Hayırlı olsun. Güzel güzel mutlulukla büyüsün minik kuşKızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.
Özele teşvik değilde sezeryan dışında anestezisiz doğum için galibaHadi ya keşke olsa neden insanları özele teşvik ediyorlar ki
Tam olarak kaç haftalık oldun takvimin gözükmüyor. Suni sancı önerdi mi doktor?Herşey çok normal gidiyor hareketleri kalp atışı normal suyun falan hiç sıkıntın yok pazartesine kadar bekleyebiliriz dedi doktor ben o kadar bekleyemem dedim
Çarşamba tekrar kontrol olacağız o zamana kadar hanım kendisi gelmezse sezeryan isteyeceğim canım.
Tamam canım haber veririm ama sabah kadar tutacaklar sanırım malesef. Biraz içim buruk kaldı öyle.
Tamam canım sağ olasın valla haber veririm inşallah sizlere, ben de çok istiyorum haberini vermeyiCanımm bebiş yanına gelince bilgilendir benmde aklım kaldı G gunesli gunler
Birde normal baslayan vardı naptın canım isim yanlıssa kbakmahayal alemi
Banada koydular canim hemşire agriyi dindirsin diye demistiSağ olasın canım. Kanama için koyuyorlar bir süre. Rahim toparlanması için galiba.
Öyle mi sanki daha çok ağrı yaptı yaaBanada koydular canim hemşire agriyi dindirsin diye demisti
Kuzum altını aç illa ki açılır uykusu, mecburen uyanması lazım şekeri düşer yoksa.Kizlar bu etmiyor ya 2 den beri uyandırıp emdiremiyorim ağlamiyo da hic surekli derin uykuda ne yapsam uyanip emmiyo
Canım stres yapma günün var daha, şehir hastanesine git bakalım bi olmazsa orada test yaparlar belki sana.Vede pozitif çıkan son bir ayı kalan hamileleri Bursa şehir hastanesine yatırıyorlarmış orda takip ediyorlarmış. Covidli hamilelere özel yer açmışlar. Kafamdan neler geçiyor neler. Beni tek teskin eden hiç bi belirtimin olmaması
Canım üzülme hiç kendini toparla bu süreçte ki bebiş gelince tüm enerjini kuzuya veresinTamam canım haber veririm ama sabah kadar tutacaklar sanırım malesef. Biraz içim buruk kaldı öyle.
Alla alla özeller direkt yapıo test ki niye yapmadılar ki ? Geçmiş olsunVede pozitif çıkan son bir ayı kalan hamileleri Bursa şehir hastanesine yatırıyorlarmış orda takip ediyorlarmış. Covidli hamilelere özel yer açmışlar. Kafamdan neler geçiyor neler. Beni tek teskin eden hiç bi belirtimin olmaması
Hayirli olsun bebisler guzel gunler gorsunler insallah kizlar bizim ikizlerimizde vardi ses yok arkadastan etiketleyemedim okursan yaz cnm
Aynen, bir çok uygulama var ama anestezi uzmanı normal doğumda bulunmuyordu en son.Normal doğum için yapmıyorlar diye biliyorum arkadaşım istemişti ama bizde öyle bir uygulama yok demişler
Bi sor inşallah vardır gittiğin hastanede.Cevabın için teşekkürler .Normalde 3 kez doğum yapmış ve aynı ilde yaşadığımız bir bayana özelden msj attım cvp alamayınca sizlere de sormak istedim açıkçası. Cuma kontrolüm var en iisi hastaneye bir sorayım ben
Günüm bitti canım ondan takvimin gitti 40+1 im bugün doktorla suni sancı hiç konuşmadık bugün sezeryan kararımızda biraz olaylı oldu beni tedirgin görünce sezeryana alıp yatışın yapalım dedi artık son haftamız doktorla uyuşamadık çok konuşamadık bende pes ettim sağ salim kucağıma alayım hayırlısıyla artık diye çarşamba sezeryana gidecemTam olarak kaç haftalık oldun takvimin gözükmüyor. Suni sancı önerdi mi doktor?
Gözünüz Aydındarısı biz bekleyenlerin basına inşallah
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inş
Maşallah hoşgelmiş Nil bebeksütünde gelir bol bol emer inş
Çok teşekkürlerGüzel kızlarımız Yonca Nil ve Duru hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?