2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyiyim cnim simdi insallah allahin izniyle her sey iyi olacak inaniyorum. Bugun toparladım baya. Tabi heycan cok da korkumu yendim biraz da stres var. Ameliyat korkum var daha once mememdeki kitlelerden genel anesteziyle ameliyat oldum ama hic spinal olmamistim.

Bu arada dun kayinvalidem geldi. Illa soğan suyunu goğsunde 15 dk beklet hic yara olmayacak dedi. Cok sacma geliyor kulağa dedim ama illa yap ne kaybedersin dedi simdi koydum 15 dk tutcam doğumdan önce yapılması gerekiyomus. Size de soylim sacma ama iste kırmak istemedim iyice tembihledi.

Kuzum listeyi birbirimizi görelim diye yaparken gereksiz bi tartışmaya döndü olay kaldırdım o yüzden. Çokta gerek yok ben emek verip hazırlıyorum sizden bilgi istiyorum sonra biri pat gelip sanki biz övdük diye hepimiz sezaryen olmuşuz muamelesi yapınca üzüldüm biraz ya.

wendy canım listeyi kaldırmışsın Ben çok sık giremiyorum girdiğimde de oradan takip ediyordum annelerimizi,bebekleri,bilgileri..vb tekrar koysan

Eğer devam edelim diyorsanız koyalım canım yoksa gerek yok aman sağlıkla gelsinler de gerisi boş.

Istersen doğum seklini yazmadan koy düzenlemek zor değilse. O insanlara malzeme vermemis oluruz.

Aman en fazla kokarsın iyi yapmışsın benimde sanki hiç çocuk emzirmemiş gibi yine yara oldu göğsüm ama hafif allahtan. Daha emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu oysa ki

Aman en fazla kokarsın iyi yapmışsın benimde sanki hiç çocuk emzirmemiş gibi yine yara oldu göğsüm ama hafif allahtan. Daha emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu oysa ki
Ayy aman dikkat et kremini sur. Benim ilk olcak ya Allah izin verirse hic bilmiyorum nasil tutacam tutturacam. Doğru tutturursak olmuyormus diyorlar da ins beceririm. Olmadi silikon aliriz napalm. He kokuyorum su an duşa girip cikip çantamı son kez kontrol etcem kahve ketil mama terlik koyup kapatcam insallah.

Kuzum bebiş yakalıyo zaten memeyi kafana takma, halledersiniz, ben hastaneye olmadan götürdüm İnan kullanmadım çoğunu, tacını falan al ama ben unuttum takmayı sen tak güzelce resmini çeksin eşin

Kuzum bebiş yakalıyo zaten memeyi kafana takma, halledersiniz, ben hastaneye olmadan götürdüm İnan kullanmadım çoğunu, tacını falan al ama ben unuttum takmayı sen tak güzelce resmini çeksin eşin
Ya annem tac dikmis. kadife kirmizi incili kibar bir sey bulamadım demistim taca once kadife kumas sarıp inci dikmis ustune. Ins unutmam foto cekilmeyi unutursam artık eve gelince. Son 15 saat allahin izniyleee ayyy.

Ya annem tac dikmis. kadife kirmizi incili kibar bir sey bulamadım demistim taca once kadife kumas sarıp inci dikmis ustune. Ins unutmam foto cekilmeyi unutursam artık eve gelince. Son 15 saat allahin izniyleee ayyy.
Ayy ellerine sağlık annenin ne güzel yapmış Yarın bu saatlerde çok daha farklı bi duyguya sahip olacaksın, hepsi sana kocaman hatıra bunların. Doğum anımız bitmez bizim

GozunaydınnnnnRabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin meleğineSuyum mu geldi soruna cevap verecektim. Evet o sudur diyecektim ama sen doguma bile girip cıkmıssın masallahCunku 2 gun once resmen bacaklarım arasından aktı benım. Ertesi gun dra gıttıgımde soyledim. Nadiren az mıktarda gelebilir dedi. Korkma sırıl sırıl gelmedikten sonra hemen bitmez suyun da masallah cok fazla demıstı. Ama 2.3. Ardarda akarsa durma gel dedi.
Basın sagolsun canim. Malesef sırası zamanı yok. Sen lutfen guclu ol. Meleğin de senin ruh halinle alakadar unutma
Oyy canım. Hersey guzel olacak Allahın izniyle. Hıc korkma. Sonrasını da dusunme. Zaten sureci yasayacaksın. Gozlerini kapat ve devamlı meleğini kucagına Alacagın anın mutluluğuna odaklan ve neşeni hiç kaybetmeRabbim kavustursun
Bu sogan suyunu nasıl yaptın merak ettim. Hıc duymamıştım.

Emzirirken hamile kalinmiyo diyolar hurafe mi o ☺☺ hayırlı uğurlu olsun ne kadar var aralarında acaba? Bide kendiliğinden mi oldu?

Canım banada ablam soğan dedi kendi de denemiş bende bugün soğanın suyundan sürdüm biraz bekledim ılık duş aldım çok yapan varmış iyi gelebilir

Kızlar baya yazılmış ben ancak okuyabildim. ben de çok heyecanlıyım yarın saat 14.00 doğum. Ateş basmaya başladı heyecandan. Benimde 2-3 gündür mide yanmam daha çok hatta dün akşam yemeği yiyemedim. Ağrılarım çok kasık ve kalça ağrım zor dayanıyorum. O yüzden ameliyattan korkum yok gibi çünkü şimdide ağrılarım var zaten. Tek düşüncem sağsalim bebeğimi kucağıma almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…