2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben göğüs kremi almadım direk gümüş kapak aldım o kremleri sürüp göğüsümü bebeğe vermek istemedim . Gümüş kapak kullanan var mı illa krem de mi almak gerekiyor deneyimli anneler

Mrb kizlar bebis iyi bi ara sekeri dustu ilk doğduğunda emiyordu aranıyordu ama hic sut gelmedi yine de kan şekeri yükselmiş simdi uyuyo emmiyo derken hemsire geldi emdirdik bence sutnyok ama hemsire var diyo babasi gazini ckkariyo simdi. 3000 gram doğdu ismi de nil

Kızlar ben Doğuruyorum hastanedeyim saat 17.00de 10 dkda bir sancım başladı , ne su ne leke oldu doktorum gel dedi gittim nst sancı ve saçıklık çıktı sabaha doğurmuş olurum inşallah
Hadi hayırlısı Allah bi avazda kurtarsın inşallah canım ya

Gözünaydın canımm adıyla yaşasın

Ben göğüs kremi almadım direk gümüş kapak aldım o kremleri sürüp göğüsümü bebeğe vermek istemedim . Gümüş kapak kullanan var mı illa krem de mi almak gerekiyor deneyimli anneler
Kuzum kapak varsa gerek yok kreme, çok iyi geldiğini söylüyorlar zaten, ama şimdiden takmaya başlaman gerekiyor sanırım.
Ay kızlar günler geçmiyorrr tarihimiz 20 kasım ama bir an önce doğum baslasada hemen alsalar istiyorum bekledikce kaygım korkum artıyor Bir yandanda nekadar dursa bebek için iyi diyorum bilmiyorum
Sizinki ay sonu olunca stres oldunuz, durabildiği kadar dursun annesi iyi olur

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım ya sıkma canını sonuçta gözetim altindasin en azından onun için rahat ol

Hosgelmis dünyaya Nil

Benim de 20 kasım acılara yürüyor korkmuyorum diye şarkı söylüyorum eşim de dalga geçiyor hı hı hı hı diyor Yusuf Yusuf
Benimkide doktor sezeryan gününü verdi çıktık yusuf yusuf diyo dedim asıl senin başına geleceklerden haberin yok refekatcim kendisi olacak ve benim hemen hop hop kalkıp bebis altı falan degistircem sanıyor

Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Hadi gelmiş geçmiş olsun canım .. genel mi olmuştun da ağrın var ? Kızın da bi an önce yanına gelir inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…