2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy senin de az kalmış ama... İnsan bir an önce sevmek koklamak istiyor valla haklısın :)
Benimde 1 cm açıklık vardı doktor agzı kulagında dedi doğum çok yakın dedi bekliyorum korkum yine sancısız evde 5/6 cm rahimim açılırsa ilkimde öyle olmuştu bu yüzden yine randevu aldım gidcm çarşamba gününe kadar doğmazsa tabi

Doktor bana da 2 cm açıklık var, Pazartesiye kadar durmaz dedi ama durdu valla Duran bebe yapmışız

Doktor bana da 2 cm açıklık var, Pazartesiye kadar durmaz dedi ama durdu valla Duran bebe yapmışız
Benimkide durdu sanırım çıt yok çünkü yarın yürüyüşe çıkacam biraz bakalım faydası olacak mı? Sana da bol şanslar sen bugün heyecan dan yatamazsın kesin

Benimkide durdu sanırım çıt yok çünkü yarın yürüyüşe çıkacam biraz bakalım faydası olacak mı? Sana da bol şanslar sen bugün heyecan dan yatamazsın kesin
Faydası olur elbet Acıyı da dene ama... Sağ ol Biraz uykum geldi gibi sanki yatacak gibiyim.

Evetttt hoşafımı, suyumu içtim, 2 poğaça yedim Şimdi süt ve erik yiyip yatarım artık
Milletin iştahı kesilir heyecandan benim böyle artıyor işte ondan şişkoyum

Ayy çeneme vurdu yemin ederim. Sabah Kasım anaları uyanınca kim bombardıman etmiş diyecek

Faydası olur elbet Acıyı da dene ama... Sağ ol Biraz uykum geldi gibi sanki yatacak gibiyim.
Yaaa sizin heyecanınızı okudukça böyle gördükçe bende heyecanlanıyorum sizinle hevesleniyorumda ama var daha bana umarım yarın güzel doğum haberlerinle gelirsin

Yaaa sizin heyecanınızı okudukça böyle gördükçe bende heyecanlanıyorum sizinle hevesleniyorumda ama var daha bana umarım yarın güzel doğum haberlerinle gelirsin
İnşallah darısı senin başına, senin de az kalmış. Sağlıkla gelsin kuzucuklar. Tatlı heyecanlar bunlar

Yarın doğumu olan herkesin Allah yardımcısı olsun güzeller Ve hastaneye yatanların da tabii ki

ayy yaa haberdar edin beni gidişatı açılma olursa faln
Valla deniyoruz bir şeyler hahaha bakalım ne olacak
Çok tesekkür ederim. Hepimizin insallah
Canım çok geçmiş olsun ama iyi düşün iyi olsun. Önce yanında Allah var Her şey
Güzel olacak inşallah stres yapma Sağ sağlim bebişine kavuş yeter

Canım sen doktora gitmedin mi nst flan baglarlardı
Canım sancı sıklaşmadan gitmek istemedim hastaneye büyük kısmı evde atlatayım istedim bir de açılma kontrolü için saat başı parmaklıyorlarmış

Sabahı edersem yarın gün içinde doktoruma görüneceğim bakalım ne diyecek sağlıkla gelsinler inşallah

Canım hiç stres yapma, bebiş ve senin için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah. Sağlıkla atlatın son günlerde gerçekten bela oldu başınıza
İnşallah canım o kadarda dikkat ettik
Benim.kiz muthis bi sekilde ooynuyo ellerimle karnimi tutuyorum karnımı yarip cikicakmis gibi neler oluyor boylee butun kemiklerini hissettim bebegimin nerdeyse
Benimkide costu bu gece heyecan mı yaptı ne
Hayırlısı neyse o olsun canım merak etme güvendesin nasılsa hastanede olduğun için. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Amin hepimix için hayırlısı olsun canım sagol
Canım çok geçmiş olsun ama iyi düşün iyi olsun. Önce yanında Allah var Her şey
Güzel olacak inşallah stres yapma Sağ sağlim bebişine kavuş yeter
Tesekkür ederim canım sağolasın

Allah kolaylık versin, benim sabah nişanım geldi bir saat önce de biraz suyum geldi. Ama sancım yok bence yani hissetmiyorum. Sancı nasıl bir şey bana lütfen tarif edebilir misiniz
Teşekkğr ederim canım . Sancı tam olarak regl sancısına çok benziyor kasılma ile beraber sancı oluyor kasığa ve bele vuruyor ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…