2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ah canım bir an önce kavuş gerçekten dualarım sizinle, kıyamam zor bir durum rabbim yardımcınız olsun

Tamam canım hemen bakayım bunlara

test yaparlarsa faln ne derlerse banada söyle olur mu

Kızımı görmeye gittik, 3 saatte bir 10 ml süt veriyorlarmış. 30 ml sağmıştık sabaha kadar yeter dediler.
Serum bağlamışlar, ağzına da saturasyon cihazı bağlamışlar. Midesine kılcal boru indşrmişler. Göbeği çok hızlı inip kalkıyordu. Bu düzelmiş hali dediler. Daha hızlıymış ilk girdiğinde yoğun bakıma.
Durumu iyi gibi ama çıkarırlar mı sabaha bilmem hiç.

Oyy yavrum sabaha gelmis olur insallah

Kızlar ben de 16:00 gibi çıktım doğumdan emzirme telaşı alışmaya çalışma derken ancak yazabiliyorum. 3100 gr 49 cm bebeğim emziriyorum ama sanki süt gelmiyor gibi nasıl anlayacağım ya. Aranıyor gibi bazen aç kalmasın bebeğim mama vermeli miyim?

Bebeği 1 2 haftalik olan anneler süt durumunuz nasıl benim dolmuyor sık sık emziriyorum ve bir de bebeleriniz kilo aldılar mı bnm bebeğim 1 haftalik galiba kilo almadi daha
2 saatte bir sagiyorum 2 sagmaya 90 100 ml fln cikiyor. Az sanirim bnm biraz

Allah analı babalı büyütsün. Acil şifalar

Bebeği 1 2 haftalik olan anneler süt durumunuz nasıl benim dolmuyor sık sık emziriyorum ve bir de bebeleriniz kilo aldılar mı bnm bebeğim 1 haftalik galiba kilo almadi daha
biz de doğum kilomuzu 10.günde yakaladık canım. şu an çok şükür iyi sütüm. stok da yapabiliyorum günde 1-2 sağımla. takviye bir şey ilk zamanlar kullandım şu an kendi halindeyim beslenme ile arttı sütüm. ama özel birşey yemedim ne varsa onu yiyorum

valla sıkınca gelmiyor gibiyse ve bebeğinin boğazından yutkunma sesi gelmiyorsa mama verebilrsin bence

Kizlar bu etmiyor ya 2 den beri uyandırıp emdiremiyorim ağlamiyo da hic surekli derin uykuda ne yapsam uyanip emmiyo
Canım sütünü sağabiliyorsan sağ, bebegin ayağıyla oyna çenesiyle birde gogus ucun küçükse gogus ucu al cnm .benim ilk 3 gün senin anlattığım gibiydi.3.gün sarılığı oldu 6.gün geçti.ama çok zorlandım.gogus ucu alınca rahat çekti.cenesi güçlendin diye emzik verdirdiler bana.

Canım çok geçmiş olsun.esin bir müddet odadan çıkmaz ,belki çok hafif atlatır.yanjnda 1 kişi olsa yeter zaten uyumak istemiyorsun..çare bulursunuz umarım

Canım 1 kişi yetiyor gerçekten.ben 3,4 çeşit yemek yaptım.ev de topluydu zaten.eve geldik sadece yatıp kalkmasa sezeryan yeri ağrısı oldu o kadar.ayagmi hep sıcak tuttum.gelmek isteyen herkesi reddettim.kafam kaldırmazdı.

Canım benim dr hemen bunu yazdı ve okadar çok ki sutum.gaz da alıyor.alabiliyorsan al canım.

Eklentiler

• 20201101_093426.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 41
Canım emdikçe sutun gelecek ve çoğalacak.memede tutmaya özen göster ki kökünü da alsın rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…