Kuzum bence ağrı kesici iste, uyuşukluğun geçti mi? Geçmediyse daha iyi hatta ben uyuşukken yaptılar ağrısını da hissetmezsin gel yapalım dedi hemşire çok iyi olmuştu. Kum torbası da kanama kontrolü içindir, ağrı yapar illa ki.
Amin kuzum allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlat bambaşkaymis eşimle izleyip izleyip bu bizim evladimizmi bizimmi diye birbirimizle konusup duruyoruz tarifsiz bir his
Mrb kizlar bebis iyi bi ara sekeri dustu ilk doğduğunda emiyordu aranıyordu ama hic sut gelmedi yine de kan şekeri yükselmiş simdi uyuyo emmiyo derken hemsire geldi emdirdik bence sutnyok ama hemsire var diyo babasi gazini ckkariyo simdi. 3000 gram doğdu ismi de nil
Maşşalah canım benim
kızlar benimde agrım durdu gitmedim hastaneye şidetlenemesini bekliyorum hala ara ara girip çıkıyor doktorum sancımın 5 dk da bir artarsa gel dedi...
Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Maşşalah canım benim
kızlar benimde agrım durdu gitmedim hastaneye şidetlenemesini bekliyorum hala ara ara girip çıkıyor doktorum sancımın 5 dk da bir artarsa gel dedi...
Hastane ile görüşmen lazım sanırım. Ama ben bizim hastanede yapmadıklarını biliyorum, deneme için bi ara yapıyorlardı ama sanırım sonradan devam etmemişlerdi.
Hastane ile görüşmen lazım sanırım. Ama ben bizim hastanede yapmadıklarını biliyorum, deneme için bi ara yapıyorlardı ama sanırım sonradan devam etmemişlerdi.
Cevabın için teşekkürler .Normalde 3 kez doğum yapmış ve aynı ilde yaşadığımız bir bayana özelden msj attım cvp alamayınca sizlere de sormak istedim açıkçası. Cuma kontrolüm var en iisi hastaneye bir sorayım ben