aynen ya bende güzel gecer diye bekliyodum midem bulanıyor kaç gündür yediģimi çıkarıyorum halbuki midem bulantim 4.ayda gecmistiYaaa midem yanmaktan bir hal oldu. Son günüm daha güzel geçer diye beklemiştim ama hiç de güzel geçmiyor şu an
Bu reflü adamı mahvediyor ya... Benim de 7. Ayda başladı.aynen ya bende güzel gecer diye bekliyodum midem bulanıyor kaç gündür yediģimi çıkarıyorum halbuki midem bulantim 4.ayda gecmisti
Canım sağlıkla al bebeğini kucağına ins. Ben hamileliğin başından beri 0.6 lik oksapar, ve coraspirin kullandım . Coraspirin i 38+0 da kestik, iğneyi doğumdan bi gün önce vurmadık sadece. Doğumda 38+3 de oldu. Yani doğumdan 3 gün önce kestik aspirin i. Spinal sezeryan oldum.Sevgili anneler ve anne adayları merhaba, bebeğine kavuşanların gözü aydın, bekleyenler inşallah kolay doğumlar yaşar
Ben de aralik annelerindenim. Riskli gebelik grubundayim. Hamileligimin 8. Haftasından beri coraspin 100 mg ve 0,4 oksapar kullanıyorum. Benzer durumda olanlar coraspini ne zaman kestiniz acaba? Bide kesince bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bana iki ayrı doktor, biri 36. Haftaya kadar kullan dedi diğeri doğumdan 10 gün önce kes dedi. Fakat 32 de veya 34 kesmiş arkadaşlar bebegin kalbine zarar verme ihtimali var diye.
Başınız sağ olsun
Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesinAllah ın takdiri canım
Ağrılarını takip et sıklaşırsa doktora git
Başınız sağolsun Allah sabır versin çok üzücü ama bebeğini düşün bak her an doğum olabilir bebek strese girmesin
Rabbim rahmetiyle muamele etsin doğuö gibi ölüm de hayatın içinden üzül ama bebeğini de unutma o sana kavuşmak için hala aynı heyecanı taşıyor
Canım bızım de aynı üstü hep cıs oluyorEvimize geldik. Hiç konuştuğumuz gibi olmadı bebek bizimle birlikte aramızda yatıyorgüya kendi yataginda yatiracaktik, gorumcemi eleştiriyorum bebekle birlikte uyuyorlar diye daha ilk günden ağladı sızladı ortaya kuruldu. Gece bir kez kaka çiş uapti bütün üzeri batti. Eşim temizliyor bir gecede iki kez kıyafet değiştirince bunaldı baya o da. Bebek bezinin sıfır beden olanını alalım dedik. Siz de sızdırma oluyor mu. Çiş yapınca bir bakoyoruz belinden ititlbaren kıyafeti hep çiş olmus
Az kalmış :) son günlerde zaman hiç geçmiyor haklısın.
Üzülme canım son bir günYaaa midem yanmaktan bir hal oldu. Son günüm daha güzel geçer diye beklemiştim ama hiç de güzel geçmiyor şu an
Hahaha ya kıyamam. Vallahi ikinci düşünmüyorsan bence kasma canım. Ben kuzumun kokusunu hep yanımda tuttum. O kadar disipline olana da imreniyorum yalan değil ama pişman da değilim yatağımda büyüttüm diyeBir de öyle güzel ki ya keşke hep ortakizda yatirsak. Annem de alistirmayin diyor.vsu an direk gözetim altında işime de geliyor bizimle uyuması aslında. Uyandikca bakıyorum durumuna. Bakalım ya büyük ne konuşsam başıma geldi benim zatengüya ben kolay normal dogurcaktim falan filan hoplaya zıplaya hastaneden çıkacaktım. Eşim yürüme eve goturcekti bebeyi bebek arabasiyla gezdire gezdire ev yakın hiç öyle olmadı. İki büklüm taksiye atladık dün akşam yani. En güzeli akışına birakmakmis.
Şimdi nasıl iyi mi peki? 3 sene baya uzun gozlemlemissin aynu odada iyi olmus
Allah razı olsunAcıyla sevinç kardeş ama içim buruk oldu işte Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin
Canım başınız sağ olsunAllah razı olsunAcıyla sevinç kardeş ama içim buruk oldu işte Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin
Aynen öyle canım yaa. Ben bir de çok kınamamaya çalışıyorum etrafımıEbeveynlik hep öyle değil mi zaten tükürdüğünü yalamak
Canım sağlıkla al bebeğini kucağına ins. Ben hamileliğin başından beri 0.6 lik oksapar, ve coraspirin kullandım . Coraspirin i 38+0 da kestik, iğneyi doğumdan bi gün önce vurmadık sadece. Doğumda 38+3 de oldu. Yani doğumdan 3 gün önce kestik aspirin i. Spinal sezeryan oldum.
Sağ ol canımÜzülme canım son bir günBenim de her gün farklı bir ağrım problemim çıkıyor. Artık akışına bıraktım Mide yanması mı dersin reflüden boğaz ağrısı mı dersin. Hayır bir de korona vakti boğaza vurunca insan korkuyor. Çok az kaldı, yarın bebişe kavuşcan
Hahaha ya kıyamam. Vallahi ikinci düşünmüyorsan bence kasma canım. Ben kuzumun kokusunu hep yanımda tuttum. O kadar disipline olana da imreniyorum yalan değil ama pişman da değilim yatağımda büyüttüm diyeşimdi kardeşi olacak beraber yatırırım bir süre daha rahat ayırırım. Hastalığı iyi durumda çok şükür, temiz geçirdik, son dönemeçteyiz seneye ilaç bırakacak inşallah
Ahahaha eşim diyor ki iyi şeyleri kınayalım da başımıza gelsinAynen öyle canım yaa. Ben bir de çok kınamamaya çalışıyorum etrafımıilkinde de kınamadığımı sandım ama bazı şeyler meydana çıktı Allahım görümceye bakarken de mi oluyor bilmem hahahahahahaha Allahım sen hayırlı evlat ver
Bana doktorum kanlı olmayabilir mukus bir tıkaç anlarsın demiştiMerhaba arkadaşlar nişan gelmesi mukuslu bir akıntıyla oluyormuş . Benim büyük bir parça geldi aynı o şekilde ama kanlı değildi illa kanlı mı olması lazım acaba bilen var mı?
Kesinlikle dogru diyorAhahaha eşim diyor ki iyi şeyleri kınayalım da başımıza gelsin
Depend kulota ped taktirdilar bana hastabedeDepend kulot bez aldim pedde aldim
Ama gecelik normalde de kullanamıyorum hiç
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin. Suyunmus sanırım gelen inş iyisindirYatışım yapılıyor hastanedeyiz dua edin
Yatışım yapılıyor hastanedeyiz dua edin
Hepinize tesekürler kızlar.Saat 11de oğlum dünyaya geldi.odadayiz.Allaha sükür ikimizde iyiyiz.Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun bebeğinle canım
Tesekür ederim canım.Saat 11de oglusum dünyaya geldi.Darısi bekleyen annelereAllah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin. Suyunmus sanırım gelen inş iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?