2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ya prens ne güzel gelmiş seni ugrastirmadan darısı bizlere
Tesekür ederim.Tum annelere şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum❤Birde yaniniza bolca depend alın.Kanamam fazlaydi cok isimi gördü

Soğanı rendeleyin suyunu peçeteye emdirdim 15 dk goğsume koydum ins dedikleri gibi iyi gelir. Denemekten zrar gelmez heralde
Tesekür ederim.Tum annelere şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum❤Birde yaniniza bolca depend alın.Kanamam fazlaydi cok isimi gördü
Hyrli olsun anali babali Buyusun insallah gozun aydin

Hangi gen tam hatırlayamadım.simdi canim. Aşırı kanamam olmadı. Ilk 2 gün oldu elbet. Sonrasında adet dönemi gibi oluyor. Şu anda 5. Günümüz adetin son günlerine doğru gibi.

Hangi gen tam hatırlayamadım.simdi canim. Aşırı kanamam olmadı. Ilk 2 gün oldu elbet. Sonrasında adet dönemi gibi oluyor. Şu anda 5. Günümüz adetin son günlerine doğru gibi.

Çok geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüt inşallah yavrunu. Darısı başıma ❤ benim de sezeryan olacak inşallah aralığın ilk haftası gibi. Coraspin çok kanama yapar diye bir algı var ya ondan sordum.

Ben 10 tane ye yakın koymuşumdur zaten valize canım başka ne lazım oluyor en çok benim ilk doğumum 4 sene önceydi unutmuşum ya çoğu şeyi ya bide emzige alistircakmisin

Bencede devam edelim canım ya hepimiz ordan ne güzel takipteydik bende pek sık giremiyorum ama girince ordan bakıyordum üstelik üzülmene değmez hiç boşuna birilerine kızıp da güzelim düzenimizi bozma gülüm ya bizim sana ihtiyacımız var moral istiyoruz biz burda doğumun hem heyecanını hem korkusunu birlikte asiyoruz ayy dogurcam şimdi

Ayy ellerine sağlık annenin ne güzel yapmış Yarın bu saatlerde çok daha farklı bi duyguya sahip olacaksın, hepsi sana kocaman hatıra bunların. Doğum anımız bitmez bizim
Eee ne demisler kuzum kadinlarin dogum hikayesi erkeklerin askerlik hikayesi bitmezmis

Bu arada tekrar test verdim bugun bakalim ne cikcak corona beni cok sevdi hep pozitif bi insan olmusumdur oda anladi benim nasil biri oldugumu .Hastanem artik covid yatisa acildi pozitifte ciksa kendi doktorum dogumu yapicak buyuk ihtimalle sali gunu sonuc bu gece cikar yarinda dogumu planlayabilir

Baya yıkadım zor cimti kokusu hatta sanki hala geliyor kuruttum valla yikaya yikaya
Kız faydalı olsun derken yıka yıka tahriş etme doktor yaklasınca amann doktor yemekhaneye inerken önlügünü cikarsana ne pis kokuyon der üste cikarsin doktor kendinden geliyo sanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…