2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kum torbası nereye konuyor ki acaba

Ayy benide ağlattın yaa kıyamam ne güzel bin şükür Allahın bugunune allahim isteyen herkese nasip etsin çok başka birşey evlat.
Amin kuzum allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlat bambaşkaymis eşimle izleyip izleyip bu bizim evladimizmi bizimmi diye birbirimizle konusup duruyoruz tarifsiz bir his

Maşşalah canım benim
kızlar benimde agrım durdu gitmedim hastaneye şidetlenemesini bekliyorum hala ara ara girip çıkıyor doktorum sancımın 5 dk da bir artarsa gel dedi...

Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Maşşalah canım benim Allah şifa versin yavruna kavuş bir an önce inşanlah

Kızlar devlet hastanelerinde epidural yapıyorlar mı

Maşşalah canım benim
kızlar benimde agrım durdu gitmedim hastaneye şidetlenemesini bekliyorum hala ara ara girip çıkıyor doktorum sancımın 5 dk da bir artarsa gel dedi...
Oyy hadi bakalım hayırla zamanında gelsin kuzu
Kızlar devlet hastanelerinde epidural yapıyorlar mı
Canım spinal istemediğin için mi soruyorsun? Sezaryende çok özel bi durum olmadığı müddetçe epidural tercih etmiyorlar diye biliyorum.

Hastane ile görüşmen lazım sanırım. Ama ben bizim hastanede yapmadıklarını biliyorum, deneme için bi ara yapıyorlardı ama sanırım sonradan devam etmemişlerdi.
Cevabın için teşekkürler .Normalde 3 kez doğum yapmış ve aynı ilde yaşadığımız bir bayana özelden msj attım cvp alamayınca sizlere de sormak istedim açıkçası. Cuma kontrolüm var en iisi hastaneye bir sorayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…