- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ayy senin de az kalmış ama... İnsan bir an önce sevmek koklamak istiyor valla haklısın :)Bende bir an önce artık doğurmak istiyorum bir sabırsızlık başladıki anlatamam her dk kendimi dinliyorum
Benimde 1 cm açıklık vardı doktor agzı kulagında dedi doğum çok yakın dedi bekliyorumAyy senin de az kalmış ama... İnsan bir an önce sevmek koklamak istiyor valla haklısın :)
Doktor bana da 2 cm açıklık var, Pazartesiye kadar durmaz dedi ama durdu vallaBenimde 1 cm açıklık vardı doktor agzı kulagında dedi doğum çok yakın dedi bekliyorumkorkum yine sancısız evde 5/6 cm rahimim açılırsa ilkimde öyle olmuştu bu yüzden yine randevu aldım gidcm çarşamba gününe kadar doğmazsa tabi
Benimkide durdu sanırım çıt yok çünküDoktor bana da 2 cm açıklık var, Pazartesiye kadar durmaz dedi ama durdu vallaDuran bebe yapmışız
Faydası olur elbetBenimkide durdu sanırım çıt yok çünküyarın yürüyüşe çıkacam biraz bakalım faydası olacak mı? Sana da bol şanslar sen bugün heyecan dan yatamazsın kesin
Yaaa sizin heyecanınızı okudukça böyle gördükçe bende heyecanlanıyorum sizinle hevesleniyorumda ama var daha banaFaydası olur elbetAcıyı da dene ama... Sağ ol Biraz uykum geldi gibi sanki yatacak gibiyim.
İnşallah darısı senin başına, senin de az kalmış. Sağlıkla gelsin kuzucuklar. Tatlı heyecanlar bunlarYaaa sizin heyecanınızı okudukça böyle gördükçe bende heyecanlanıyorum sizinle hevesleniyorumda ama var daha banaumarım yarın güzel doğum haberlerinle gelirsin
Valla deniyoruz bir şeyler hahaha bakalım ne olacakayy yaa haberdar edin beni gidişatı açılma olursa faln
Canım çok geçmiş olsun ama iyi düşün iyi olsun. Önce yanında Allah varÇok tesekkür ederim. Hepimizin insallah
Canım sancı sıklaşmadan gitmek istemedim hastaneye büyük kısmı evde atlatayım istedim bir de açılma kontrolü için saat başı parmaklıyorlarmışCanım sen doktora gitmedin mi nst flan baglarlardı
Canım suyun gelmiş se doktoruna görün hemen. Bazen sancısız sadece suyun gelebilir doğum olabilir yani benim ilk çocugum öyle ydi. Birde doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru iner. Adet ağrısın dan farklıdır
Çok tesekkür ederim. Hepimizin inşallahBundada vardır bir hayır canım canını sıkma sonuçta en güvenli yerdesin sende bebeğinde hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşlhh
İnşallah canım o kadarda dikkat ettikCanım hiç stres yapma, bebiş ve senin için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah. Sağlıkla atlatın son günlerde gerçekten bela oldu başınıza
Benimkide costu bu gece heyecan mı yaptı neBenim.kiz muthis bi sekilde ooynuyo ellerimle karnimi tutuyorum karnımı yarip cikicakmis gibi neler oluyor boylee butun kemiklerini hissettim bebegimin nerdeyse
Amin hepimix için hayırlısı olsun canım sagolHayırlısı neyse o olsun canım merak etme güvendesin nasılsa hastanede olduğun için. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Tesekkür ederim canım sağolasınCanım çok geçmiş olsun ama iyi düşün iyi olsun. Önce yanında Allah varHer şey
Güzel olacak inşallah stres yapmaSağ sağlim bebişine kavuş yeter
Teşekkğr ederim canım . Sancı tam olarak regl sancısına çok benziyor kasılma ile beraber sancı oluyor kasığa ve bele vuruyor ağrısıAllah kolaylık versin, benim sabah nişanım geldi bir saat önce de biraz suyum geldi. Ama sancım yok bence yani hissetmiyorum. Sancı nasıl bir şey bana lütfen tarif edebilir misiniz
Kuzum sağlıkla kucağına al, dualarımız sizinleKızlar doğum sancısı çekiyorum çok büyük ihtimalle sancıların sıklaşmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Mesajımı görenler duasını eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?