- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ebeveynlik hep öyle değil mi zaten tükürdüğünü yalamakcanım büyük konuşmamak gerek. ben de ilkinde özendim oda yaptım, 6 aydan sonra ayıracaktık güya, adam 7 yaşına geldi anca ayırdık odayı3 yaşına kadar bizimle aynı odadaydı. 3 yaşında epilepsi çıkınca uykuda daha çok atak geldiği için korktuk yine odamızda hatta yanımızda yatırdık bir şey olursa fark edelim diye şükür olmadı da sonuç itibariyle odasındaki büyük yatakta hiç uyumadı en son yatağı birine verdik. tabi benimkisi aşırı extrem de herkes yapamıyor o ayırma işini
Ustunu giydiriyorlar canim altini bacakalrin acilinca giyersinBende hem gecelik hem pijama koymustum normal ya da sezeryan bilmeyince simdi sezeryan olunca 1 gecelik daha koyacagim ilavebuarada yurutmeye gelene kadar hemsireler uyusukluk tam gecmis olmuyor anladigim kadariyla o sirada hastane önlüğüyle mi duracagız
Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesinÖyle keyifsizim ki sabah nişanım geldi demiştim amcamı kaybettik koronadan üzerineRegl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda evlendiğimde de kuzenimi kaybetmiştim mutluluklarım hep hüzünle kesiliyor kalbim öyle buruk ki
Evet hastane forması oluyor canim üzerinde sonra giydiriyorlarBende hem gecelik hem pijama koymustum normal ya da sezeryan bilmeyince simdi sezeryan olunca 1 gecelik daha koyacagim ilavebuarada yurutmeye gelene kadar hemsireler uyusukluk tam gecmis olmuyor anladigim kadariyla o sirada hastane önlüğüyle mi duracagız
7 tane canımKızlar hurmayı günde kaç tane yiyorsunuz ve aç karnına veya tok fark ediyor mu ?
Yarın doğumun mu var inanmıyorum nasıl geçiyor zaman daha var gibi geliyordu banaYaaa midem yanmaktan bir hal oldu. Son günüm daha güzel geçer diye beklemiştim ama hiç de güzel geçmiyor şu an
Başınız sağolsun Allah sabır versin çok üzücü ama bebeğini düşün bak her an doğum olabilir bebek strese girmesinÖyle keyifsizim ki sabah nişanım geldi demiştim amcamı kaybettik koronadan üzerineRegl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda evlendiğimde de kuzenimi kaybetmiştim mutluluklarım hep hüzünle kesiliyor kalbim öyle buruk ki
Evet evet en geç senin gibiydi bu kadar oldun ya ben de bitti sayıyorum senin hayırla kurtul bebegin nasıl pek yazmıyorsun boyu kilosu gelişimiAmin oyle böyle geldik sonuna
Enson cumartesi giitmEvet evet en geç senin gibiydi bu kadar oldun ya ben de bitti sayıyorum senin hayırla kurtul bebegin nasıl pek yazmıyorsun boyu kilosu gelişimi
Evet canım hayırlısı ile ben de artık bebişli gecelere geçiş yapacağım :)Yarın doğumun mu var inanmıyorum nasıl geçiyor zaman daha var gibi geliyordu bana
Gecelik çok işe yarıyor. Ben iki tane götürdüm çok işe yaradı. Bir de kullan at kilot işe yaradı bayaBende pijama koyacam
Gecelikle rahat edemiyorum
Benimkide sezeryan olacak
Bir de öyle güzel ki ya keşke hep ortakizda yatirsak. Annem de alistirmayin diyor.vsu an direk gözetim altında işime de geliyor bizimle uyuması aslında. Uyandikca bakıyorum durumuna. Bakalım ya büyük ne konuşsam başıma geldi benim zatencanım büyük konuşmamak gerek. ben de ilkinde özendim oda yaptım, 6 aydan sonra ayıracaktık güya, adam 7 yaşına geldi anca ayırdık odayı3 yaşına kadar bizimle aynı odadaydı. 3 yaşında epilepsi çıkınca uykuda daha çok atak geldiği için korktuk yine odamızda hatta yanımızda yatırdık bir şey olursa fark edelim diye şükür olmadı da sonuç itibariyle odasındaki büyük yatakta hiç uyumadı en son yatağı birine verdik. tabi benimkisi aşırı extrem de herkes yapamıyor o ayırma işini
Depend kulot bez aldim pedde aldimGecelik çok işe yarıyor. Ben iki tane götürdüm çok işe yaradı. Bir de kullan at kilot işe yaradı baya
Rabbim rahmetiyle muamele etsin doğuö gibi ölüm de hayatın içinden üzül ama bebeğini de unutma o sana kavuşmak için hala aynı heyecanı taşıyorÖyle keyifsizim ki sabah nişanım geldi demiştim amcamı kaybettik koronadan üzerineRegl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda evlendiğimde de kuzenimi kaybetmiştim mutluluklarım hep hüzünle kesiliyor kalbim öyle buruk ki
Peki canım aç tok veya yatmadan önce sabah kalkınca fark ediyor mu nasıl tüketmeliyim7 tane canım
Yok hiç fark etmez. Ne zaman istersen yiyebilirsin.Peki canım aç tok veya yatmadan önce sabah kalkınca fark ediyor mu nasıl tüketmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?