Kızlar merhaba. İnanın anca girebiliyorum buraya. Lütfen kusura bakmayın. Benim kızım dün 3280 gramla sezeryanla dünyaya geldi. Yaşadığım tüm deneyimleri size anlatacağım. Şimdilik iyiyiz bugün evimize çıktık. Benim ağrılarım olduğu için pek bebeğimle ilgilenemiyorum. Ama olmazsa olmazları öğrendim bu süreçte gerçekten.
Olır ama dar olabilr rahat olmayabilir
Bize 2 su an iyi ama ben biraz da bol seviyorum sıkmıyor cocugu.. Ha bir de ben toplu aldım bayagı bi ondan da 2no tercih ettmseninkine bizimkinden daha ii olur, tam olur
Burdayım, regl ağrısını geçti 15-20 dakikada bir yoğun sancı şeklinde yani hafif değil artık duş aldım birazdan hastaneme gidicem inşallah dayanılmaz olmaya başladı
Burdayım, regl ağrısını geçti 15-20 dakikada bir yoğun sancı şeklinde yani hafif değil artık duş aldım birazdan hastaneme gidicem inşallah dayanılmaz olmaya başladı
GunaydınnnnSismis ellerle yazıyorum bu sabahGece uykusu son 10 gundur bolük porcuk oldu. 2 3den asagı uyuyamaz oldum. Sabah 7ye kadar da en az 1 2 defa uyanıyorum. Bu sabah deli gibi terlemisim. Uyandım degıstum. Oturduğum yerde bile terledim.yıne değiştim. Lohusalıga gecıs buhranları sanırım bunlar
Bugun bol dogumlu bır gunInsallahhhh hepiniz sıkıntısız Meleklerinize kavusursunuzO mis kokuyu içine cekecegınız an kadar guzelı yokRabbim hayırlı dogum lar nasıp etsın
Gunaydin kizlar bende yazamiyorum agrilarim fazla ayaklarim sistu ustune basamiyo
Dogum yapanlara gilozunuzaydin dogum yapacak arkadslarada kolaylikla gecmesini dilerim
Annem bize n
Bakiyodu bugun test pozitif cikti o da uzgun bende bize bisey olmusmudur bebegime gecmismidir diye 3 cocukla kalakaldik esim bi hafta izinki ins.csbucak izleriz.Bide kizimi zor uyandiriyoruzsariliktan.korkuyorum yarin konr insallah bi problem cikmaz