2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ben banyoya giriyorum biraz uzun uzun yıkanırım uykum gelir belki yoksa sabaha kadar oturacak gibiyim sanki Banyoyu tuvaleti filan yıkayayım aktivite olsun bana. Telefondan uzak durayım yoksa maaşı yatıracağım alışverişe

Allah hepimize kolay doğum ve sağlikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah hepimizin iyi gecer yarin baya kalabalık olcaz oyleyse.

Sen haklısın ama ya uzak yerde zor olur ama yine de çok yüklenme ya Eşim benle dalga geçti bi ton şey koymuşsun diye
Benim eşimde dalga geçiyor Allahtan ziyaretçi yok bide ona hazırlıklar giderdi diyor
Bebek ben annem eşim diye herkese göre bi çantamız var arabada. Eşimin almazlarsa arabada uyuyacak ona battaniye falan koydum hep

Benim eşimde dalga geçiyor Allahtan ziyaretçi yok bide ona hazırlıklar giderdi diyor
Bebek ben annem eşim diye herkese göre bi çantamız var arabada. Eşimin almazlarsa arabada uyuyacak ona battaniye falan koydum hep
Aaa o kötüymüş ya alırlar inşallah refakatçi olarak merak etme. Uzak yerde yapmak zor valla. Kolaylıklar dilerim Mcbur tedbir olarak alıyorsun yani ne yapacaksın.

Canım bana hastane 10.30 da resepsiyonda ol dediginde sabah 6-7 gibi çok hafif kahvaltı yapabilirsin demişti, 10 a kadar da şu icebilirsin dedi. Ama 10.30da resepsiyonda ol demek ameliyat en erken 12de demek oluyor burda. Benim ameliyatım 3 gibi oldu. Seninki sabah erkense ona göre hesapla. Ben de açlığa dayanamam deyince , serum veririz önemli değil dediler

Kizlar sizden bir fikir alayım, benim meme ucum çok acıyor. Emziriyorum artık hep ama iğneler batıyor gibi bebek emerken. Size en iyi ne geldi bu durumda? Gümüş kapak mi, lansiloh krem mi? Lansiloh kompress önermişti hastanede ebe, aldık ama sanki yetmiyor. Ben zeytinyağı sürüp göğüs pedi ile kapatıp dinlenmeye bırakıyorum ama bebek surekli emiyor dinlenniyor ki doğru duzgun. En çok fayda gördüğünüz yöntem ne oldu memedeki acıyı geçirmek için?
Bir de eşimde de bende de sırt ve boyun ağrısı başladı bebegi tutmaktan, benim esktra midem yanıyor çok fena.

Esime eczaci bunu vermis gayet ii geldi acısına gerci daha bebegim emmedi ama elektirikli pompa da ciddi derecede acitiyor ilk gundn catlamaya baslamisti kullanmaya baslayinca tamamen gecti

Aaa o kötüymüş ya alırlar inşallah refakatçi olarak merak etme. Uzak yerde yapmak zor valla. Kolaylıklar dilerim Mcbur tedbir olarak alıyorsun yani ne yapacaksın.
İnş alırlar bakalım hayırlısı olsun.
seninde inş güzel geçer doğumun sağlıcakla alırsın inş bebişini

Kizlar ilk 3 gun goğus pompasi öneriliyor yara yapıyormus 3 gun mama ver dedi bana cocuk dr u sut gelmezse sonra sağarsin dedi. Bir de goğus pedleri de yara yapiyor. Silikon meme ucu basliklari var onu bir dene kotuyse ama ona da cok alismasin cocuk birakmasi zor olablrms. Krem olarak da garmastan ve mumsy natural etkiliyms. Zeytinyaği da iyi geliyoms.

Hadi iyi gclr kizlar.

Kızlar benim de covıd testim pozitif cıktı.kandasa enfeksiyon ve pıhtılasma değerleri yüksek cıkınca doktor cok tehlikeli seni yatırmam lazım dedi. 5 gündür yatıyorum. Simdide hemşire pat diye gece 12den sonra yeme yarın doktor seni muayene edip sezaryene alabilirmiş dedi. Bende yarın tabırcu olma hayalleri kurup, testim negatife dönünce dogum gelir inşallqh diyordum. İşin kötüsü hiçbir özel hastane covıd hastalarını doguma almıyormuş. Bu durumda kendi doktorumda dogum yapmakta hayal oldu. Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.

Bundada vardır bir hayır canım canını sıkma sonuçta en güvenli yerdesin sende bebeğinde hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşlhh

Ben de duşa falan girdim ama inşallah uyuyabilirim ya zaten düzgün uyuyamıyordum ağrılardan şimdi birde heyecan var yarın doğum yapacak herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

İlk beş gün göğüs pompası kullanma dedi ebeler bana hastanede. Masaj yap göğüse dediler de. Benim şu an açıdan duramıyorum. Silikon meme ucu var bekletiyordum onu kullannaya başlarım olmadi. Kreme de bakayım. İyi geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…