2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 2016 yilinda doğum yaptim, 2015te gidiyordum Belki adini duymussundur Ersin Sürmeliler, çok ilgili bir doktordu, fark etmeden etrafimdaki bircok tanidikla ayni doktora gidiyirmusuz hatta, denemek istersen eğer önerebilirim
Bende 2015 te yaptım 2016 Mayıs ayında doğum yaptım Ayşe parlakgümüş tü benim doktorumda ... çok memnundum ilk doğumum normal doğumdu bunu da öyle istiyorum o yüzden bu doktor da aklımda bulunsun teşekkür ederim canım

Aynı akıntıdan bendede var cnm sıkıntı yapma, bu arada herkese iyi akşamlar

O kadar farklı bir heyecan ki canım benim eşimle girdik biz ve ben heyecandan uzanamadım ağlamak üzereyken ekranda belirdi müthiş bir şey Di Allahım inşallah inşallah herkese nasip etsin
Bizden büyüksünüz sanırım sata göre

Canım inanki en ufak şeye bile çok dikkat eder oldum. Sana da çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Henüz 6+3 olduğu için et parçası mı yoksa hala su gibi birşey mi onu bile bilmiyorum. Korktum o nedenle

Düşük bayağı ağrılı ve kanamalı bir durum anlarsın mutlaka Allah yaşatmasın Kasımda bebislerimizi sağlıkla kucagımıza alalım inslhhh ❣

Bende 2018 de 2 düşük yaptım kanamayla oluyor düşük canım korkma akıntı bendede çok var sürekli çamaşırıma bakıyorum psikolojik kanmı akıntımı diye

Bende 2018 de 2 düşük yaptım kanamayla oluyor düşük canım korkma akıntı bendede çok var sürekli çamaşırıma bakıyorum psikolojik kanmı akıntımı diye
Off off o psikoloji çok kötü benimde aynı her lavaboda Allah yaşatmasın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Bende aynı senin gibiydim yeşil ekşi elma bulantıma iyi gelmişti canım. Cuma gününden beride komple gitti bulantılar. Ama geri gelişi de buhteşem olacak diye hissediyorum umarım öyle olmaz

Bir de kızlar bişey daha soracağım benim gebeliği bilmiyordum ortodonti tedavisine başladım tek takma olacak 1 diş çekimi 3 aydan sonra çekim yaparız dedi doktorum doğum doktoru da tel takılınca yemek yeme beslenme de problem olabilir istersen ertele. Bu durumda olan var mı ya da hamileyken tel takan bir tanıdığınız doktorun tek korkusu yemek yiyemeyecek olmam

Ben dişime tel taktırdığım günün akşamı ayıptır sölemesi o biçim yemek yedim. Herkesde aynı olmuyor benim yemeğimi hiç etkilemedi 1 sene taktım ben diş teli. Sadece domates yasaktı o kadar

İyi akşamlar kızlar ben daha doktora bile gitmedim virüsten çok korkuyorum çocuklarım var onlar için ama bebeğide çok merak ediyorum tek tesellim mide bulantımın yoğun olduğu Buda hamilelik devam ediyor demektir hakkimızdan hayırlısı olsun inşallah

Ben dişime tel taktırdığım günün akşamı ayıptır sölemesi o biçim yemek yedim. Herkesde aynı olmuyor benim yemeğimi hiç etkilemedi 1 sene taktım ben diş teli. Sadece domates yasaktı o kadar
Ben yıllardır erteledim bu sefer bir cesaret başladım ertesi gün gebeliği öğrendim dişçim de sorun olmayacağını söylüyo doktor da bebek beslenmesi için pek sıcak bakmadı ama ben yaptırmak istiyorum

Ayy inş kuzum zaman çabuk geçsin de göreyim bi an önce 2 ay daha beklemem lazım
Doğru canım sen türkiyede değildin dimi ama saçmalık ya Allah göstermesin dış gebelik olsa anneye zarar yani nasıl olurda bakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…