2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım kendi kızım ve bikac bebek yanı yegenlerim hepsinde gordum gobek deliğini. Bu biraz tuhaf geldi gozume. Birazcık enfeksiyon gibi mı duruyor biraz daha kurutmak lazım sanırım. Dr. Ara yada goruntusnu ona da at atabilirsen. Belki gitmene gerek kalmaz uzaktan yonlendırebılır.

tmm bide onu denyeyim canım teşekkür edrim

Erken mi bilmm de goruntu normal dril sanki. Yikamislarmiydi dogdugunda enfrksiyn mu kapti acaba bi doktora danis bence

Çok erken değil aslında normal benim kızımın da 5. Gün düşmüştü ama sarı olması acaba enfeksiyon mu sorusunu getirdi aklıma

Canlar bende dogum yaptım . Spinal anestexi ile sezaryen yaptılar. Covıd oldugum için biraz zorladılar doguma oysa iki haftam vardı. 3090 gr 50 cm olarak dünyaya geldi.ama covıdli oldugumdan yogun bakıma aldılar bebeğimi kızımın adı Melis . Darısı diğer dogum yapacak arladaslara. Sizlerin doğuöu cok cok güzel olsun inşallah

Gözün aydın canım, sağlık mutluluk huzurla büyüt bebeğini. Sana da acil şifalar

Ya kızlar doğum haberlerini alayım moralim düzelsin diye girdim, covid haberlerine çok üzüldüm acil şifalar diliyorum hepinize... gerçekten en büyük korkumuz son zamanlarda Allah yardımcınız, yardımcımız olsun Biz kimseyle görüşmüyoruz, mecbur olursak da maske çıkarmıyoruz, ben evden çalışıyordum 37 ye kadar, eşim de 5-6 aydır çalışmıyor işkura bağladı şirketi. Havalimanında çalışıyordu. O yüzden hiç temaslı olma durumumuz yok. Çocugu 2 hafta okula gönderdim, son aya girince onu da yollamıyorum artık. Ama şimdi iş başladı eşimin, ilk 15 gün gitmedi sezaryen olucam diye, sezaryen işi normale dönünce bekliyoruz şimdi bebek gelsin. Tabi bu arada mecbur başlayacak o da. Bakalım ben de hiç mutlu değilim bu durumdan ama çalışmasan da olmaz. Çok zor bir dönem geçiriyoruz gerçekten

Canım çok sağol seninde gözün aydın ben anca kendime geliyorum. İlk 5-6 saat agrım vardı. Şükür zaman gectikce iyi oldum. Sütümü sağmayı denedim. Damla bile gwlmedi
Sağ ol canım. Şunları bi incele istersen süt sağımı ile ilgili:

Meme masajına uyguladıktan sonra sağmayı dene istersen. Elle sağım dediler bana ama ben makina ile sağdım. İstersen sen bi de elle dene.

Allah anali babali buyutsun ins ayni gun doguramadik bnmde ikinci ucuncu gun hic yoktu sagmayi birakma devam et sagdikca geliyor bebek gelene kdr gelmis olur ins

Çok erken değil aslında normal benim kızımın da 5. Gün düşmüştü ama sarı olması acaba enfeksiyon mu sorusunu getirdi aklıma
Kuru tut gozlemle dedi ebe, öyle yapicaz
daisyyy ıslak gibi duruyor kalan kısım. doktora götürmende fayda var. bizim de 12.gün düştü ama kupkuru ve kapalı görünüyor göbek deliği
Erken düşmüş ondan boylr dedi tanıdık bir ebeye sorduk hemen bir kaç güne kururmus.

Ne is yapiyor havaalaninda hangisinde calisiyo

Kuru tut gozlemle dedi ebe, öyle yapicaz
Erken düşmüş ondan boylr dedi tanıdık bir ebeye sorduk hemen bir kaç güne kururmus.
Tamam canım sorun olmamasına sevindim. Kızımda böyle değildi erken düşse de. O yüzden bilemedim.

Canım korkma her ihtimale karsı eşinden uzak dur. Covıd olunca normali beklemiyor doktor. Diyelimki hastalıgı kaptın yine korkma hamilelerhafif atlatıyor. Ben normal grip gibi gecirdim. Ama işte bebişimden ayrı kaldık o kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…