2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar Yonca mız doğdu herşey yolunda çok şükür.
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inş
Maşallah hoşgelmiş Nil bebek sütünde gelir bol bol emer inş

Ahaha evet bu sanırım sırf heyecandan. Ukulele aldım ya UKULELE
Ahahha çok komiksin ya
Kizlar selam sabah testim negatif cikti doktoruma geldim bugun amelyathaneler doluymus yarin saat 15de kizima kavusucam cok sukur oglen 13 de yatisim yapilcak ve yarin 10 kasim
Canım hadi çok az kaldı saatler Neden erken alıyorlar kaç haftalıksın
Sezeryan mi olacaksin normal dogummu
Sezeryan

Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inş canım çok şükür sıkıntısı yokmuş bebeğinde toparlanıp emmeye gelir miniş

Kum torbası koydular ya ondan mı ağrı oldu? İlkinde koymamışlsrdı.
Kuzum bence ağrı kesici iste, uyuşukluğun geçti mi? Geçmediyse daha iyi hatta ben uyuşukken yaptılar ağrısını da hissetmezsin gel yapalım dedi hemşire çok iyi olmuştu. Kum torbası da kanama kontrolü içindir, ağrı yapar illa ki.

Sağ olasın canım siz ne yaptınız?
Herşey çok normal gidiyor hareketleri kalp atışı normal suyun falan hiç sıkıntın yok pazartesine kadar bekleyebiliriz dedi doktor ben o kadar bekleyemem dedim
Çarşamba tekrar kontrol olacağız o zamana kadar hanım kendisi gelmezse sezeryan isteyeceğim canım.

Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Hadi hayırlısı canım sağ salim kurtuldunuz ya ona şükür ya çok sevindim gözün aydın canım inşallah kuvezden de hemen çıkar

Tamam canım istedim şimdi yaptı. Sağ ol

Oh iyi maşallah her şey yolunda olsun da hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…