2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağ ol canım inşallah. Sana da hayırlı doğumlar şimdiden sağlıkla kucağına al

Gunaydın kızlarrrrUykucu şirinden merhaba.Gece 2den 3ten sonra uyuyorum.Sabaha kadar aralıklı uyuyup uyanıyorum. Sonra oyalanıyorum. Sonra yine yataga giriyorum. Yıne uyuyorum. Saat öğlen 12ye kadar hemen hemen hep boyleyımBirkaç gundur boyle tembelleştim. SımarıklastımSon gunlerde hıc olmadıgım kadar evde olmanın tadını cıkarmaya calısıyorum sanırım
Guzel dogumun olsun ve misler gıbı meleğine kavus. Sonra da hayırlısıyla iki meleğini bir araya getırRabbim Yardımcın olsun canim

nil peri G gunesli gunler limoncicegi41 A aria09 D Dimitra85 E Eylul3319 ve kaçırdığım olduysa hepinizin gözü aydın kızlar. Sizlerin ve bebislerin iyi olduğuna çok sevindim.Allah analı, babalı, sağlıklı, sıhatlı, musmutlu ömürler versin. Doğum haberi iyice sıklaştı beni de aldı daha bir heyacan. Bugün kızım Bilge'nin doğum günü 2 yaşına giriyor belki kardeşi sürpriz yapar bugün gelir dedik ama şimdilik hiç hareket yok 38+6 da :)

Günaydın kızlar,
Ben de kontroldeyim, pleasanta konumuna bakacam diye doktor beni yordu biraz alttan kontrolde tabi benim durumum farklı, sonra yarım yamalak çatı muayenesi yaptı çok yordum seni tam yapmadım kanaman olur diye ama ben açıklık hissettim dedi. Şimdi nstdeyim, bakalım sonuca göre karar verecek ne yapacağız. Heyecan dorukta

Bu arada bebeğin kilosu her hafta farklı çıkıyor gerçekten çıkınca anlıcaz şimdi 3 olmuş diyor. Hocam dedim geçen hafta 3200 dü ne 3 ü şimdi. Kaldı ki ben de kilo almışım son ay 2 kilo. O yüzden gerçekten doğana kadar muamma bu bebişler

Günaydın kızlar bugün doğum yok mu acaba bu son zamanlar geçmek bilmiyormuş beni de bastı bir endişe heyecan. Bizim de yarın kontrolümüz var gelişim geriliği sebebiyle bir daha bakacak doktor kilo alımı tamamen durduysa yarın nolur artık bilmiyorum. Hemen alalım der gibi geliyor çünkü kalması daha riskli oluyormuş çok endişeliyim normal ihtimali elimden kayıp gidecek diye korkuyorum

Aa hadi hayırlısı canım doğum yakın mı acaba çok heyecanlı naptın ne ettin de açıklık oldu tavsiye ver

Bugun ben dogum yapicam kismetse 1 de yatisim olcak 3 te ameliyat saati evi topladim supurdum bogazim cok kurudu 1 yudumcuk suyla islatsam nolur yaa diger 2 cocugumuda halasina gönderdim

Çok heyecanlı haber ver muhakkak

Bugun ben dogum yapicam kismetse 1 de yatisim olcak 3 te ameliyat saati evi topladim supurdum bogazim cok kurudu 1 yudumcuk suyla islatsam nolur yaa diger 2 cocugumuda halasina gönderdim
Aa ne güzel kavuşuyorsun bebişine sağ salim inşallah canım çok sevindim haberlerini bekliyorum niye yordun kendini o kadar. Zaman geçsin diye yapmışsındır kesin ama su içmek de mi yasak oluyor ya zormuş bir an önce atlat da litre litre su içersin artık

Evde 2 tane daha olunca mecbur yapiyosun canim esimde disari isini halletmeye gitti yoksa oda yapardi geldigimde ev temiz olsun icim anca rahat ediyo bu sekilde ben bi dus alayim belki bogaz kurulugum gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…