Sağ ol canım, bakalım doğum belli oldu gibi belki işe başlamazCanım korkma her ihtimale karsı eşinden uzak dur. Covıd olunca normali beklemiyor doktor. Diyelimki hastalıgı kaptın yine korkma hamilelerhafif atlatıyor. Ben normal grip gibi gecirdim. Ama işte bebişimden ayrı kaldık o kötü oldu.
Valla canım yicem şimdi 5-6 tane dahaYa doktorun çok iyiymiş ne güzel düşünüyor öyle. Hurma yemeye devam edersen de açıklık hemen artar mı acaba
Amin canım yicem aynen ya.Canım gecmisnolsun sen devam et hurmaya gelirse ne güzel olur ,Allah yardımcın olsun
Ay evet yaa benim de öyle kulaklarım yanıyor kaşınıyor saçma salakBenim de mide yanmamdan dolayı oluyor öyle, kulağımın içinden ates çıkıyor sanki.
Ahhaha aynen yicem şimdiBence hurmaya abanaçılma nasıl oldu birşeyler yaptın mı maşallah
Canım benim doktor geçen tek yumurta ikizini normal doğumla doğurttubuarada bencede doktorun ne güzel her yolu deniyor benm doktorum pinpirikli böyle bir durumdq kesin sezeryana yönlendirirdi
Evet geçen hafta 1 cm açılma vardı yarın kontrölüm bakalım kaç cm açılma devam etmiş ilk çocugumu 5 cm sancısız açılma olmuş tu inşanlah öyle umud ediyorum yine yarın benim hiç sancım olmadı ilkimde daha onlar verdi sancıAcilman varmı canım senin
İnşallah canım benim aynen enin sonunda gelecek zatenGözün aydın canım, sağlıkla evinize çıkınoh şükür kurtuldun sende
Aman sağlıkla gelsin kuzum eninde sonunda doğacak kuzular.
Karnımda hiç yok ama vücudumda oluştu bacaklarda falan 68 le başladım şuan 83 kiloyum ondan diye düşünüyorumO biraz yapı ile alakalı canım ya. Benim 2.gebeliğimdi.. İkisinde de olmadı çatlak.. Üstelik ne krem ne de Baska bir sey kullanmadım..
Ahhahaa güldüm hahahaaBende gidecm şimdi 10 tane hurma yicem ahhahah yarına doğsun ama 11.11 çok güzel bir tarih hiç kaçırmayyayım
Evdeyim canımNeredesin canım şuan
İnşallah sancısız ağrısız bir doğum olur . Kontrolden sonra galiba acilmam arttı . Muaneden sonra kanama oluyordu ama bu defa baya çok oldu . Deneyimli sin hemEvet geçen hafta 1 cm açılma vardı yarın kontrölüm bakalım kaç cm açılma devam etmiş ilk çocugumu 5 cm sancısız açılma olmuş tu inşanlah öyle umud ediyorum yine yarın benim hiç sancım olmadı ilkimde daha onlar verdi sancı
Çook şükür büyüyo canım kilo alıp veriyoruz işte bekliyoruz büyümesini eve gelmesini35yagmur35 canım nasılsın bebiş nasıl toparlıyormu
Nasıl bir sancı canım bu belden mi giriyor kasıklarınaKızlar benim saat başı sancım var ama bir saat yoğun bir saat hafif tekrarlıyor. Zırt pırt hastaneye de gitmek istemiyorum. Neyse biraz daha mı takip etsem
Ne kdr oldu kilosu. Kilo disinda bi sikinti yoksa alinir o da allahn izniyleÇook şükür büyüyo canım kilo alıp veriyoruz işte bekliyoruz büyümesini eve gelmesini
Evet benimde agrılarım bir haftadır başladı doktor muane ettikten sonra başladı daha doğrusu inşanlah seninde benimde burda bekleyen tüm annelerinde kolay doğumu olur candan can kopuyor allah yardımcımız olsunİnşallah sancısız ağrısız bir doğum olur . Kontrolden sonra galiba acilmam arttı . Muaneden sonra kanama oluyordu ama bu defa baya çok oldu . Deneyimli sin hembenim ilk ağrılarım bir haftadır var
Hic oyle dusunme vardır bundada bi hayir.Kızlar sağ olun güzel dilekleriniz için, kusura bakmayın herkesi alıntılayamadım.
Biz hastaneden çıktıktan sonra aradılar. Bebekte enfeksiyon varmış ve antibiyotik başlanmış. 3 ya da 5 gün daha küvozde kalacak. Crp değeri çok yüksek değil ama yine de düşük doz antibiyotik başladılar.
Muhtelemen kızım hastaydı ondan bana bulaştı şu an ben de hastayım. Benden de kandan küçüğe geçti. Nefes anomalisi de enfeksiyon kaynaklı olabilir demişler.
Cihazları çıkarmışlar şimdi sadece antibiyotik tedavisi ve hortumla besliyorlar.
Keşke doktor alalım dediğinde kabul etseydim pazartesiyi beklemeseydim diyorum. Haftasonu ailecek üşüttük sanırım hasta olduk. O da bebeğe geçti muhtemelen kanımdan.
Hem sezaryeni sıkıntısı, hem hasta olmam, boynumun tutulması, büyük kızım ile ilgilenmemek derken canım çok sıkıldı duruma.
Çok üzüldüm canım benim rabbim yardımcın olsun kuzu eve gelsin bir an önce inşanlah bu sıkıntılarıda unutursun kıyamam size allah şafi ismiyle şifa versin inşallahKızlar sağ olun güzel dilekleriniz için, kusura bakmayın herkesi alıntılayamadım.
Biz hastaneden çıktıktan sonra aradılar. Bebekte enfeksiyon varmış ve antibiyotik başlanmış. 3 ya da 5 gün daha küvozde kalacak. Crp değeri çok yüksek değil ama yine de düşük doz antibiyotik başladılar.
Muhtelemen kızım hastaydı ondan bana bulaştı şu an ben de hastayım. Benden de kandan küçüğe geçti. Nefes anomalisi de enfeksiyon kaynaklı olabilir demişler.
Cihazları çıkarmışlar şimdi sadece antibiyotik tedavisi ve hortumla besliyorlar.
Keşke doktor alalım dediğinde kabul etseydim pazartesiyi beklemeseydim diyorum. Haftasonu ailecek üşüttük sanırım hasta olduk. O da bebeğe geçti muhtemelen kanımdan.
Hem sezaryeni sıkıntısı, hem hasta olmam, boynumun tutulması, büyük kızım ile ilgilenmemek derken canım çok sıkıldı duruma.
Çok geçmiş olsun benim başıma geldi biz hastanede yattık 17 değerimizdi bol bol emzir arkasına 30cl mama verdi doktorumuz sürekli beslenip kaka çiş yapması gerek çünkü sarılığı oyle artıyormuş 40ina kadar böyle yaptım şükür cabuk atlatım saat başı emzirin uyanmak istemez sakin kendi haline bırakmayın sarılık cabuk yüksellen bir şey 10gunde vücut sarılık değerini düşürüyor kan vermeyince unutmayın geçmiş olsunMasallah girmeyeli dogumlar olmus Rabbim saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah
Benim canim cok sikkin esim ve kizim dun rahatsizlandi test yaptirdilar muhtemelen pozitif cikacak esim yardim ediyodu sansima yardim edilecek durumdayken is yapmaya calisiyorum bende grip gibiyim bi yandan cocuklar kizimda sarilik oldu o kadar mama ve gogsumu vermeme ragmen cok uzuluyorum degerimiz simdilik 11 17 olunca hastaneya yatiriuyolarmis yapabilecegim bisey varmi kizlar
Aynen canım bel kasık karışık. Şu anda da başladı ama genel ağrı mı yoksa doğuma hazırlık mı bilemiyorum ya. Neyse su filan gelir herhalde, ya da sıklaşana kadar bekle diyor doktor zaten . Şu an yine başladı, yarım saate indi gibi bakalım. Şiddetli değil ama düzenli gibi şu anNasıl bir sancı canım bu belden mi giriyor kasıklarına
Canım ben de bugün kontrole geldim belim ağrıyordu biraz ,normalde 20 kasımdı doğum nst de sanci çıktı yarin doğum olacak . Yatırdılar simdi hastaneye. Sen de ihmal etme.Aynen canım bel kasık karışık. Şu anda da başladı ama genel ağrı mı yoksa doğuma hazırlık mı bilemiyorum ya. Neyse su filan gelir herhalde, ya da sıklaşana kadar bekle diyor doktor zaten . Şu an yine başladı, yarım saate indi gibi bakalım. Şiddetli değil ama düzenli gibi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?