2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet Ben de öyleydim. Heyecanı bastırmak için trendyolds dolandım Amazon a baktım boş boş. Birşey bile almış olabilirim yani hatirlamiyorum, o derece
Ahaha evet bu sanırım sırf heyecandan. Ukulele aldım ya UKULELE

Canım yarın benimde sabah 9da yatışım yapılacak stres yapma inşaallah istediğin gibi olur kolaylıkla kucagına alırsın yavrunu. Allah hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin.

Benim bu 3. Sezeryanım olacak biri genel biri spinal oldum spinal genele göre daha rahat geçmişti tabi kişiye göre değişen bir durum ama sezeryan da ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlanıyorsun.

İkisinde de yatmadım desem yeridir umarım seninde her nasıl yaparsan güzel geçsin Rabbim eğlendirmesin kolay doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar ben Doğuruyorum hastanedeyim saat 17.00de 10 dkda bir sancım başladı , ne su ne leke oldu doktorum gel dedi gittim nst sancı ve saçıklık çıktı sabaha doğurmuş olurum inşallah

Allah kolaylık versin, benim sabah nişanım geldi bir saat önce de biraz suyum geldi. Ama sancım yok bence yani hissetmiyorum. Sancı nasıl bir şey bana lütfen tarif edebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…