2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ebeveynlik hep öyle değil mi zaten tükürdüğünü yalamak

Ustunu giydiriyorlar canim altini bacakalrin acilinca giyersin

Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin Allah ın takdiri canım
Ağrılarını takip et sıklaşırsa doktora git

Kızlar hurmayı günde kaç tane yiyorsunuz ve aç karnına veya tok fark ediyor mu ?

Evet hastane forması oluyor canim üzerinde sonra giydiriyorlar

Ben çocuklarımı hiç kendi yatağımda yatırmadım
Birini 8 aylık olunca odasına geçirdik beşiğini diğerini 40 günlükken geçirdik bu üçüncü de bebek çok özlemişim gece ağlayınca seviniyorum hemen kalkıp emzirip seviyim diye bunu ne zaman odasına alırım bilmem ama yatağımda yatıramam

Başınız sağolsun Allah sabır versin çok üzücü ama bebeğini düşün bak her an doğum olabilir bebek strese girmesin

Evet evet en geç senin gibiydi bu kadar oldun ya ben de bitti sayıyorum senin hayırla kurtul bebegin nasıl pek yazmıyorsun boyu kilosu gelişimi
Enson cumartesi giitm
Doktor 3200dedi kilosuna
Ama cidden herks degisyror dediigi iicn cok güvenemedim boyunu demedi sanki
Buhafta normal sezeryan olayi vardi
Catim dar deyince sezeryan olsun istiyorum dedi doktor
İşte 19 yada 20kasim gunverdi
Artik btisin istiyorum hayırlısıyla
Kusmalarim devam
Mide yanmam devam

Bir de öyle güzel ki ya keşke hep ortakizda yatirsak. Annem de alistirmayin diyor.vsu an direk gözetim altında işime de geliyor bizimle uyuması aslında. Uyandikca bakıyorum durumuna. Bakalım ya büyük ne konuşsam başıma geldi benim zaten güya ben kolay normal dogurcaktim falan filan hoplaya zıplaya hastaneden çıkacaktım. Eşim yürüme eve goturcekti bebeyi bebek arabasiyla gezdire gezdire ev yakın hiç öyle olmadı. İki büklüm taksiye atladık dün akşam yani. En güzeli akışına birakmakmis.
Şimdi nasıl iyi mi peki? 3 sene baya uzun gozlemlemissin aynu odada iyi olmus

Rabbim rahmetiyle muamele etsin doğuö gibi ölüm de hayatın içinden üzül ama bebeğini de unutma o sana kavuşmak için hala aynı heyecanı taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…