2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benim 2-3 gündür kulak içim kaşınıyor ama yani boğaz ağrım filan yok. Reflüden kaynaklı bazen bir yanma oluyor boğazımda ama geçiyor ertesi güne. Yeniden yanana kadar acaba reflü kaynaklı mı bu da
Yoksa hamilelikte olan bir şey mi bilemedim

Kızlar merhaba, bende şimdi kontrolden gelidm. Kilo konusu gerçekten muallak geçen hafta söylediği ile bunhafta arasında 450 gram var nerdeyse doğunca bellinoacak artık. Bebeğim ikingundur değişik hareket ediyor demiştim burda da yazmıştı bi kaç arkadaş dönmüş artık. Doktor muayene etti. Doktorum cok sakin biri olmasına rağmen ben biraz kastım kendimi, pelvis orta derecede dedi bol bol nefes egzersizi verdi doğumda zorlanmamak icin. Senin tercihin ama normal doğumda bi sıkıntı yok dedi. Bakalım bi ani durum olmazsa su an normal olarak bekliyoruz. Her an suyun gelebilir, kan gelebilir sen hemen öyle bi durumda hastaneye gel dedi. Bakalım bekliyoruz. Gerçi doktorum 20sinden sonra bekliyorum dedi ama zaten qnnemgilde karantina da 23une kadar gelemeyecekler bende artık akışına bıraktım

Benim de mide yanmamdan dolayı oluyor öyle, kulağımın içinden ates çıkıyor sanki.

Gecen cuma benim de basıma geldi canım. Bir oncekı hafta 3.450 dedugı bebege bir sonraki hafta en az net 3 kgsı var deyince sok oldum. Sonra 3 turlu kilo verdi banaBir oncekı hafta boyle dememıstınız dedim. Suanda bulunduğu yer ve durusundan en net halini görebiliyorum bebeğin herseyıyle dedı. Bu en net olcum dedi. Seninki de benim hesap olmus sanırımDedıgınız gıbı olsun saglıklı olsun da dedim

Bence hurmaya aban açılma nasıl oldu birşeyler yaptın mı maşallah

buarada bencede doktorun ne güzel her yolu deniyor benm doktorum pinpirikli böyle bir durumdq kesin sezeryana yönlendirirdi

Sezaryen yapan arkadaşlar dehset derecede bel ve sırt agrim var.sizdede varmı kac günde gecti gecmesi icin ne yapmaliyiz.2 gün oldu sezaryen olalı epidurelde uyuşmadıgim icin acil tam uyuşturdular.ameliyat bittiginde uyandim.yalniz şiddetli bir bel ve sırt agrisi cekiyorumkac gunde gecer.bebisi emzirirken cok zorlaniyorum.birde ilk emzirmeden sonra gogislerim yara oldu kremi evde unuttugum icin eve gelene kadar kullanamadim.gece agladim hep agrim sancim bi taraftan bi taraftanda gogus acisi

Canim kilo almaya basladi ama mama destegi ile benimde sutum ilk basta yetiyordu sarilik olmadan atlattik 10gunu ama sonrasinda kontrolde kilo almadigi icin mama basladik sonra cok kilo aldi mamayi azalttik az kilo aldi biz mama meme ayarini henuz yapamadik gercekten analik cok.zormus ac birakmaktanda korkuyorum mama verip sagliksiz kilo aldirmaktanda korkuyorum

Bol bol su iç canım ve sade kahve. Bunlar atmana yardımcı olur anestezi in etkisini

Kızlar biz çıkıyoruz ama Duru kalıyor hastanede. 100 cc süt, ihtiyaç listesi vs istediler onları bıraktık. Bakalım Duru hanımı ne zaman çıkaracağız muallak.
Neden canım? Tez vakitte kavuş inşaallah...

Bende de olmuştu bel sırt ve baş ağrısı 10 gün sürdü sürekli kahve içtim şiddetli olunca parol aldım. Zamanla azaldı. Bana asıl olan ameliyat sonradı servisteki hemşireler bacağımdan iğne yapmışlardı yumru gibi oldu çömelince bacağıma ağrı saplanıyor. Bi bu geçmedi

Bende de oldu canım ama 3-4 gün sonra geçti bol su ve kahve içmiştim onun faydası oldu mu bilmiyorum ama çabuk geçti

Bacaktaki o ağrı bende de kaldı aynı şekilde yumru gibi masaj falan da yapıyorum ama dağılmadı bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…