Canım umarım en kısa zamanda kavuşursunuz DuruylaKızlar biz çıkıyoruz ama Duru kalıyor hastanede. 100 cc süt, ihtiyaç listesi vs istediler onları bıraktık. Bakalım Duru hanımı ne zaman çıkaracağız muallak.
Bu açıklıkla evemi yolladılar nolcak smdiSelam kizlar doktor kontrolünde n çıktık acilmam 3 cm olmuş dua edin kolay bir doğum olsunbebekte kilo almış çok hızlı ben kilo almamisim .
Yaa kuzum sabah iyi demiştin sanki? Sağlıkla evinize gelsin inşallah kuzum da sen toparlan bakalım evde.Kızlar biz çıkıyoruz ama Duru kalıyor hastanede. 100 cc süt, ihtiyaç listesi vs istediler onları bıraktık. Bakalım Duru hanımı ne zaman çıkaracağız muallak.
Durum vahim o zaman şimdiden kestirmek lazım sağol canımNeredeyse kendim kesicem o derece
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bir doğumun olur. O kilo konusunda inş benim doktorum da geçen hafta yanlış ölçmüştür diye ümit ediyorum baya az çıktı çünkü bakalım yarın ne diyecek . Nefes egzersizi derken neler önerdi benimki hiç öyle şeylerden bahsetmediKızlar merhaba, bende şimdi kontrolden gelidm. Kilo konusu gerçekten muallak geçen hafta söylediği ile bunhafta arasında 450 gram var nerdeyse doğunca bellinoacak artık. Bebeğim ikingundur değişik hareket ediyor demiştim burda da yazmıştı bi kaç arkadaş dönmüş artık. Doktor muayene etti. Doktorum cok sakin biri olmasına rağmen ben biraz kastım kendimi, pelvis orta derecede dedi bol bol nefes egzersizi verdi doğumda zorlanmamak icin. Senin tercihin ama normal doğumda bi sıkıntı yok dedi. Bakalım bi ani durum olmazsa su an normal olarak bekliyoruz. Her an suyun gelebilir, kan gelebilir sen hemen öyle bi durumda hastaneye gel dedi. Bakalım bekliyoruz. Gerçi doktorum 20sinden sonra bekliyorum dedi amazaten qnnemgilde karantina da 23une kadar gelemeyecekler bende artık akışına bıraktım
3 kere aliyorumBende esime soyledim alacak gazi da azaltmasi cok iyiymis benim kiz patlayacak gazdan gunde kac kere aliyorsun ac tok farkediyormu canim
Çok güzel hemdeKızlar günaydın
Dün 11:51 de kızımı kucağıma aldım gerçekten paha biçilmezdi.
3 kere aliyorum
oy hadi geçmiş olsun. Duru kuzusu da iyileşsin bir an önce inşKızlar biz çıkıyoruz ama Duru kalıyor hastanede. 100 cc süt, ihtiyaç listesi vs istediler onları bıraktık. Bakalım Duru hanımı ne zaman çıkaracağız muallak.
Yok farketmiyor ,hergun 90 cc buzdolabına koyuyorum.2,5 saatte emziriyorum..4 litre su hep iciyorumOzaman sabah ogle aksam gibi aliyorsun sanirim ac tokta farketmiyor herhalde
Yok farketmiyor ,hergun 90 cc buzdolabına koyuyorum.2,5 saatte emziriyorum..4 litre su hep iciyorum
benim ameliyat yerim sızlıyor ara sıra. su an 6. günümdeyim. daha iyiye gittim hep ama bazen yataktan kalkarken falan acı saplanypr. ağrı kesici alıyorum 6 saatte bir. emzirme konusu cok vahim. daha yeni yangısı azaldı gögüs uclarımın. ben dayanamadıgım yerde sma yenı dogan sutu verdım en azından geceleri dinlenmeye aldım goguslerımı. Multimam compress cok ıyı geldı. buzdolabında tutuyorum gunde bır kez gogus ucuma koyuyorum bır saat cıkarıp aynı pedi diger gogsume koyuyorum bır saatte orda duruyor. hayat kurtarıcım oldu asağı link bıraktım ama turkce sıtede bulamadım, belki görünce tanırsınSezaryen yapan arkadaşlar dehset derecede bel ve sırt agrim var.sizdede varmı kac günde gecti gecmesi icin ne yapmaliyiz.2 gün oldu sezaryen olalı epidurelde uyuşmadıgim icin acil tam uyuşturdular.ameliyat bittiginde uyandim.yalniz şiddetli bir bel ve sırt agrisi cekiyorumkac gunde gecer.bebisi emzirirken cok zorlaniyorum.birde ilk emzirmeden sonra gogislerim yara oldu kremi evde unuttugum icin eve gelene kadar kullanamadim.gece agladim hep agrim sancim bi taraftan bi taraftanda gogus acisi
Duvara dayanıp bacakları diz kapakları yana donuk olcak şekilde çömelip kalkmayı gösterdi nefes alıp verirken, sonra mutfak tezgahına elleri koyup aynı şekilde eğilirken nefes verip kalkarken al, otururken bağdaş gibi bacaklar yana indir kaldır nefes al ver bunlari gösterdi şimdilik ama önemli olan nefes al ver kasların açılmasını sağla ki kolay doğum olsun dedi. Doğumunu hayal et güzel bi şekilde kafanda, öyle çok rahat digurursun dedi.Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bir doğumun olur. O kilo konusunda inş benim doktorum da geçen hafta yanlış ölçmüştür diye ümit ediyorum baya az çıktı çünkü bakalım yarın ne diyecek . Nefes egzersizi derken neler önerdi benimki hiç öyle şeylerden bahsetmedi
Kaç haftalıksınızDuvara dayanıp bacakları diz kapakları yana donuk olcak şekilde çömelip kalkmayı gösterdi nefes alıp verirken, sonra mutfak tezgahına elleri koyup aynı şekilde eğilirken nefes verip kalkarken al, otururken bağdaş gibi bacaklar yana indir kaldır nefes al ver bunlari gösterdi şimdilik ama önemli olan nefes al ver kasların açılmasını sağla ki kolay doğum olsun dedi. Doğumunu hayal et güzel bi şekilde kafanda, öyle çok rahat digurursun dedi.
Evet kuzum evdeyim düzenli ağrım olmadığı için. Yakın zaten hastane . muane sonrası kanama olabilir dedi benim kanamam baya akıntılı felan değişik .muanede n sonra Ağrı'da arttı resmen rahimden vajinaya doğru iğne batiriyorlar .Canım umarım en kısa zamanda kavuşursunuz Duruyla
Bu açıklıkla evemi yolladılar nolcak smdi
Muayneden sonra acılma artmıştır belkideEvet kuzum evdeyim düzenli ağrım olmadığı için. Yakın zaten hastane . muane sonrası kanama olabilir dedi benim kanamam baya akıntılı felan değişik .muanede n sonra Ağrı'da arttı resmen rahimden vajinaya doğru iğne batiriyorlar .
Bende 11.11 istiyordum doktorum pazara kadar bekleyelim dedi sağlıkla ayağa kalkın inşKızlar benimde kızım bugün kendi gelmezse eğer sabah sezeryanım var
Bizimde Şafak doğan güneş artık
11.11.2020 kampanya gibi oldu doğum tarihimiz
Ayy çok sağol bu dediklerini ben de yapmaya çalışacağım canımDuvara dayanıp bacakları diz kapakları yana donuk olcak şekilde çömelip kalkmayı gösterdi nefes alıp verirken, sonra mutfak tezgahına elleri koyup aynı şekilde eğilirken nefes verip kalkarken al, otururken bağdaş gibi bacaklar yana indir kaldır nefes al ver bunlari gösterdi şimdilik ama önemli olan nefes al ver kasların açılmasını sağla ki kolay doğum olsun dedi. Doğumunu hayal et güzel bi şekilde kafanda, öyle çok rahat digurursun dedi.
Amin inşBende 11.11 istiyordum doktorum pazara kadar bekleyelim dedi sağlıkla ayağa kalkın inş
Gözünüz aydın canım hoşgelmiş Asya bebekSelam.kizlar benim minik.kiz tam saat 15:00 da dogdu 3190 gr 49 cm 38+2 de oldu asya da bende cok sukur iyiyiz aksam 9da ayaga kalkicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?