Muayneleri vs düşüp sadece doğum kısmını iade ediyorlarmış
Naptın canım
İnşallah. Kuzenimde aynı durumda bikaç gün snra emzirme için anne bebek odasına aldılar anneye korona testi yapıp. Umarım sizde buluşursunuz tez zamanda aklım sizde kaldı
Normali bekliyorsn dmi canm
İyi olun da canım ... ben merak ettim sadece , fırsat buldukça yazarsınValla vakit bulamıyorum. Bebek emmiyor sütüm çok az geliyor gece uyumuyo gündüz uyuo bugün 10 günlük bebeğim 9 kilo verdim. Arada girmeye çalışıyorum ama hep başka bişi çıkıyor. Bazen okuyorum bişi yazamıyorum.
Canım ne güzel kavuştun bebeğineSelam kizlar napiyosunuz listeye bakmadim kimelr dogum yapti benim gogusler halen alisma asamasinda ilk tutarken canim cok.yaniyo lansinoh garmastan ve kantaron yagini donusumlu suruyorum alisana kadar olucak artik
Amin çok sağol canım ağrıları sızıları olanlar da tez vakitte iyileşsin Allah şifa versin. Bebeğin de kontrolü iyi geçer inş annesi atlatır sarılık olmadanSaol canim cok.sukur iyiyim dikis acisindansa omuz sancisi daha cok cektim ne zaman desem agri kesici serum taktilar hep dun aksam 5 te evimize geldik 90 gr eksilmis kizim.doktor cok iyi dedi yarin ilk kontrol var bebisin bakalim durum nedir cok hafif sarilik belirtileri var emzirdikten sonra gunde 3 defa 30 ml mamayla desteklemeye calisiyorum sizin evinize tez zamanda cennet kokusuna kavussun insallah
Canım ben aynı şey diye biliyorum ikisini yani sonuçta açıklığına bakmadı mı oradan ebe. Sadece çatına dikkat etmediği için çatı muayenesi değil demiş olabilir belkiKızlar ben şimdi hastaneden çıktım bugün yine iç çamaşırım ıslanmıştı doktorum da gel bakalım dedi ebe vajinal muayene yaptı akıntıyla alakalı bir ıslaklıkmış nstde sancım çıktı 60ların üstünde ama bende hiçbir his yok, bir şey hissedememekten dolayı da biraz gerildim açıkçası. Sancın artarsa veya suyun gelirse gel dediler. Bu yaptığın çatı muayenesi miydi dedim hayır normal vajinal muayene dedi diyecektim insan eli değinilen onu da yapar aradan çıksın nedir yani
Yok bence ben yapacağım canım doktor gelesi yok bu kızın daha dedi dünHerkese iyi akşamlar kızlar doğum yapan anneler hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inş. Yarın benimde kontrolüm var ama bnde tık yok en son doğumu ben yapıcam heralde bu gidişle
Yeter benceÇok sağol canım çok aklıma takılmıştı tamam almayayım o zaman
Evet toplanır gibi zaten kıayfet giyince üstüne üşür gibi geliyor çocuk. 3 -4 tane 0.1 zıbın var yeter mi canım ? Ben de diğerlerini hep 0-3 almışım satıcılar hep öyle yönlendirdi yok giyemicek edemicek bu minikleri diye .
Ahahah aynı gün doğurursak ne gülerimYok bence ben yapacağım canım doktor gelesi yok bu kızın daha dedi dün
Sordum ne farkı var diye çatı muayenesinde alt taraftaki kemiklere dokunuyoruz dedi e dokunaydın ya mübarek diyecektim de artık olan oldu pazartesi tekrar comolokkoAmin çok sağol canım ağrıları sızıları olanlar da tez vakitte iyileşsin Allah şifa versin. Bebeğin de kontrolü iyi geçer inş annesi atlatır sarılık olmadan
Canım ben aynı şey diye biliyorum ikisini yani sonuçta açıklığına bakmadı mı oradan ebe. Sadece çatına dikkat etmediği için çatı muayenesi değil demiş olabilir belki
Ilk belden mi igne oldun kuzum tamamenmi uyutma oluyoKız korkma ben genel oldum çok da rahat güzel geçiyor zaten ilk önce biraz anestezi veriyorlar ilac bebeğe ulaşmadan hızla bebegi çıkarıyorlar sonra derinlestiriliyor ikinci anestezi verip senin karnını dikiyorlar benim bebeğim doğumdan sonra bas bas bağırıyordu hiç anestezi felan almamıştı
Ahaha gerçekten ya dokunaydı elinemi yapışacaktıSordum ne farkı var diye çatı muayenesinde alt taraftaki kemiklere dokunuyoruz dedi e dokunaydın ya mübarek diyecektim de artık olan oldu pazartesi tekrar comolokko
Yok tamamen uyutup canım ama ilk önce az veriyorlar.ilaci sonra bebek cikipta senin ameliyatını yaparken biraz daha veriyorlar hiç korkma çok kolay oluyor uyanıyorsun bitmis herşey benim panik atağım var ameliyathaneden korkuyorum masaya yatana kadar inanılmaz panik oluyorum çok bağırıyorum ortam korkutuyor beni o yüzden mecburen genel oluyorumIlk belden mi igne oldun kuzum tamamenmi uyutma oluyo
Aynen canim kilo almaya basladi hatta yaşıtlarından önde gidiyormuş ilk gittiğimizde dedigim gubi 3130 gelmişti 6 gun sonra tekrar gittik 3415 geldiYeniden kilo almaya başladı mi canım
Bende şimdilik sadece meme veriyorum
O konuda eşler iyi bizim cevremuzdede hep eşler çıkarıyor benimde geceleri eşim çıkarıyor sende emzirdikten sonra eşine ver çıkarsınBen de merak ediyorum ben çıkaramıyorum hemşirelerin hepsi kesinlikle çıkarmadan yatırma asla dedi ama bugun cikaramiorm pek yeterince güçlü vurmuyor muyum sirtina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?