Ben 2016 yilinda doğum yaptim, 2015te gidiyordum Belki adini duymussundur Ersin Sürmeliler, çok ilgili bir doktordu, fark etmeden etrafimdaki bircok tanidikla ayni doktora gidiyirmusuz hatta, denemek istersen eğer önerebilirim
Bende 2015 te yaptım 2016 Mayıs ayında doğum yaptım Ayşe parlakgümüş tü benim doktorumda ... çok memnundum ilk doğumum normal doğumdu bunu da öyle istiyorum o yüzden bu doktor da aklımda bulunsun teşekkür ederim canım
Hanımlar afedersiniz ama tuvalete gittiğimde beyaz jelden biraz daha katı bir akıntım geldi. Normal akıntıdan daha katı ama rengi beyazdı. Kanamam ağrım sancım yok. Bu şekilde düşük falan yapmış olamam değil mi? Katı olunca aklıma şüphe düştü
O kadar farklı bir heyecan ki canım benim eşimle girdik biz ve ben heyecandan uzanamadım ağlamak üzereyken ekranda belirdi müthiş bir şey Di Allahım inşallah inşallah herkese nasip etsin
Benimde dün aynı akıntı geldi canım düşükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bundan 1yıl önce düşük yaptım böyle birsey değildi kanamayla oluyor icini ferah tut iyi düsün telas yapma stres zararlı
Canım inanki en ufak şeye bile çok dikkat eder oldum. Sana da çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Henüz 6+3 olduğu için et parçası mı yoksa hala su gibi birşey mi onu bile bilmiyorum. Korktum o nedenle
Canım inanki en ufak şeye bile çok dikkat eder oldum. Sana da çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Henüz 6+3 olduğu için et parçası mı yoksa hala su gibi birşey mi onu bile bilmiyorum. Korktum o nedenle
bugün tüm gün hassastı resmen yediklerimden bir şey anlamadım.. şu an evde yalnızım eşimin gelmesini bekliyorum ama böyle tak diye kesen bir tavsiyeye ihtiyacım var açken daha çok oluyor haklısın ama kalkıp bir şey hazırlayamıyorum ki yatınca hafifliyor
Bende aynı senin gibiydim yeşil ekşi elma bulantıma iyi gelmişti canım. Cuma gününden beride komple gitti bulantılar. Ama geri gelişi de buhteşem olacak diye hissediyorum umarım öyle olmaz
Bir de kızlar bişey daha soracağım benim gebeliği bilmiyordum ortodonti tedavisine başladım tek takma olacak 1 diş çekimi 3 aydan sonra çekim yaparız dedi doktorum doğum doktoru da tel takılınca yemek yeme beslenme de problem olabilir istersen ertele. Bu durumda olan var mı ya da hamileyken tel takan bir tanıdığınız doktorun tek korkusu yemek yiyemeyecek olmam
Bir de kızlar bişey daha soracağım benim gebeliği bilmiyordum ortodonti tedavisine başladım tek takma olacak 1 diş çekimi 3 aydan sonra çekim yaparız dedi doktorum doğum doktoru da tel takılınca yemek yeme beslenme de problem olabilir istersen ertele. Bu durumda olan var mı ya da hamileyken tel takan bir tanıdığınız doktorun tek korkusu yemek yiyemeyecek olmam
Ben dişime tel taktırdığım günün akşamı ayıptır sölemesi o biçim yemek yedim. Herkesde aynı olmuyor benim yemeğimi hiç etkilemedi 1 sene taktım ben diş teli. Sadece domates yasaktı o kadar
İyi akşamlar kızlar ben daha doktora bile gitmedim virüsten çok korkuyorum çocuklarım var onlar için ama bebeğide çok merak ediyorum tek tesellim mide bulantımın yoğun olduğu Buda hamilelik devam ediyor demektir hakkimızdan hayırlısı olsun inşallah
Ben dişime tel taktırdığım günün akşamı ayıptır sölemesi o biçim yemek yedim. Herkesde aynı olmuyor benim yemeğimi hiç etkilemedi 1 sene taktım ben diş teli. Sadece domates yasaktı o kadar
Ben yıllardır erteledim bu sefer bir cesaret başladım ertesi gün gebeliği öğrendim dişçim de sorun olmayacağını söylüyo doktor da bebek beslenmesi için pek sıcak bakmadı ama ben yaptırmak istiyorum
Teselli vermeyi sevmiyorum bu konuda tabiki sen tüm detayına kadar zararını vs biliyorsun elbetteki sadece bebeğini düşün kolay olmayacak ama alışacaksın sabır sabır sabır