Tesekür ederim.Tum annelere şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum❤Birde yaniniza bolca depend alın.Kanamam fazlaydi cok isimi gördüAmin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ya prens ne güzel gelmiş seni ugrastirmadan darısı bizlere
Saol canım
Soğanı rendeleyin suyunu peçeteye emdirdim 15 dk goğsume koydum ins dedikleri gibi iyi gelir. Denemekten zrar gelmez heraldeGozunaydınnnnnRabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin meleğine Suyum mu geldi soruna cevap verecektim. Evet o sudur diyecektim ama sen doguma bile girip cıkmıssın masallah Cunku 2 gun once resmen bacaklarım arasından aktı benım. Ertesi gun dra gıttıgımde soyledim. Nadiren az mıktarda gelebilir dedi. Korkma sırıl sırıl gelmedikten sonra hemen bitmez suyun da masallah cok fazla demıstı. Ama 2.3. Ardarda akarsa durma gel dedi.
Basın sagolsun canim. Malesef sırası zamanı yok. Sen lutfen guclu ol. Meleğin de senin ruh halinle alakadar unutma
Oyy canım. Hersey guzel olacak Allahın izniyle. Hıc korkma. Sonrasını da dusunme. Zaten sureci yasayacaksın. Gozlerini kapat ve devamlı meleğini kucagına Alacagın anın mutluluğuna odaklan ve neşeni hiç kaybetmeRabbim kavustursun
Bu sogan suyunu nasıl yaptın merak ettim. Hıc duymamıştım.
Hyrli olsun anali babali Buyusun insallah gozun aydinTesekür ederim.Tum annelere şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum❤Birde yaniniza bolca depend alın.Kanamam fazlaydi cok isimi gördü
Sağ ol canımreflü degil benimkisi ya mide bulantisi dogumumda 20 kasımda erkenden gelmez umarım sende ins sag salim kucagina alırsın bebegini canım
Hangi gen tam hatırlayamadım.simdi canim. Aşırı kanamam olmadı. Ilk 2 gün oldu elbet. Sonrasında adet dönemi gibi oluyor. Şu anda 5. Günümüz adetin son günlerine doğru gibi.Canım cevabın için cok teşekkür ederim, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah8 sene sonra oldu çocuğum bayağ endişeliyim bende bisey olur diye. Hangi genlerinde mutasyon vardı acaba? Bide çok kanama oldu mu doğumda? 36. Haftaya kadar kesin kullanıcam bende coraspini iğnem 0,4 lük.
Hangi gen tam hatırlayamadım.simdi canim. Aşırı kanamam olmadı. Ilk 2 gün oldu elbet. Sonrasında adet dönemi gibi oluyor. Şu anda 5. Günümüz adetin son günlerine doğru gibi.
Ben 10 tane ye yakın koymuşumdur zaten valize canım başka ne lazım oluyor en çok benim ilk doğumum 4 sene önceydi unutmuşum ya çoğu şeyi ya bide emzige alistircakmisinTesekür ederim.Tum annelere şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum❤Birde yaniniza bolca depend alın.Kanamam fazlaydi cok isimi gördü
Kızın nasi oldu kzum iyidir jnsallah.Sağ ol canım
Bencede devam edelim canım ya hepimiz ordan ne güzel takipteydik bende pek sık giremiyorum ama girince ordan bakıyordum üstelik üzülmene değmez hiç boşuna birilerine kızıp da güzelim düzenimizi bozma gülüm ya bizim sana ihtiyacımız var moral istiyoruz biz burda doğumun hem heyecanını hem korkusunu birlikte asiyoruzKuzum listeyi birbirimizi görelim diye yaparken gereksiz bi tartışmaya döndü olay kaldırdım o yüzden. Çokta gerek yok ben emek verip hazırlıyorum sizden bilgi istiyorum sonra biri pat gelip sanki biz övdük diye hepimiz sezaryen olmuşuz muamelesi yapınca üzüldüm biraz ya.
Eğer devam edelim diyorsanız koyalım canım yoksa gerek yok aman sağlıkla gelsinler de gerisi boş.
Doktor diyormuş ki Bi koku var ama...Aman en fazla kokarsın iyi yapmışsınbenimde sanki hiç çocuk emzirmemiş gibi yine yara oldu göğsüm ama hafif allahtan. Daha emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu oysa ki
Eee ne demisler kuzum kadinlarin dogum hikayesi erkeklerin askerlik hikayesi bitmezmisAyy ellerine sağlık annenin ne güzel yapmışYarın bu saatlerde çok daha farklı bi duyguya sahip olacaksın, hepsi sana kocaman hatıra bunların. Doğum anımız bitmez bizim
İyi gibi keyfi ama hapşırıp duruyor. Aklım onda kalacak biraz ama şükür iyi yani. Sağ ol sorduğun içinKızın nasi oldu kzum iyidir jnsallah.
Baya yıkadım zor cimti kokusu hatta sanki hala geliyor kuruttum valla yikaya yikayaDoktor diyormuş ki Bi koku var ama...
O zaman akıntıdan farklıdır evet nişan olabilir canım doktoruna sor istersenBenim de hep akıntım var sarımsı ama bu daha farklıydı canım şeffaf et parçası gibi o yüzden ikilemde kaldım
Kız faydalı olsun derken yıka yıka tahriş etme doktor yaklasınca amann doktor yemekhaneye inerken önlügünü cikarsana ne pis kokuyon der üste cikarsin doktor kendinden geliyo sanarBaya yıkadım zor cimti kokusu hatta sanki hala geliyor kuruttum valla yikaya yikaya
Yalan o ben de emzirirken hamile kaldımEmzirirken hamile kalinmiyo diyolar hurafe mi o ☺☺ hayırlı uğurlu olsun ne kadar var aralarında acaba? Bide kendiliğinden mi oldu?
Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ömrü olsunEvet 14 kasımdı gece suyum geldi.bebisimm cok guzel. uyuyor şimdi
Ayy yok ya çok hırpalama boşver koksun ne olacak sanki.Baya yıkadım zor cimti kokusu hatta sanki hala geliyor kuruttum valla yikaya yikaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?