2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar biz çıkıyoruz ama Duru kalıyor hastanede. 100 cc süt, ihtiyaç listesi vs istediler onları bıraktık. Bakalım Duru hanımı ne zaman çıkaracağız muallak.
Canım umarım en kısa zamanda kavuşursunuz Duruyla
Selam kizlar doktor kontrolünde n çıktık acilmam 3 cm olmuş dua edin kolay bir doğum olsun bebekte kilo almış çok hızlı ben kilo almamisim .
Bu açıklıkla evemi yolladılar nolcak smdi

Kızlar biz çıkıyoruz ama Duru kalıyor hastanede. 100 cc süt, ihtiyaç listesi vs istediler onları bıraktık. Bakalım Duru hanımı ne zaman çıkaracağız muallak.
Yaa kuzum sabah iyi demiştin sanki? Sağlıkla evinize gelsin inşallah kuzum da sen toparlan bakalım evde.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bir doğumun olur. O kilo konusunda inş benim doktorum da geçen hafta yanlış ölçmüştür diye ümit ediyorum baya az çıktı çünkü bakalım yarın ne diyecek . Nefes egzersizi derken neler önerdi benimki hiç öyle şeylerden bahsetmedi

benim ameliyat yerim sızlıyor ara sıra. su an 6. günümdeyim. daha iyiye gittim hep ama bazen yataktan kalkarken falan acı saplanypr. ağrı kesici alıyorum 6 saatte bir. emzirme konusu cok vahim. daha yeni yangısı azaldı gögüs uclarımın. ben dayanamadıgım yerde sma yenı dogan sutu verdım en azından geceleri dinlenmeye aldım goguslerımı. Multimam compress cok ıyı geldı. buzdolabında tutuyorum gunde bır kez gogus ucuma koyuyorum bır saat cıkarıp aynı pedi diger gogsume koyuyorum bır saatte orda duruyor. hayat kurtarıcım oldu asağı link bıraktım ama turkce sıtede bulamadım, belki görünce tanırsın

Multi-Mam, Soothing Nipple Compress for Breastfeeding: Amazon.co.uk: Baby
bir de madela gögüs ucu kremi ve silikon gögüs ucu siparis verdim yeni. gögüs ucuna takarım acımaz bebek emerken diye. Ayrıca her emzırme sonrası zeytinyağı surup gögüs pedi koyuyorum. yapmadığım sey kalmadı yani :) azalttı acısını

Duvara dayanıp bacakları diz kapakları yana donuk olcak şekilde çömelip kalkmayı gösterdi nefes alıp verirken, sonra mutfak tezgahına elleri koyup aynı şekilde eğilirken nefes verip kalkarken al, otururken bağdaş gibi bacaklar yana indir kaldır nefes al ver bunlari gösterdi şimdilik ama önemli olan nefes al ver kasların açılmasını sağla ki kolay doğum olsun dedi. Doğumunu hayal et güzel bi şekilde kafanda, öyle çok rahat digurursun dedi.

Kaç haftalıksınız

Canım umarım en kısa zamanda kavuşursunuz Duruyla

Bu açıklıkla evemi yolladılar nolcak smdi
Evet kuzum evdeyim düzenli ağrım olmadığı için. Yakın zaten hastane . muane sonrası kanama olabilir dedi benim kanamam baya akıntılı felan değişik .muanede n sonra Ağrı'da arttı resmen rahimden vajinaya doğru iğne batiriyorlar .

Muayneden sonra acılma artmıştır belkide

Ayy çok sağol bu dediklerini ben de yapmaya çalışacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…