2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Lanet olasi virüs son dakika takildi pesimize rabbim saglik versin buna şükür Allah beterinden korusun insallah

Stres yapsakta yapmasakta yapılan işlen belli o yüzden kabullenip rahatlattım kendimi videolarımız falan var çok güzeller ki
Canım hiç stres yapma, bebiş ve senin için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah. Sağlıkla atlatın son günlerde gerçekten bela oldu başınıza

38+0d0ddoğdu.tesekür ederim

Kızlar ben Doğuruyorum hastanedeyim saat 17.00de 10 dkda bir sancım başladı , ne su ne leke oldu doktorum gel dedi gittim nst sancı ve saçıklık çıktı sabaha doğurmuş olurum inşallah
Ay maşşalah saglıkla doğur inşanlah

Benim de öğlen olacak sanırım, öyle dediler yani. Sabah ben de hafif bir şeyler atıştırırım. Bakalım her hastanenin olayı farklı işte. Oraya gittiğimde detaylı konuşayım. Ben ilk doğumda acil girdim karnım da toktu ama sıkıntı olmadı. Yine de tabi önlem almak istiyorlar haklılar.

Gümüş kapağı bilmemde canım göğüs pedleri o dönem benim göğsümü tahriş etmişti ben yine lansinoh gögüs kremi ve göğüs ucu ile daha rahat etmiştim.

Sürünce nemli kalması lazım ki işe yarasın sürüp ucları takıyordum her emme sonrası pedler kremi emiyor çünkü.

İnş alırlar bakalım hayırlısı olsun.
seninde inş güzel geçer doğumun sağlıcakla alırsın inş bebişini
Sağ ol canım senin de inşallah olursa güzel geçer
Hayırlısı neyse o olsun canım merak etme güvendesin nasılsa hastanede olduğun için. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Ben de duşa falan girdim ama inşallah uyuyabilirim ya zaten düzgün uyuyamıyordum ağrılardan şimdi birde heyecan var yarın doğum yapacak herkese sağlıklı doğumlar diliyorum
Ben de aynen banyo yaptım ama uyku yok valla.

Allah kolaylık versin, benim sabah nişanım geldi bir saat önce de biraz suyum geldi. Ama sancım yok bence yani hissetmiyorum. Sancı nasıl bir şey bana lütfen tarif edebilir misiniz
Canım suyun gelmiş se doktoruna görün hemen. Bazen sancısız sadece suyun gelebilir doğum olabilir yani benim ilk çocugum öyle ydi. Birde doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru iner. Adet ağrısın dan farklıdır

Biraz önce dayanamadım memelerimi mıncıkladım Kolostrum aktı, memeler göreve hazırlar yani Nasıl mutlu oldum.

Mama vermeyi düşünmüyorum madem kolostrum da var. İlk kızımda mama verdim yine de sarılık olmuştu. Buna memeyi dayayacağım bakalım bu da olacak mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…