Ah canım bir an önce kavuş gerçekten dualarım sizinle, kıyamam zor bir durum rabbim yardımcınız olsunCanım korkma her ihtimale karsı eşinden uzak dur. Covıd olunca normali beklemiyor doktor. Diyelimki hastalıgı kaptın yine korkma hamilelerhafif atlatıyor. Ben normal grip gibi gecirdim. Ama işte bebişimden ayrı kaldık o kötü oldu.
Sen de mi oradasın, neredeTaniyorumdur o zmn
He 9 5 sinz ben alandayim vardiyada yani oyleydim 9 aydir ise gitmedigm icinSen de mi oradasın, neredeben de genel müdürlükteydim
Tamam canım hemen bakayım bunlaraSağ ol canım. Şunları bi incele istersen süt sağımı ile ilgili:
Seda Diri Ilic, Instagram: "KOLOSTRUM BÖYLE SAĞILIR🌸Lütfen postu önce beğenip sonra kaydedin ve yararlanacağını düşündüğünüz arkadaşlarınızı etiketlemeyi unutmayın. Böylece daha çok anneye ulaşabilirim.🌸Gebeliğin 16.haftasından itibaren üretilen kolo
730 likes, 189 comments - izmiremzirmedanismani, October 30, 2019: "KOLOSTRUM BÖYLE SAĞILIR🌸Lütfen postu önce beğenip sonra kaydedin ve yararlanacağını düşündüğünüz arkadaşlarınızı etiketlemeyi unutmayın. Böylece daha çok anneye ulaşabilirim.🌸Gebeliğin 16.haftasından itibaren üretilen kolostrum...www.instagram.com
Seda Diri Ilic, Instagram: "Bu video hem elle süt sağmayı hem de ister pompayla ister manuel olarak süt sağın, öncesinde uygulanacak masajı çok güzel anlatmış. #ellesütsağma #sütsağma #handexpressing #izmiranneleri #izmiremzirmedanismani #emzirmeda
498 likes, 67 comments - izmiremzirmedanismani, July 27, 2018: "Bu video hem elle süt sağmayı hem de ister pompayla ister manuel olarak süt sağın, öncesinde uygulanacak masajı çok güzel anlatmış. #ellesütsağma #sütsağma #handexpressing #izmiranneleri #izmiremzirmedanismani #emzirmedanışmanı...www.instagram.com
Meme masajına uyguladıktan sonra sağmayı dene istersen. Elle sağım dediler bana ama ben makina ile sağdım. İstersen sen bi de elle dene.
test yaparlarsa faln ne derlerse banada söyle olur muesimin covid testi pozitif cıkti annemler gelcekti ucak biletine kadar almislardi simdi nolcak bilmiyorum gelcekleri gun 10.gün oluyor ama yine gelmek isyemez babam...bende 20nde dogum yapcaktim ikizlerim var kim bakar benim yanimda kim kalir bilmiyorumkaldım öyle ortada aglamaktan baska carem yok banada 14günkarantina verirler daha aramdilar esimi dogum karantinadan sonrayami ertelenir acaba
Oyy yavrum sabaha gelmis olur insallahKızımı görmeye gittik, 3 saatte bir 10 ml süt veriyorlarmış. 30 ml sağmıştık sabaha kadar yeter dediler.
Serum bağlamışlar, ağzına da saturasyon cihazı bağlamışlar. Midesine kılcal boru indşrmişler. Göbeği çok hızlı inip kalkıyordu. Bu düzelmiş hali dediler. Daha hızlıymış ilk girdiğinde yoğun bakıma.
Durumu iyi gibi ama çıkarırlar mı sabaha bilmem hiç.
2 saatte bir sagiyorum 2 sagmaya 90 100 ml fln cikiyor. Az sanirim bnm birazBebeği 1 2 haftalik olan anneler süt durumunuz nasıl benim dolmuyor sık sık emziriyorum ve bir de bebeleriniz kilo aldılar mı bnm bebeğim 1 haftalik galiba kilo almadi daha
Allah analı babalı büyütsün. Acil şifalarCanlar bende dogum yaptım . Spinal anestexi ile sezaryen yaptılar. Covıd oldugum için biraz zorladılar doguma oysa iki haftam vardı. 3090 gr 50 cm olarak dünyaya geldi.ama covıdli oldugumdan yogun bakıma aldılar bebeğimi kızımın adı Melis . Darısı diğer dogum yapacak arladaslara. Sizlerin doğuöu cok cok güzel olsun inşallah
biz de doğum kilomuzu 10.günde yakaladık canım. şu an çok şükür iyi sütüm. stok da yapabiliyorum günde 1-2 sağımla. takviye bir şey ilk zamanlar kullandım şu an kendi halindeyim beslenme ile arttı sütüm. ama özel birşey yemedim ne varsa onu yiyorumBebeği 1 2 haftalik olan anneler süt durumunuz nasıl benim dolmuyor sık sık emziriyorum ve bir de bebeleriniz kilo aldılar mı bnm bebeğim 1 haftalik galiba kilo almadi daha
valla sıkınca gelmiyor gibiyse ve bebeğinin boğazından yutkunma sesi gelmiyorsa mama verebilrsin benceKızlar ben de 16:00 gibi çıktım doğumdan emzirme telaşı alışmaya çalışma derken ancak yazabiliyorum. 3100 gr 49 cm bebeğimemziriyorum ama sanki süt gelmiyor gibi nasıl anlayacağım ya. Aranıyor gibi bazen aç kalmasın bebeğim mama vermeli miyim?
Ben varım canımArkadaslar dogum yapanlar allah anali babali büyütsün..aranizda genel anestezi ile dogum yapan varmi acaba
Canım sütünü sağabiliyorsan sağ, bebegin ayağıyla oyna çenesiyle birde gogus ucun küçükse gogus ucu al cnm .benim ilk 3 gün senin anlattığım gibiydi.3.gün sarılığı oldu 6.gün geçti.ama çok zorlandım.gogus ucu alınca rahat çekti.cenesi güçlendin diye emzik verdirdiler bana.Kizlar bu etmiyor ya 2 den beri uyandırıp emdiremiyorim ağlamiyo da hic surekli derin uykuda ne yapsam uyanip emmiyo
Canım çok geçmiş olsun.esin bir müddet odadan çıkmaz ,belki çok hafif atlatır.yanjnda 1 kişi olsa yeter zaten uyumak istemiyorsun..çare bulursunuz umarımesimin covid testi pozitif cıkti annemler gelcekti ucak biletine kadar almislardi simdi nolcak bilmiyorum gelcekleri gun 10.gün oluyor ama yine gelmek isyemez babam...bende 20nde dogum yapcaktim ikizlerim var kim bakar benim yanimda kim kalir bilmiyorumkaldım öyle ortada aglamaktan baska carem yok banada 14günkarantina verirler daha aramdilar esimi dogum karantinadan sonrayami ertelenir acaba
Canım 1 kişi yetiyor gerçekten.ben 3,4 çeşit yemek yaptım.ev de topluydu zaten.eve geldik sadece yatıp kalkmasa sezeryan yeri ağrısı oldu o kadar.ayagmi hep sıcak tuttum.gelmek isteyen herkesi reddettim.kafam kaldırmazdı.Ya kızlaracayip canım sıkıldı. Buradaki arkadaşların basına gelen benim de geldi. Annem bu hafta sonu sehirdisindan gelecekti doğum icin ancak bugün ogrendik ki babaannem covid olmuş haftasonu da babamla kardeşim ona uğramıştı. 10dk girdik çıktık diyorlar ama maalesef test yaptıracaklar eğer omlarda çıkarsa annem de gelemeyecek. Eşimde sinirlendi kimse gelmesin boşver biz bakarız ikimiz diyo ama biliyorum ki o da kendi annesigili çağırır. Bende onların gelmesini istemiyorum. Offf acayip canım sıkıldı.
Canım benim dr hemen bunu yazdı ve okadar çok ki sutum.gaz da alıyor.alabiliyorsan al canım.Sağ ol canım. Şunları bi incele istersen süt sağımı ile ilgili:
Seda Diri Ilic, Instagram: "KOLOSTRUM BÖYLE SAĞILIR🌸Lütfen postu önce beğenip sonra kaydedin ve yararlanacağını düşündüğünüz arkadaşlarınızı etiketlemeyi unutmayın. Böylece daha çok anneye ulaşabilirim.🌸Gebeliğin 16.haftasından itibaren üretilen kolo
730 likes, 189 comments - izmiremzirmedanismani, October 30, 2019: "KOLOSTRUM BÖYLE SAĞILIR🌸Lütfen postu önce beğenip sonra kaydedin ve yararlanacağını düşündüğünüz arkadaşlarınızı etiketlemeyi unutmayın. Böylece daha çok anneye ulaşabilirim.🌸Gebeliğin 16.haftasından itibaren üretilen kolostrum...www.instagram.com
Seda Diri Ilic, Instagram: "Bu video hem elle süt sağmayı hem de ister pompayla ister manuel olarak süt sağın, öncesinde uygulanacak masajı çok güzel anlatmış. #ellesütsağma #sütsağma #handexpressing #izmiranneleri #izmiremzirmedanismani #emzirmeda
498 likes, 67 comments - izmiremzirmedanismani, July 27, 2018: "Bu video hem elle süt sağmayı hem de ister pompayla ister manuel olarak süt sağın, öncesinde uygulanacak masajı çok güzel anlatmış. #ellesütsağma #sütsağma #handexpressing #izmiranneleri #izmiremzirmedanismani #emzirmedanışmanı...www.instagram.com
Meme masajına uyguladıktan sonra sağmayı dene istersen. Elle sağım dediler bana ama ben makina ile sağdım. İstersen sen bi de elle dene.
Canım emdikçe sutun gelecek ve çoğalacak.memede tutmaya özen göster ki kökünü da alsın rahatlasın.Kızlar ben de 16:00 gibi çıktım doğumdan emzirme telaşı alışmaya çalışma derken ancak yazabiliyorum. 3100 gr 49 cm bebeğimemziriyorum ama sanki süt gelmiyor gibi nasıl anlayacağım ya. Aranıyor gibi bazen aç kalmasın bebeğim mama vermeli miyim?
Sağ ol canım ben de aynı şeyin solgar markasını alacağım inşallahCanım benim dr hemen bunu yazdı ve okadar çok ki sutum.gaz da alıyor.alabiliyorsan al canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?