2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kizlar baya konu olmuş normal sezeryan tartışılmış . Kalp kırmaya degermiydi bilemedim . Sezeryanda normalde önemli . Burda konuşulması artık banada gereksiz geliyor . Düşünün biri dedikleriniz den etkilenip normal yada sezeryan oluyor ve hiç istenmeyen sonuçlar oluyor . Vebali nasıl ödenir bilemedim. Vicdan da rahat etmez . İkiside gerekli . İkisinide herkes doktoruyla tartışmalı burda hiçbirimiz doktor değiliz. Sebebi vardır iki şekilde doğumunda . Sonuçta kimse keyfe keder sezeryan yada normal olmuyor . Çıkacak işte bı şekilde wendy çok kızmış boşver . listeye devam isteyen katılmaz olur biter bu arada ben doguramadim salı kontrol var . Kizimi önce tutamiyorduk şimdide gelmiyor

Bu reflü adamı mahvediyor ya... Benim de 7. Ayda başladı.
Reflü değilse mide bulantısı doğum belirtisi filan diyorlar ama.
reflü degil benimkisi ya mide bulantisi dogumumda 20 kasımda erkenden gelmez umarım sende ins sag salim kucagina alırsın bebegini canım

Reflü yatağınız nasıl bebişler kayıyor falan diye okudum ama? Aşağı kısmı destekli olanlardan mı?
Yok normal olanlardan ama kaymiyor biz memnunuz
Aslinda o zaman kussada yutmuyorlar rahatla yatabilirsin

Ben cok memnunum iyi ki almisin dedigim seylerin basinda geliyor
Biz fazlami pimpirikliyiz karikoca bilmiyorum kibakalim eşim bu hafta işe basliyor ona gore biseyler yapacagiz

Eveeeeeetttt kızlar konuyu mu değiştirsek

kızlar acaba bebek mekonyumunu doğmadan yapar mı? Su gelmeden doğum başlar mı? Tecrübeliler siz nasıl deneyimlediniz ?
Canim benim ablam sezeryan dogum yapmisti ama gununden once oldu mesela doktor biseyler ye demis oda yemiş doguma girecek anestezi uzmani ben seni alamam bu şekilde demis meger hic bisey yememesi lazimmis neyse dogum gec olmuş ve yeğenim anne karninda mekinyjmujunyapmis ve yutmus yavrumuz dogduktan sonra oda alınmış ayni gece siyah siyah kusmus ama baya hemşireler koşup gelmişler yardimci olmuslar cok dikkat etmek gerekiyor

Canim ben 2 kez spinal sezeryan olmuş biri olarak, elhamdülillah öyle aman aman bi sıkıntı yaşamadım. Buraya da zaten kötü anıları yazmanın mantıksız ve gereksiz bi şey olduğunu düşünüyorum. Insanları boş yere germenin anlamı olmadığını düşünüyorum.
Elbette her iki doğum şeklinin de avantaj ve dezavantajları var. Spinal olunca bebeği çıkar çıkmaz görmek, sesini duymak çok güzel. Kendinde olduğun icin her ana şahit olabiliyorsun. Ilk yürüyüş biraz zorluyor. Ama doktorların dediklerini yaparsanız kolaylıkla ayaklanabiliyorsun. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ins. özelden bisi sormak istersen de ilk fırsatta yazarım canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…