2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Evet canım normali bekliyorum. İlki normal olduğu için buda ona benzer demişlerdi bu da 40 ı zorlar diyordum kızım 40+0 da doğmuştu ama işte doğum herkesin kendi elinde olan bir şey değil bugün biraz daha hareket etmese ya da bir terslik olsa acil sezeryan olacaktım iyi olsunlar da bebekler normalmiş sezeryanmış ağrılarıymış hiç göze gelmiyor

İyi olun da canım ... ben merak ettim sadece , fırsat buldukça yazarsın

Selam kizlar napiyosunuz listeye bakmadim kimelr dogum yapti benim gogusler halen alisma asamasinda ilk tutarken canim cok.yaniyo lansinoh garmastan ve kantaron yagini donusumlu suruyorum alisana kadar olucak artik
Canım ne güzel kavuştun bebeğine nasıl oldun ağrın acın ne durumda

Saol canim cok.sukur iyiyim dikis acisindansa omuz sancisi daha cok cektim ne zaman desem agri kesici serum taktilar hep dun aksam 5 te evimize geldik 90 gr eksilmis kizim.doktor cok iyi dedi yarin ilk kontrol var bebisin bakalim durum nedir cok hafif sarilik belirtileri var emzirdikten sonra gunde 3 defa 30 ml mamayla desteklemeye calisiyorum sizin evinize tez zamanda cennet kokusuna kavussun insallah

Kızlar ben şimdi hastaneden çıktım bugün yine iç çamaşırım ıslanmıştı doktorum da gel bakalım dedi ebe vajinal muayene yaptı akıntıyla alakalı bir ıslaklıkmış nstde sancım çıktı 60ların üstünde ama bende hiçbir his yok, bir şey hissedememekten dolayı da biraz gerildim açıkçası. Sancın artarsa veya suyun gelirse gel dediler. Bu yaptığın çatı muayenesi miydi dedim hayır normal vajinal muayene dedi diyecektim insan eli değinilen onu da yapar aradan çıksın nedir yani

Amin çok sağol canım ağrıları sızıları olanlar da tez vakitte iyileşsin Allah şifa versin. Bebeğin de kontrolü iyi geçer inş annesi atlatır sarılık olmadan
Canım ben aynı şey diye biliyorum ikisini yani sonuçta açıklığına bakmadı mı oradan ebe. Sadece çatına dikkat etmediği için çatı muayenesi değil demiş olabilir belki

Yeter bence

Sordum ne farkı var diye çatı muayenesinde alt taraftaki kemiklere dokunuyoruz dedi e dokunaydın ya mübarek diyecektim de artık olan oldu pazartesi tekrar comolokko

Ilk belden mi igne oldun kuzum tamamenmi uyutma oluyo

Ilk belden mi igne oldun kuzum tamamenmi uyutma oluyo
Yok tamamen uyutup canım ama ilk önce az veriyorlar.ilaci sonra bebek cikipta senin ameliyatını yaparken biraz daha veriyorlar hiç korkma çok kolay oluyor uyanıyorsun bitmis herşey benim panik atağım var ameliyathaneden korkuyorum masaya yatana kadar inanılmaz panik oluyorum çok bağırıyorum ortam korkutuyor beni o yüzden mecburen genel oluyorum

Ben de merak ediyorum ben çıkaramıyorum hemşirelerin hepsi kesinlikle çıkarmadan yatırma asla dedi ama bugun cikaramiorm pek yeterince güçlü vurmuyor muyum sirtina
O konuda eşler iyi bizim cevremuzdede hep eşler çıkarıyor benimde geceleri eşim çıkarıyor sende emzirdikten sonra eşine ver çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…