2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kesinlikle kötü dogum hikayeleri anlatılmamalı nette dogumla ilgili bilgiler okurken es kaza bi habere tıkladım üzül üzül bi hal oldum etkisinden zor kurtuldum.insanız etkileniyoruz kaldıki hamileyiz üzuntü sitres yapmamamız lazım.keşke okumasaydım dedim.Her doğum kişiye özeldir karşımızdakinin şartlarıni bilemeyiz kaldıki acı eşigi denen birsey var benim icin agrısız sızısız olur digeri icin tam tersi.Annenin ve doktorunun verecegi bir karar.Keyfi olarak bile sezaryen isteyebilir gayet normal.Istersede normal dogurur.Herkes kendisi ve bebeği icin en dogrusu neyse ona karar verebilir.3.kisiler sadece fikir sunabilirler niye bunu sectin diyemezler.

Ben de ucuna şırınga bağlayarak yapmıştım canım ama daha çok bebeğin ağzına vermekte başarısız oldum
O zor olur bi yandan şırıngayi sık bi yandan memede tut bebeği ağzından katater çıkmasın derdi bu çok rahat birde siringayla ağzına birden basınçla gider mama çünkü sen sıkmış oluyorsun burda bebek anneyi emerken mamayida çekiyor biberon çeker gibi bitiyor hemen hemde ağzına bisey geldiği için mememi Daha güçlü çekiyor.

Doktora kesin bilgi ver canım son zamanlarin erkek kafası anlamaz virüs hep vardı devam da edecek biz her hafta bebekle hastanelerdeyiz önlemini al git bence .seni korkutmam istemem ama ben cuma gitmiştim kontrolume bi anda doğum yari n deyince ben ağlamıştım bana neyseki kontrole bugün geldin pazartesiye kalsaydın sonucu kötü olabilirdi ağlama fark edildiği için sevinelim demişti. Yakınında bi özel hast varsa da gidebilirsin

Günaydın kızlar mutlu pazarlar bugün kayinvalidemler bebeği görmeye geliyor.Bebegi yıkayacaktım vazgeçtim dün doktor bu kış ayında her gün yıkama dedi 2 3 günde bir yıkasan yeter hem sana zaman kalmis olur hemde enerjin bitmez dedi .Yıkayınca da sanki gozume büyüyor geliyor

İnşallah sağ sağlim kendiliğinden doğurursun canım

Yatışım yapılıyor hastanedeyiz dua edin

Konu ne tam olarak anlamadım bilmiyorum ama benim normal yapma şansım vardı ama ben korktuğum için istemedim daha doğrusu cesaretim yok kendime güvenemedim hatta doktor sen yaparsın falan filan demesine rağmen asla cesaret edeniyorum 14 kasım için sezaryen için gün aldık. Doktorumda bana dedi normal yada sezeryan senin için hangisi iyi olacaksa sen hangisinde mutlu daha rahat hissedeceksen dedi. Bence bu durumun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnsanlar şunda aaa normal doğum bravo sezeryan yapınca hımm sezeryan mı bu kişi tercihi kimse kimseyi eleştirmesin bence. Gerçekten tamamen psikolojik. :)

Hanımlar merhaba.
Nasılsınız?
Yavaş yavaş kavuşuluyor yavrulara.
Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşallah.
Sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

40+4 den selam ederim.
Abilerine çekti kızımız geleceği yok gibi görünüyor.
Suni sancı istemiyorum hiç (ikinci doğumda tecrübe ettim) ama bakalım inşallah gerek kalmaz. :/

Eczanede satılıyor diye biliyorum nöbetçi eczaneden alıp bi dene istersen canım

Bana özel mesajla yazar mısın detaylı olarak ameliyat sonrasını bünyeyle de kesinlikle alakası var ama ben kendimi en kötüsüne hazırlamak istiyorum. İşimi kış tutayım yaz çıkarsa ne ala :)
Benim ameliyat sonram güzeldi ameliyat esnası birazcık zordu ki banlanmıssın msj da atamam..

Merhaba canım yoktun uzun zamandır doğum yaptı mı acaba diye aklıma geldin
Senin bebişinde keyfi yerinde galiba bayağı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…