Amin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ya prens ne güzel gelmiş seni ugrastirmadan darısı bizlereTesekür ederim canım.Saat 11de oglusum dünyaya geldi.Darısi bekleyen annelere❤
İyiyim cnim simdi insallah allahin izniyle her sey iyi olacak inaniyorum. Bugun toparladım baya. Tabi heycan cok da korkumu yendim biraz da stres var. Ameliyat korkum var daha once mememdeki kitlelerden genel anesteziyle ameliyat oldum ama hic spinal olmamistim.Canim ben 2 kez spinal sezeryan olmuş biri olarak, elhamdülillah öyle aman aman bi sıkıntı yaşamadım. Buraya da zaten kötü anıları yazmanın mantıksız ve gereksiz bi şey olduğunu düşünüyorum. Insanları boş yere germenin anlamı olmadığını düşünüyorum.
Elbette her iki doğum şeklinin de avantaj ve dezavantajları var. Spinal olunca bebeği çıkar çıkmaz görmek, sesini duymak çok güzel. Kendinde olduğun icin her ana şahit olabiliyorsun. Ilk yürüyüş biraz zorluyor. Ama doktorların dediklerini yaparsanız kolaylıkla ayaklanabiliyorsun. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ins.özelden bisi sormak istersen de ilk fırsatta yazarım canim.
Selam kizlar baya konu olmuş normal sezeryan tartışılmış . Kalp kırmaya degermiydi bilemedim . Sezeryanda normalde önemli . Burda konuşulması artık banada gereksiz geliyor . Düşünün biri dedikleriniz den etkilenip normal yada sezeryan oluyor ve hiç istenmeyen sonuçlar oluyor . Vebali nasıl ödenir bilemedim. Vicdan da rahat etmez . İkiside gerekli . İkisinide herkes doktoruyla tartışmalı burda hiçbirimiz doktor değiliz. Sebebi vardır iki şekilde doğumunda . Sonuçta kimse keyfe keder sezeryan yada normal olmuyor . Çıkacak işte bı şekildewendy çok kızmış boşver . listeye devam isteyen katılmaz olur biter bu arada ben doguramadim salı kontrol var . Kizimi önce tutamiyorduk şimdide gelmiyor
wendy canım listeyi kaldırmışsın Ben çok sık giremiyorum girdiğimde de oradan takip ediyordum annelerimizi,bebekleri,bilgileri..vb tekrar koysan
Basınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallahÖyle keyifsizim ki sabah nişanım geldi demiştim amcamı kaybettik koronadan üzerineRegl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda evlendiğimde de kuzenimi kaybetmiştim mutluluklarım hep hüzünle kesiliyor kalbim öyle buruk ki
Istersen doğum seklini yazmadan koy düzenlemek zor değilse. O insanlara malzeme vermemis oluruz.Kuzum listeyi birbirimizi görelim diye yaparken gereksiz bi tartışmaya döndü olay kaldırdım o yüzden. Çokta gerek yok ben emek verip hazırlıyorum sizden bilgi istiyorum sonra biri pat gelip sanki biz övdük diye hepimiz sezaryen olmuşuz muamelesi yapınca üzüldüm biraz ya.
Eğer devam edelim diyorsanız koyalım canım yoksa gerek yok aman sağlıkla gelsinler de gerisi boş.
Aman en fazla kokarsın iyi yapmışsınİyiyim cnim simdi insallah allahin izniyle her sey iyi olacak inaniyorum. Bugun toparladım baya. Tabi heycan cok da korkumu yendim biraz da stres var. Ameliyat korkum var daha once mememdeki kitlelerden genel anesteziyle ameliyat oldum ama hic spinal olmamistim.
Bu arada dun kayinvalidem geldi. Illa soğan suyunu goğsunde 15 dk beklet hic yara olmayacak dedi. Cok sacma geliyor kulağa dedim ama illa yap ne kaybedersin dedi simdi koydum 15 dk tutcam doğumdan önce yapılması gerekiyomus. Size de soylim sacma ama iste kırmak istemedim iyice tembihledi.
Aaaa 14 kasım değil miydi senin ? Aynı günüz diye biliyordum .. erkenci çıktı demek ki ...Yatışım yapılıyor hastanedeyiz dua edin
Olabilir aman doğdular ya nasıl geldiklerinin ne önemi var.Istersen doğum seklini yazmadan koy düzenlemek zor değilse. O insanlara malzeme vermemis oluruz.
Ayy aman dikkat et kremini sur. Benim ilk olcak ya Allah izin verirse hic bilmiyorum nasil tutacam tutturacam. Doğru tutturursak olmuyormus diyorlar da ins beceririm. Olmadi silikon aliriz napalm. He kokuyorum su an duşa girip cikip çantamı son kez kontrol etcem kahve ketil mama terlik koyup kapatcam insallah.Aman en fazla kokarsın iyi yapmışsınbenimde sanki hiç çocuk emzirmemiş gibi yine yara oldu göğsüm ama hafif allahtan. Daha emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu oysa ki
Kuzum bebiş yakalıyo zaten memeyi kafana takma, halledersiniz, ben hastaneye olmadan götürdüm İnan kullanmadım çoğunu, tacını falan al ama ben unuttum takmayıAyy aman dikkat et kremini sur. Benim ilk olcak ya Allah izin verirse hic bilmiyorum nasil tutacam tutturacam. Doğru tutturursak olmuyormus diyorlar da ins beceririm. Olmadi silikon aliriz napalm. He kokuyorum su an duşa girip cikip çantamı son kez kontrol etcem kahve ketil mama terlik koyup kapatcam insallah.
Ya annem tac dikmis. kadife kirmizi incili kibar bir sey bulamadım demistim taca once kadife kumas sarıp inci dikmis ustune. Ins unutmam foto cekilmeyi unutursam artık eve gelince. Son 15 saat allahin izniyleee ayyy.Kuzum bebiş yakalıyo zaten memeyi kafana takma, halledersiniz, ben hastaneye olmadan götürdüm İnan kullanmadım çoğunu, tacını falan al ama ben unuttum takmayısen tak güzelce resmini çeksin eşin
Ayy ellerine sağlık annenin ne güzel yapmışYa annem tac dikmis. kadife kirmizi incili kibar bir sey bulamadım demistim taca once kadife kumas sarıp inci dikmis ustune. Ins unutmam foto cekilmeyi unutursam artık eve gelince. Son 15 saat allahin izniyleee ayyy.
GozunaydınnnnnDoğumum 14 Kasım 10 kasımda gelmesin lütfen
Cevap yazdıgın icin cok tesekür ederim.Ya inşallah suyum gelmemistir Cumartesi dogumum.10 kasimda gelsin istememinşallah idrardır.Biraz günün agarmasıni bekliyim saat 9 falan devam etmesse bebegin suyu degildir zaten dimi çünkü o sızıntı seklinde az azda olsa sürekli geliyor.idrar gibi tutamiyorsunda.
Basın sagolsun canim. Malesef sırası zamanı yok. Sen lutfen guclu ol. Meleğin de senin ruh halinle alakadar unutmaÖyle keyifsizim ki sabah nişanım geldi demiştim amcamı kaybettik koronadan üzerineRegl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda evlendiğimde de kuzenimi kaybetmiştim mutluluklarım hep hüzünle kesiliyor kalbim öyle buruk ki
Oyy canım. Hersey guzel olacak Allahın izniyle. Hıc korkma. Sonrasını da dusunme. Zaten sureci yasayacaksın. Gozlerini kapat ve devamlı meleğini kucagına Alacagın anın mutluluğuna odaklan ve neşeni hiç kaybetmeİyiyim cnim simdi insallah allahin izniyle her sey iyi olacak inaniyorum. Bugun toparladım baya. Tabi heycan cok da korkumu yendim biraz da stres var. Ameliyat korkum var daha once mememdeki kitlelerden genel anesteziyle ameliyat oldum ama hic spinal olmamistim.
Bu arada dun kayinvalidem geldi. Illa soğan suyunu goğsunde 15 dk beklet hic yara olmayacak dedi. Cok sacma geliyor kulağa dedim ama illa yap ne kaybedersin dedi simdi koydum 15 dk tutcam doğumdan önce yapılması gerekiyomus. Size de soylim sacma ama iste kırmak istemedim iyice tembihledi.
Aman en fazla kokarsın iyi yapmışsınbenimde sanki hiç çocuk emzirmemiş gibi yine yara oldu göğsüm ama hafif allahtan. Daha emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu oysa ki
Canım banada ablam soğan dedi kendi de denemiş bende bugün soğanın suyundan sürdüm biraz bekledim ılık duş aldımİyiyim cnim simdi insallah allahin izniyle her sey iyi olacak inaniyorum. Bugun toparladım baya. Tabi heycan cok da korkumu yendim biraz da stres var. Ameliyat korkum var daha once mememdeki kitlelerden genel anesteziyle ameliyat oldum ama hic spinal olmamistim.
Evet 14 kasımdı gece suyum geldi.bebisimm cok guzel. uyuyor şimdiAaaa 14 kasım değil miydi senin ? Aynı günüz diye biliyordum .. erkenci çıktı demek ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?