- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Sen haklısın ama ya uzak yerde zor olur ama yine de çok yüklenme yaBende doğum olursa yarın eksik bişi var mı diye evi dört dönüyorum arabada yer kalmadı yolumuz uzak diye
Allah hepimize kolay doğum ve sağlikla bebislerimize kavusmayi nasip etsinCanım yarın benimde sabah 9da yatışım yapılacak stres yapma inşaallah istediğin gibi olur kolaylıkla kucagına alırsın yavrunu. Allah hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin.
Benim bu 3. Sezeryanım olacak biri genel biri spinal oldum spinal genele göre daha rahat geçmişti tabi kişiye göre değişen bir durum ama sezeryan da ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlanıyorsun.
İkisinde de yatmadım desem yeridir umarım seninde her nasıl yaparsan güzel geçsin Rabbim eğlendirmesin kolay doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Benim eşimde dalga geçiyor Allahtan ziyaretçi yok bide ona hazırlıklar giderdi diyorSen haklısın ama ya uzak yerde zor olur ama yine de çok yüklenme yaEşim benle dalga geçti bi ton şey koymuşsun diye
Aaa o kötüymüş ya alırlar inşallah refakatçi olarak merak etme. Uzak yerde yapmak zor valla. Kolaylıklar dilerimBenim eşimde dalga geçiyor Allahtan ziyaretçi yok bide ona hazırlıklar giderdi diyor
Bebek ben annem eşim diye herkese göre bi çantamız var arabada. Eşimin almazlarsa arabada uyuyacak ona battaniye falan koydum hep
Canım bana hastane 10.30 da resepsiyonda ol dediginde sabah 6-7 gibi çok hafif kahvaltı yapabilirsin demişti, 10 a kadar da şu icebilirsin dedi. Ama 10.30da resepsiyonda ol demek ameliyat en erken 12de demek oluyor burda. Benim ameliyatım 3 gibi oldu. Seninki sabah erkense ona göre hesapla. Ben de açlığa dayanamam deyince , serum veririz önemli değil dedilerKızlar bana hastanenin gönderdiği bilgilendirme videosunda 6 saat açlıkla gelin diyor. Beni öğlen alacak, ben sabah erkenden 4-5 gibi kalkar kahvaltı yapmaya çalışırım sanırım. Yoksa dayanamam sanırım açlığa.
Esime eczaci bunu vermis gayet ii geldi acısına gerci daha bebegim emmedi ama elektirikli pompa da ciddi derecede acitiyor ilk gundn catlamaya baslamisti kullanmaya baslayinca tamamen gectiKizlar sizden bir fikir alayım, benim meme ucum çok acıyor. Emziriyorum artık hep ama iğneler batıyor gibi bebek emerken. Size en iyi ne geldi bu durumda? Gümüş kapak mi, lansiloh krem mi? Lansiloh kompress önermişti hastanede ebe, aldık ama sanki yetmiyor. Ben zeytinyağı sürüp göğüs pedi ile kapatıp dinlenmeye bırakıyorum ama bebek surekli emiyor dinlenniyor ki doğru duzgun. En çok fayda gördüğünüz yöntem ne oldu memedeki acıyı geçirmek için?
Bir de eşimde de bende de sırt ve boyun ağrısı başladı bebegi tutmaktan, benim esktra midem yanıyor çok fena.
Owww bende 2 numarayi koyayim valize o zaman benim bebis 4 kg gecti 1 numara olmaz o zaman dimiBen 2 aldım canım driek. Benimki de 3510gr doğdu.. Su an 2no gayet iyi bize
insallah öyledir yaBelki de psikolojiktir cidden.
İnş alırlar bakalım hayırlısı olsun.Aaa o kötüymüş ya alırlar inşallah refakatçi olarak merak etme. Uzak yerde yapmak zor valla. Kolaylıklar dilerimMcbur tedbir olarak alıyorsun yani ne yapacaksın.
Kizlar ilk 3 gun goğus pompasi öneriliyor yara yapıyormus 3 gun mama ver dedi bana cocuk dr u sut gelmezse sonra sağarsin dedi. Bir de goğus pedleri de yara yapiyor. Silikon meme ucu basliklari var onu bir dene kotuyse ama ona da cok alismasin cocuk birakmasi zor olablrms. Krem olarak da garmastan ve mumsy natural etkiliyms. Zeytinyaği da iyi geliyoms.Kizlar sizden bir fikir alayım, benim meme ucum çok acıyor. Emziriyorum artık hep ama iğneler batıyor gibi bebek emerken. Size en iyi ne geldi bu durumda? Gümüş kapak mi, lansiloh krem mi? Lansiloh kompress önermişti hastanede ebe, aldık ama sanki yetmiyor. Ben zeytinyağı sürüp göğüs pedi ile kapatıp dinlenmeye bırakıyorum ama bebek surekli emiyor dinlenniyor ki doğru duzgun. En çok fayda gördüğünüz yöntem ne oldu memedeki acıyı geçirmek için?
Bir de eşimde de bende de sırt ve boyun ağrısı başladı bebegi tutmaktan, benim esktra midem yanıyor çok fena.
Bundada vardır bir hayır canım canını sıkma sonuçta en güvenli yerdesin sende bebeğinde hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşlhhKızlar benim de covıd testim pozitif cıktı.kandasa enfeksiyon ve pıhtılasma değerleri yüksek cıkınca doktor cok tehlikeli seni yatırmam lazım dedi. 5 gündür yatıyorum. Simdide hemşire pat diye gece 12den sonra yeme yarın doktor seni muayene edip sezaryene alabilirmiş dedi. Bende yarın tabırcu olma hayalleri kurup, testim negatife dönünce dogum gelir inşallqh diyordum. İşin kötüsü hiçbir özel hastane covıd hastalarını doguma almıyormuş. Bu durumda kendi doktorumda dogum yapmakta hayal oldu. Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.
Kolay bir doğumun olsun inş haberlerini bekliyoruzKızlar ben Doğuruyorum hastanedeyim saat 17.00de 10 dkda bir sancım başladı , ne su ne leke oldu doktorum gel dedi gittim nst sancı ve saçıklık çıktı sabaha doğurmuş olurum inşallah
Yaa bende 1 paket 1, 1 paket 2 aldım boşuna almış olmam insBen 2 aldım canım driek. Benimki de 3510gr doğdu.. Su an 2no gayet iyi bize
Ben de duşa falan girdim ama inşallah uyuyabilirim ya zaten düzgün uyuyamıyordum ağrılardan şimdi birde heyecan varKızlar ben banyoya giriyorum biraz uzun uzun yıkanırım uykum gelir belki yoksa sabaha kadar oturacak gibiyim sankiBanyoyu tuvaleti filan yıkayayım aktivite olsun bana. Telefondan uzak durayım yoksa maaşı yatıracağım alışverişe
İlk beş gün göğüs pompası kullanma dedi ebeler bana hastanede. Masaj yap göğüse dediler de. Benim şu an açıdan duramıyorum. Silikon meme ucu var bekletiyordum onu kullannaya başlarım olmadi. Kreme de bakayım. İyi geceler sanaKizlar ilk 3 gun goğus pompasi öneriliyor yara yapıyormus 3 gun mama ver dedi bana cocuk dr u sut gelmezse sonra sağarsin dedi. Bir de goğus pedleri de yara yapiyor. Silikon meme ucu basliklari var onu bir dene kotuyse ama ona da cok alismasin cocuk birakmasi zor olablrms. Krem olarak da garmastan ve mumsy natural etkiliyms. Zeytinyaği da iyi geliyoms.
Hadi iyi gclr kizlar.
ayy yaa haberdar edin beni gidişatı açılma olursa falnay Allah yardımcın olsun canım. tam 38. hafta hadi hayırlısı
ayy ben de başladım, 37+1anca 1-2 haftaya açılır diye düşünüyorum napim
Çok tesekkür ederim. Hepimizin insallahBundada vardır bir hayır canım canını sıkma sonuçta en güvenli yerdesin sende bebeğinde hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?