2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa midem yanmaktan bir hal oldu. Son günüm daha güzel geçer diye beklemiştim ama hiç de güzel geçmiyor şu an
aynen ya bende güzel gecer diye bekliyodum midem bulanıyor kaç gündür yediģimi çıkarıyorum halbuki midem bulantim 4.ayda gecmisti

aynen ya bende güzel gecer diye bekliyodum midem bulanıyor kaç gündür yediģimi çıkarıyorum halbuki midem bulantim 4.ayda gecmisti
Bu reflü adamı mahvediyor ya... Benim de 7. Ayda başladı.
Reflü değilse mide bulantısı doğum belirtisi filan diyorlar ama.

Canım sağlıkla al bebeğini kucağına ins. Ben hamileliğin başından beri 0.6 lik oksapar, ve coraspirin kullandım . Coraspirin i 38+0 da kestik, iğneyi doğumdan bi gün önce vurmadık sadece. Doğumda 38+3 de oldu. Yani doğumdan 3 gün önce kestik aspirin i. Spinal sezeryan oldum.

Başınız sağ olsun

Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin Allah ın takdiri canım
Ağrılarını takip et sıklaşırsa doktora git

Başınız sağolsun Allah sabır versin çok üzücü ama bebeğini düşün bak her an doğum olabilir bebek strese girmesin

Rabbim rahmetiyle muamele etsin doğuö gibi ölüm de hayatın içinden üzül ama bebeğini de unutma o sana kavuşmak için hala aynı heyecanı taşıyor

Allah razı olsun Acıyla sevinç kardeş ama içim buruk oldu işte Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin

Canım bızım de aynı üstü hep cıs oluyor

Yaaa midem yanmaktan bir hal oldu. Son günüm daha güzel geçer diye beklemiştim ama hiç de güzel geçmiyor şu an
Üzülme canım son bir gün Benim de her gün farklı bir ağrım problemim çıkıyor. Artık akışına bıraktım Mide yanması mı dersin reflüden boğaz ağrısı mı dersin. Hayır bir de korona vakti boğaza vurunca insan korkuyor. Çok az kaldı, yarın bebişe kavuşcan

Hahaha ya kıyamam. Vallahi ikinci düşünmüyorsan bence kasma canım. Ben kuzumun kokusunu hep yanımda tuttum. O kadar disipline olana da imreniyorum yalan değil ama pişman da değilim yatağımda büyüttüm diye şimdi kardeşi olacak beraber yatırırım bir süre daha rahat ayırırım. Hastalığı iyi durumda çok şükür, temiz geçirdik, son dönemeçteyiz seneye ilaç bırakacak inşallah
Allah razı olsun Acıyla sevinç kardeş ama içim buruk oldu işte Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin

Canım başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin dün gece biz de uzak akrabalardan 2 vefat haberi aldık peş peşe. Çok zor bu dönemde anne olmak da gebe olmak da rabbim sabrını versin sen üzme kendini, önce bebeği düşüneceğiz

Ebeveynlik hep öyle değil mi zaten tükürdüğünü yalamak
Aynen öyle canım yaa. Ben bir de çok kınamamaya çalışıyorum etrafımı ilkinde de kınamadığımı sandım ama bazı şeyler meydana çıktı Allahım görümceye bakarken de mi oluyor bilmem hahahahahahaha Allahım sen hayırlı evlat ver

Canım cevabın için cok teşekkür ederim, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 8 sene sonra oldu çocuğum bayağ endişeliyim bende bisey olur diye. Hangi genlerinde mutasyon vardı acaba? Bide çok kanama oldu mu doğumda? 36. Haftaya kadar kesin kullanıcam bende coraspini iğnem 0,4 lük.

Merhaba arkadaşlar nişan gelmesi mukuslu bir akıntıyla oluyormuş . Benim büyük bir parça geldi aynı o şekilde ama kanlı değildi illa kanlı mı olması lazım acaba bilen var mı?

Sağ ol canım Aynen artık yarın özlem bitiyor. Bu reflüler bitiyor yeni sorunlar başlıyor

Ahahaha eşim diyor ki iyi şeyleri kınayalım da başımıza gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…