2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de yarın günüm. Ben de duş alacağım, pasta filan yerim heralde şimdi eşim almaya gitti. Son reflülü gecem
Merka ettim acaba son gün diye özel bir şey yapan var mı diye.

Benim eşim cok istedi ama pandemiden dolayi alınmadı hatta amrliyathanenin kapisi kapanana kadar israr etti ama olmadipijama olarak bence 1 yedek pijama daha al derim benim basima komik bisey geldi simdi yurumeye baslamistim sonra tucaletim geldi esim kolumda dedim yuruyup oyle gireyim yurudum odaya girdik wc nin önunde altima kaçırdım o kadar şasirdimki hayatimda ilk defa boyle bisey başıma geldi normalde disarda bile wc ye girmem tutarim kendimi ayy nasil kotu oldum ama biyandanda gulmek istedim eşim yanimda ben altima resmen işedim meger sezeryan oldugu icin tutamayabilirmissin bunuda ogrenmis oldum ve iyiki 2 pijama 1 gecelik almisim ben pijamayla daha rahattim geceligi foto cekimi icin giydim

Bol sans şimdiden. Çok heyecanlı evet ben ve eşim doğdu lafını duyunca ağladık amerliyat sırasında. Duygu boşalması oldu ben o yari uykulu halimle ağladım yani. Yarın olsun kavus hemen yavruna
Yaaa simdi sen boyle soyleyince kendim aklima geldim duygulandim benim eşim ameliyathanenin kapisinda beklerken bebegimiz hemsirenin kucaginda kapinin onune geldiginde hungur hungur aglamaktan kucagina alamamis ablam almis sonra beni odaya aldilar iceri girerken edimle gozgoze geldik başladık hungur aglamaya oan etraftaki kimseyi gormedik 5 yillik yoldan geldi minigimiz oan annelerde vardi ama onlari bile görmedik cok guzel duygulardi

Kayinvalidem kıskançlık yapıp daha diyor ki ben bakarım annesi gelmesin sundaki patavatsizliga bakar misiniz bana nasıl bakacaksa. Bende annemi götüreceğim Allahın izniyle ne varsa annelerde var inanki eşimdende hayır yok

Ana gibi rahat olmaz ki ya boş konuşmuş

12 dediler bana ama benim sabah ilk allah izin verirse. Sezaryene covid testi yapmadan almiyolar seni belki sali alir bence.
10 kasımda olsun istemiyorum
Canım geçen çarşamba konuşurken istersen şimdi bile alırım demişti. Pazartesi bi kontrol edelim o güne karar veririz dedi yapar mı covid testi bilmiyorum

Yok normal olanlardan ama kaymiyor biz memnunuz

Biz fazlami pimpirikliyiz karikoca bilmiyorum kibakalim eşim bu hafta işe basliyor ona gore biseyler yapacagiz

Canim kusmasindan endiseleniyorsan gazini cikardiktan sonra 15 dk falan yatirma zaten kusma olmaz ki olsa da refku yataginda direk puskurtuyorlar yutma olmuyor yani bence uyiyirken uyuyun bidaha firsat bulamayabilirsiniz

Canim kusmasindan endiseleniyorsan gazini cikardiktan sonra 15 dk falan yatirma zaten kusma olmaz ki olsa da refku yataginda direk puskurtuyorlar yutma olmuyor yani bence uyiyirken uyuyun bidaha firsat bulamayabilirsiniz
Firsat bulamayiz derken ilerleyen dönemde uyumayacaklarmi yaa bebelervalla dun ben yatıyordum eşim nobetteydi bi ara bi horlama sesi duydum (ki normalde horlamaz)bi baktim bizimki uyumuş senin dedigini demistim sanirim biraz rahatlama gelmiski ilk defa uyuyakalmis

Bi kere yatirdiktan sonra baya bi kusmustu ama dedigin gibi yutma olmuyor dedigin gibi yapayim gazini cikarinca biraz bekleyip yatirayim

Dualarimiz seninle hayirli dogumlar canim buraya yazarsin cikinca
Amin kzum cok tsekkurler yazarz insallah hepimz hayirlisyla
10 kasımda olsun istemiyorum
Canım geçen çarşamba konuşurken istersen şimdi bile alırım demişti. Pazartesi bi kontrol edelim o güne karar veririz dedi yapar mı covid testi bilmiyorum
Ayyy doğru ben de istemem haklısın oyleyse hazır git sen belki alir gonlune göre olsun

Kızlar kaç gündür yazamıyorum okuyamıyorum da fırsat bulamıyorum. Biraz meme reddi gibi bişi yaşıyoruz sürekli tepesindeyim bebeğin. Doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklarda hayırlısıyla kucağına alsın inşAllah. Aralarda gördüm hastaneye götürülecek pijama adedi konuşulmuş. Ben bi tane götürdüm ev yakın lazım olursa eşim alır evden dedim yük etmiyim. İyiki bi tane götürmüşüm. İlk gün akşama kadar hastane önlüğü ile bıraktılar bebekle ten teması olsun diye. Akşam giyindim çıkış günüde sabah hemen kıyafetlerimi giydim zaten. Bebeğe götürdüğüm kıyafetlerinde hepsini geri getirdim. Hiç biri kullanılmadı. Ben fulya acıbademde doğum yaptım. Sürekli hastane kendi kıyafetlerini giydirdi bebeğe sadece çıkış günü kendi kıyafetlerini giydirdim. Hastanenin hizmeti çok iyiydi kompostoya varana kadar sürekli odaya getirildi. Ekstra bişiye ihtiyaç duymadım. Tekrar söylüyorum daha öncede yazmıştım herkesin doğumu kendine özeldir ama ben rahat bir doğum geçirdim Allah herkese öyle nasip etsin. İlk yürüyüşümü bile hemşireye tutunmadan yaptım epidural sezeryan olmama rağmen. 3 gün oldu eve geleli bu 3 gün içinde ev bile taşıdım öle lohusalığımı bile anlamadım.

Ayy benide ağlattın yaa kıyamam ne güzel bin şükür Allahın bugunune allahim isteyen herkese nasip etsin çok başka birşey evlat.

Hadi bakalım canım inşallah negatife dönmüştür. Bizde hala görüşmedik annemle.
İyi gibi keyfi ama hapşırıp duruyor. Aklım onda kalacak biraz ama şükür iyi yani. Sağ ol sorduğun için
Geçmiş olsun kuzum bizim büyük abla da hasta oldu, burnunu çeke çeke bebek öpüyor
Yarin oss ye gircekmisim gibi Bir aksam
Öss mi kaldı
Kuzum bende sonuna kadar uyanık olmak istiyorum dedim doktorumla ekiple muhabbet ede ede oldu, istedikten sonra o cesaret geliyor korkma

kızlar ya esim covidden süpheleniyor kendisini aksi gbi dogum tarihimde belli annemlerde ucak biletlerini aldilar covid cikarsa karantina süresi 14 gün mu sanki ben burda 10 gün diye okumistum yanliş da olabilir bir fikriniz var mı? off nerden ciktı bilmiyorum ya sabahtan beri agliyorum kız kardesimi 3 senedir görmüyordum oda gelcekti en cok onu göremiyecegime aglıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…