater çıkmasın derdi bu çok rahat birde siringayla ağzına birden basınçla gider mama çünkü sen sıkmış oluyorsun burda bebek anneyi emerken mamayida çekiyor biberon çeker gibi bitiyor hemen hemde ağzına bisey geldiği için mememi Daha güçlü çekiyor.
kapalı yağış yok henüzGünaydın canım Samsun’da hava nasılyarın kontrolüm var yağışlıysa erken çıkayım
Az kalmış :) son günlerde zaman hiç geçmiyor haklısın.kızlar sabah uyandım instagrama girdim de bir baktım benim doktor tek yumurta ikizlerini normal doğurtmuşdeli kadın ya, bu beni kesin normal yaptıracak hahahahah. ben de normal istiyom zaten de beklemek zor
Canım ne alemdesinizYatışım yapılıyor hastanedeyiz dua edin
Bende pijama koyacamBen sordum almıyoruz dediler canım, yoksa ameliyathanenin sterilazyonunu sağlamak çok güç olurmuş covid olduğu için. Ben iki pijama koydum. Yeterli olur. Hangisi ile rahat edeceksen onu alırsın.
Çok fark etmiyor bence gecelik ya da pijama.
Bugun kapali havaGünaydın canım Samsun’da hava nasılyarın kontrolüm var yağışlıysa erken çıkayım
Ben ilkinde gecelik almıştım yanıma hiç rahat değildi cidden :) Pijama daha rahatıma gitmişti. Senin günün ne zaman canım?Bende pijama koyacam
Gecelikle rahat edemiyorum
Benimkide sezeryan olacak
Ben normalde gecelik giymem hic rahatsiz oluyorum aynenBen ilkinde gecelik almıştım yanıma hiç rahat değildi cidden :) Pijama daha rahatıma gitmişti. Senin günün ne zaman canım?
Hıı senin daha varmış ya, hadi hayırlısı olsunBen normalde gecelik giymem hic rahatsiz oluyorum aynen
Haftaya kontrole gitcm
Banada 19 yada 20de aliriiz dedi
Belirlersin günü dedi oylee
Amin oyle böyle geldik sonunaHıı senin daha varmış ya, hadi hayırlısı olsun
Canim tepki gormek istemiyorum simdi sezeryani ovmekten normal dogum en sagliklisi ama sezeryanda daha cok aci cekilir cunku ameliyat oluyorsun diye birsey yok... ben anlatim dogumumu 7 buck yil oldu dogumhanede sakinlestirici veriyorlar zaten sadece bebegimi merak ediyordum zaman kavrami kalmadi nasil gecti anlamadim 10 dk filan kaldim gibi geldi o da basucumda oturan anestezici yada hemsireyle sohbet eder gibi odama gotururlerken bekleyen akrabalarima el sallayarak girdim kapidan2 saattir ağlıyorum sezaryen korkusundan lütfen birisi iyi bir doğum hikayesi varsa yazsin delircem. Dr da normal nkrmal dedi dedi son günlerde ne dediği belli değil net konuşmayınca sezaryene karar verdik of of gecen hafta sezaryen yapan abla cok ağrım var diye msaj atmis. Annemin sezaryeninin nasil kotu gectiğni 30 yildir dinliyorum zten gun aldiğmizdan beri yuzunden dusen bin parca.
canım büyük konuşmamak gerek. ben de ilkinde özendim oda yaptım, 6 aydan sonra ayıracaktık güya, adam 7 yaşına geldi anca ayırdık odayıEvimize geldik. Hiç konuştuğumuz gibi olmadı bebek bizimle birlikte aramızda yatıyorgüya kendi yataginda yatiracaktik, gorumcemi eleştiriyorum bebekle birlikte uyuyorlar diye daha ilk günden ağladı sızladı ortaya kuruldu. Gece bir kez kaka çiş uapti bütün üzeri batti. Eşim temizliyor bir gecede iki kez kıyafet değiştirince bunaldı baya o da. Bebek bezinin sıfır beden olanını alalım dedik. Siz de sızdırma oluyor mu. Çiş yapınca bir bakoyoruz belinden ititlbaren kıyafeti hep çiş olmus
Az kalmış :) son günlerde zaman hiç geçmiyor haklısın.
Geçen gittiğimde çok yağıyordu trafik felç olmustu geç kaldık biraz ondan sordumBugun kapali hava
Suan yağmur yokGeçen gittiğimde çok yağıyordu trafik felç olmustu geç kaldık biraz ondan sordum
Başınız sağ olsunÖyle keyifsizim ki sabah nişanım geldi demiştim amcamı kaybettik koronadan üzerineRegl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda evlendiğimde de kuzenimi kaybetmiştim mutluluklarım hep hüzünle kesiliyor kalbim öyle buruk ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?