2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gönlün nasıl rahat edecekse, bebek için sağlıklısı neyse o olsun canımbizi de haberdar et durumdan
Amin inş saol canım hemen yazarım günüm bitti ya benim hamilelik takvimi gitti
Hayırlısı olsun canım benim
Saol kuzum siz tecrübelisiniz ben bugün kaçtan sonra aç kalayım anca öğlene alır beni seseryan kararı verirsek

Saol kuzum siz tecrübelisiniz ben bugün kaçtan sonra aç kalayım anca öğlene alır beni seseryan kararı verirsek
12 dediler bana ama benim sabah ilk allah izin verirse. Sezaryene covid testi yapmadan almiyolar seni belki sali alir bence.

Canom, bana Dr 12den sonra yeme dedi... Yemedim bende

Akşam tüm hastaneye gelelim tekliflerini geri çevirdim. Hiç gerek yok ya bu koronanın ortasında bir de. Eşime dedim becerebilecek misin diye. Beceririm dedi. Akşam da eşim kızımla kalacak annem gelecek refakatçi olarak.

Salı günü gelir evde görürler isterlerse zaten bi kayınvalidem var bi de görümcemgil... Yani görmeseler de olur sanki ama o kadar takmıyorum gelsin görsünler.

Salı öğlen gibi taburcu olurum gibi geliyor inşallah.

HHiç korkum yok sadece azıcık heyecan var şimdilik. Sanki gece bu heyecan artar uyuyamam gibi geliyor.

YYarına kendimi telkin ettim çok nefesime odaklanacağım sezaryen sırasında. İnşallah sedasyon istemeyeceğim bu sefer. Sonuna kadar uyanık olmak istiyorum çünkü bu swfer hemen bebişimi görmek motivasyonum

Bir de kızlar merak ediyorum son gece ya da son gün özel bir şeyler yaptınız mı ailenizle?

12 dediler bana ama benim sabah ilk allah izin verirse. Sezaryene covid testi yapmadan almiyolar seni belki sali alir bence.
Bol sans şimdiden. Çok heyecanlı evet ben ve eşim doğdu lafını duyunca ağladık amerliyat sırasında. Duygu boşalması oldu ben o yari uykulu halimle ağladım yani. Yarın olsun kavus hemen yavruna

Bir de kızlar merak ediyorum son gece ya da son gün özel bir şeyler yaptınız mı ailenizle?
Aslıhan senin ne zamandi. Kafam bir dünya su gunlerde. 40.hafta olmuşsun artık. Ben son akşam özel birşey yapmadım ama sıcak uzun bir duş aldim. Çikolata falan yedim. Pek düşünmemek için eşimle başka konular açtık sanki normal gün geciriyormus gibi odaklanıp heyecanlanmamaya çalışmıştık. Bir de eşin masaj yapabilir vücudu kasları rahatlatır.

Bol sans şimdiden. Çok heyecanlı evet ben ve eşim doğdu lafını duyunca ağladık amerliyat sırasında. Duygu boşalması oldu ben o yari uykulu halimle ağladım yani. Yarın olsun kavus hemen yavruna
Insallah kizlar hepimiz sağlikla kavusalim insallah. ben cok duygusal biri değilim ama esim kesin ağlar her muyanede ağliyordu ilk aylarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…