- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Benim de yarın günüm. Ben de duş alacağım, pasta filan yerim heralde şimdi eşim almaya gitti. Son reflülü gecemAslıhan senin ne zamandi. Kafam bir dünya su gunlerde. 40.hafta olmuşsun artık. Ben son akşam özel birşey yapmadım ama sıcak uzun bir duş aldim. Çikolata falan yedim. Pek düşünmemek için eşimle başka konular açtık sanki normal gün geciriyormus gibi odaklanıp heyecanlanmamaya çalışmıştık. Bir de eşin masaj yapabilir vücudu kasları rahatlatır.
Benim eşim cok istedi ama pandemiden dolayi alınmadı hatta amrliyathanenin kapisi kapanana kadar israr etti ama olmadiSezeryan olan annelerimiz yanınıza eşinizi aldılarmı ameliyathaneye
Birde 1 gece kalmak için 1 gecelik 1 pijama yetermi yoksa ikiside gecelikmi olmalı. Kaygı bozuklugu problemim var cok heyecanlym umarm güzelce atlatırım bu serüveni
Saol kuzum dualarınızı bekliyorumYarın bebeğine kavuşuyorsun çok güzelsağ salim alırsın inş kucağına canım
Hayırlısı olsun hakkında canım haberlerinizi bekliyoruz burda çok heyecanlı
Ben de yapmadım bisi ama oyle telefonlara bakiyorm simdi arayip iyi dilekte bulunuor arkadaslr akrabalar.Bir de kızlar merak ediyorum son gece ya da son gün özel bir şeyler yaptınız mı ailenizle?
Yaaa simdi sen boyle soyleyince kendim aklima geldim duygulandim benim eşim ameliyathanenin kapisinda beklerken bebegimiz hemsirenin kucaginda kapinin onune geldiginde hungur hungur aglamaktan kucagina alamamis ablam almis sonra beni odaya aldilar iceri girerken edimle gozgoze geldik başladık hungur aglamaya oan etraftaki kimseyi gormedik 5 yillik yoldan geldi minigimiz oan annelerde vardi ama onlari bile görmedik cok guzel duygulardiBol sans şimdiden. Çok heyecanlı evetben ve eşim doğdu lafını duyunca ağladık amerliyat sırasında. Duygu boşalması oldu ben o yari uykulu halimle ağladım yani. Yarın olsun kavus hemen yavruna
Dualarimiz seninle hayirli dogumlar canim buraya yazarsin cikincaBen de yapmadım bisi ama oyle telefonlara bakiyorm simdi arayip iyi dilekte bulunuor arkadaslr akrabalar.
Kayinvalidem kıskançlık yapıp daha diyor ki ben bakarım annesi gelmesin sundaki patavatsizliga bakar misiniz bana nasıl bakacaksa. Bende annemi götüreceğim Allahın izniyle ne varsa annelerde var inanki eşimdende hayır yokAkşam tüm hastaneye gelelim tekliflerini geri çevirdim. Hiç gerek yok ya bu koronanın ortasında bir de. Eşime dedim becerebilecek misin diye. Beceririm dedi. Akşam da eşim kızımla kalacak annem gelecek refakatçi olarak.
Salı günü gelir evde görürler isterlerse zaten bi kayınvalidem var bi de görümcemgil... Yani görmeseler de olur sanki ama o kadar takmıyorum gelsin görsünler.
Salı öğlen gibi taburcu olurum gibi geliyor inşallah.
HHiç korkum yok sadece azıcık heyecan var şimdilik. Sanki gece bu heyecan artar uyuyamam gibi geliyor.
YYarına kendimi telkin ettim çok nefesime odaklanacağım sezaryen sırasında. İnşallah sedasyon istemeyeceğim bu sefer.Sonuna kadar uyanık olmak istiyorum çünkü bu swfer hemen bebişimi görmek motivasyonum
İyi ben adama boşuna trip attım o zaman yaBen de yapmadım bisi ama oyle telefonlara bakiyorm simdi arayip iyi dilekte bulunuor arkadaslr akrabalar.
Ana gibi rahat olmaz ki ya boş konuşmuşKayinvalidem kıskançlık yapıp daha diyor ki ben bakarım annesi gelmesin sundaki patavatsizliga bakar misiniz bana nasıl bakacaksa. Bende annemi götüreceğim Allahın izniyle ne varsa annelerde var inanki eşimdende hayır yok
10 kasımda olsun istemiyorum12 dediler bana ama benim sabah ilk allah izin verirse. Sezaryene covid testi yapmadan almiyolar seni belki sali alir bence.
Yok normal olanlardan ama kaymiyor biz memnunuz
Biz fazlami pimpirikliyiz karikoca bilmiyorum kibakalim eşim bu hafta işe basliyor ona gore biseyler yapacagiz
Yalan o ben de emzirirken hamile kaldım
Firsat bulamayiz derken ilerleyen dönemde uyumayacaklarmi yaa bebelerCanim kusmasindan endiseleniyorsan gazini cikardiktan sonra 15 dk falan yatirma zaten kusma olmaz ki olsa da refku yataginda direk puskurtuyorlar yutma olmuyor yani bence uyiyirken uyuyun bidaha firsat bulamayabilirsiniz
Bi kere yatirdiktan sonra baya bi kusmustu ama dedigin gibi yutma olmuyor dedigin gibi yapayim gazini cikarinca biraz bekleyip yatirayimCanim kusmasindan endiseleniyorsan gazini cikardiktan sonra 15 dk falan yatirma zaten kusma olmaz ki olsa da refku yataginda direk puskurtuyorlar yutma olmuyor yani bence uyiyirken uyuyun bidaha firsat bulamayabilirsiniz
Amin kzum cok tsekkurler yazarz insallah hepimz hayirlisylaDualarimiz seninle hayirli dogumlar canim buraya yazarsin cikinca
Ayyy doğru ben de istemem haklısın oyleyse hazır git sen belki alir gonlune göre olsun10 kasımda olsun istemiyorum
Canım geçen çarşamba konuşurken istersen şimdi bile alırım demişti. Pazartesi bi kontrol edelim o güne karar veririz dedi yapar mı covid testi bilmiyorum
Hemde kocaman bi hurafe, ben emzirmeye güvenmedim gerçi ama gelesi varmış bizimkinin deEmzirirken hamile kalinmiyo diyolar hurafe mi o ☺☺ hayırlı uğurlu olsun ne kadar var aralarında acaba? Bide kendiliğinden mi oldu?
Ayy benide ağlattın yaa kıyamam ne güzel bin şükür Allahın bugunune allahim isteyen herkese nasip etsin çok başka birşey evlat.Yaaa simdi sen boyle soyleyince kendim aklima geldim duygulandim benim eşim ameliyathanenin kapisinda beklerken bebegimiz hemsirenin kucaginda kapinin onune geldiginde hungur hungur aglamaktan kucagina alamamis ablam almis sonra beni odaya aldilar iceri girerken edimle gozgoze geldik başladık hungur aglamaya oan etraftaki kimseyi gormedik 5 yillik yoldan geldi minigimiz oan annelerde vardi ama onlari bile görmedik cok guzel duygulardi
Hadi bakalım canım inşallah negatife dönmüştür. Bizde hala görüşmedik annemle.Eee ne demisler kuzum kadinlarin dogum hikayesi erkeklerin askerlik hikayesi bitmezmis
Bu arada tekrar test verdim bugun bakalim ne cikcak corona beni cok sevdi hep pozitif bi insan olmusumdur oda anladi benim nasil biri oldugumu .Hastanem artik covid yatisa acildi pozitifte ciksa kendi doktorum dogumu yapicak buyuk ihtimalle sali gunu sonuc bu gece cikar yarinda dogumu planlayabilir
Geçmiş olsun kuzum bizim büyük abla da hasta oldu, burnunu çeke çeke bebek öpüyorİyi gibi keyfi ama hapşırıp duruyor. Aklım onda kalacak biraz ama şükür iyi yani. Sağ ol sorduğun için
Öss mi kaldıYarin oss ye gircekmisim gibi Bir aksam
Kuzum bende sonuna kadar uyanık olmak istiyorum dedim doktorumla ekiple muhabbet ede ede oldu, istedikten sonra o cesaret geliyor korkmaAkşam tüm hastaneye gelelim tekliflerini geri çevirdim. Hiç gerek yok ya bu koronanın ortasında bir de. Eşime dedim becerebilecek misin diye. Beceririm dedi. Akşam da eşim kızımla kalacak annem gelecek refakatçi olarak.
Salı günü gelir evde görürler isterlerse zaten bi kayınvalidem var bi de görümcemgil... Yani görmeseler de olur sanki ama o kadar takmıyorum gelsin görsünler.
Salı öğlen gibi taburcu olurum gibi geliyor inşallah.
HHiç korkum yok sadece azıcık heyecan var şimdilik. Sanki gece bu heyecan artar uyuyamam gibi geliyor.
YYarına kendimi telkin ettim çok nefesime odaklanacağım sezaryen sırasında. İnşallah sedasyon istemeyeceğim bu sefer.Sonuna kadar uyanık olmak istiyorum çünkü bu swfer hemen bebişimi görmek motivasyonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?