2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım çok geçmiş olsun.esin bir müddet odadan çıkmaz ,belki çok hafif atlatır.yanjnda 1 kişi olsa yeter zaten uyumak istemiyorsun..çare bulursunuz umarım
insallah canım ya sagol

Geçmiş olsun kuzum inş bir an önce düzelir

Bnmde biraz yemem güzel olsa düzelir gibi de iştahım yok yiyemiyorum o yüzden sütüm de az gibi 15. Güne kontrolümüz var inşallah bir düzen oluşur da almaya başlar
Sizede maşaallah canım zaten güzel bir kiloda doğmuştu bizim doğum ağırlığımız da düşük

@aria09 dan ses gelmedi sanırım, bizim normal doğum bekleyen hanımlardanda ses gelmedi, hafi güzel haberler verin bize Jaylah @hayal alemi D Dimitra85
Günaydın kızlar herkese çok teşekkür ederim dün akşam 16.47de kucağıma aldım normal doğumla çok şükür . Doğum yapanlara ve yapacaklara hayırlı olsun şimdiden annelik çok kutsal

Günaydın kızlar herkese çok teşekkür ederim dün akşam 16.47de kucağıma aldım normal doğumla çok şükür . Doğum yapanlara ve yapacaklara hayırlı olsun şimdiden annelik çok kutsal
Gözünüz aydın allah saglıkla mutlulukla huzurla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kızlar günaydın
Dün 11:51 de kızımı kucağıma aldım gerçekten paha biçilmezdi.
Canım seninde gözün aydın. Yavrunun ömrü uzun sagşıklımutlu olsun bahtı acık olsan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın kızlar Allah Analı babalı büyütsün iyi insan olsunlar guzel gubler görsün mimikleriniz
Kızlar Yonca mız doğdu herşey yolunda çok şükür.

Kızlar ben çıktım iyiyim sadece ağrım var.
Bebek de iyi ama saturasyonu 50 olduğu için küvözde aldılar. Akciğer filmi çekildi. Sıkıntı çıkmadı. Toparlandıktan sonra verecekler.

Kızlar günaydın
Dün 11:51 de kızımı kucağıma aldım gerçekten paha biçilmezdi.

Bizim de 5.gün düştü ama görüntüsü kupkuruydu canım istersen bi doktora resim at sarı bisey varmış gibi. Ben her banyodan sonra makas i ocakta yaktım mikrobu giysin diye gazlı bezi kesip kuruladım hep

Çok geçmiş olsun, hemen düzelsin
yavrucuk. Sebep neymiş buna? Bir çıksın annesi öpüp koklar onu

valla aç kalmamak lazım. yoksa yetersiz kalıyor süt zorla kendini biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…