2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tesekür ederim sipariş verdim sanada cok gecmiş olsun

Çok gecmiş olsun canım.Kahve bende iciyim ozaman.10 gün surmez insallah

Yaaaaa en son ben doğurcam kessin

Bi de bence ben...39+6 da bitti
Yarın kontrölüm var bakalım ne dicek artık yürüyemiyorum sanki bebek doğum kanalında çıktı çıkacak aşagıda hiç bir şeye yetişemiyorum evde

Masallah girmeyeli dogumlar olmus Rabbim saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah
Benim canim cok sikkin esim ve kizim dun rahatsizlandi test yaptirdilar muhtemelen pozitif cikacak esim yardim ediyodu sansima yardim edilecek durumdayken is yapmaya calisiyorum bende grip gibiyim bi yandan cocuklar kizimda sarilik oldu o kadar mama ve gogsumu vermeme ragmen cok uzuluyorum degerimiz simdilik 11 17 olunca hastaneya yatiriuyolarmis yapabilecegim bisey varmi kizlar

Canım geçmiş olsun, Bebişi bol bol emzirmeye çalış ve mutlaka mama takviyesi ver, ne kadar çok beslenirse o kadar iyi atarmış sarılığı bebekler.

Ay kızlar ben iyice kafayı yiyeceğim, haftaya okullar tatil diye eltimler sehirdisindan bize gelecekmiş. Benim zaten doğum zamanım, bi de bizi ziyarete geliyorlar. Şaka gibi! Oda yetmezmiş gibi kv 10 gundur Antalya’dan başlayıp Ege turu yaptılar ve onlarda bize gelecek sanırım. Ben kafayı yiyeceğim tam doğum zamanı. Eşime de diyemiyorum. Onunda umrunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…