2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yani herkes entube olmuyor bana oluyor dedi doktor kuzu
O dediği şey seni çok etkileyecek bişi değil sanırım biraz seni genelden soğutmak için söylemiş, sen panikten dolayı mı genel istiyorsun? Spinal + sakinleştirici İnan yeterli gelecektir sana, bak hepimiz doğum yaptık biraz cesaretle kavuşuyorsun evladına.

Aynen canım cok panigim .ama işte o entube işi cok urkutucu ya .

Aynen canım cok panigim .ama işte o entube işi cok urkutucu ya .

Iki kere genel anestezi ile burun ameliyatı oldum, o kadar korkacaginiz bisey değil sakin olun. Epidural yapılıyo genelde sezeryanda genel anestezi bebeğe zararli olabiliyormus. Sakinleştirici yaparlar hem ameliyatta.

Canım maşallah toparlaniyorsun o gece çok gergindin korkuyordun kolayliklariyla zorluklarıyla atlattın şükür karına masajı her hastanede yapmıyorlar sanırım benim bu doğumda çok yumuşak hafif yaptılar bazı yerlerde hiç yapılmıyor karnında bebekten boşluk açıldığı için iç organların serbestledi bağırsaklar felan boşluğa geldi o yüzden nefesin kesiliyor gibi oluyor bende demistim ya ilk kalktığında nefesin kesilir gibi oluyor diye ama yürümeye hareket etmeye devam et ne kadar yatmaz ve yürürsen o kadar kolay yerleşir yeniden organların.
Burda bir arkadaş küçük buzdolabı poşeti parçası koyun göğüs uclariniza demişti bir arkadaş da susam yağı bana sadece o ikisi fayda sağladı tahinin üstünde biriken susam yağını sürüp buzdolabı poşeti kapattım 2 gün sürmedi yaralarım geçti
Birde dikişi sormuşsun ben aldığım kiloları verdim sadece 2 kilom kaldı o da hala ödem ona rağmen dikişimin üstü benimde biraz çıkıntılı azıcık anne göbeği mi desem gevşeyen deri mi desem ama her geçen gün vücudumuz da toplanıyor merak etme az bi zaman sonra daha düzleşir
Bizde seni seviyoruz 3. Çocuğum da olsa burda başka başka tecrübelere destege ihtiyacım oluyor

Muhtesemsin hemen susam yağı suruyorm tsekkrler ben tariltilmadim ama vermemisimdir gibi geliyor

Normalmiş canım hatta doktor güldü bizim gazimiz da kokar dedi Ne yemiştin diye sordu o günler bol taze soğan dedim süt olsun diye ondandır dedi.

Kızlar beklemek ne zormuş ya hepi topu iki hafta var en fazla o da geçmek bilmedi resmen. Birşey merak ediyorum bebeğin göbeği düşene kadar o hastane çıkışının içindeki çapraz bağsız zıbından mı giydiriliyor sadece o diğer zıbından hiç giydirilmiyor mu ? Bende ondan sadece iki tane var da yetmez diye korktum şimdi

Canım normalde onu giydiriyodum bende ama baktım bezi düşüyor belinden o yüzden çıtçıtlı giydirmeye başladım. Merak etme göbeği rahatsız etmiyor o da, yeterli gelecektir o yüzden alma boşuna.

Ay ben de ondan almistm 3ntane sıyrılıp yukwri cikiyor eve geleli beri kullanmjyorm zibin daha iyi 0.1 ay zibin alin bi kac tane ki en içteki kiyafet bari buyuk gelmesin bize skmdi 1.3 ler buyuk geliyor mesela

Canım normalde onu giydiriyodum bende ama baktım bezi düşüyor belinden o yüzden çıtçıtlı giydirmeye başladım. Merak etme göbeği rahatsız etmiyor o da, yeterli gelecektir o yüzden alma boşuna.
Çok sağol canım çok aklıma takılmıştı tamam almayayım o zaman
Ay ben de ondan almistm 3ntane sıyrılıp yukwri cikiyor eve geleli beri kullanmjyorm zibin daha iyi 0.1 ay zibin alin bi kac tane ki en içteki kiyafet bari buyuk gelmesin bize skmdi 1.3 ler buyuk geliyor mesela
Evet toplanır gibi zaten kıayfet giyince üstüne üşür gibi geliyor çocuk. 3 -4 tane 0.1 zıbın var yeter mi canım ? Ben de diğerlerini hep 0-3 almışım satıcılar hep öyle yönlendirdi yok giyemicek edemicek bu minikleri diye .

Amin canımm herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar genel anestezi dogum çok mu tehlikeli bilgisi olan var mı .Hicbi. dr yapmıyor misal bende panik atak var..yani allah mufaza bir şey olur diye mi yakın zamanda genel olann yok mu ya
Ben genel anestezi oldum bir sıkıntı yoktu ama benimki zorunlu epidural olmazdı bana valla miss gibi bayıldım ameliyat sonjnda uyandım sonra ağrımda olmadı yatarken ama ayağa kalkınca çok zor epiduralde de aynı şey geçerli

İlay ım doğdu teyzoşları sezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
Gözün aydın canım maşallah ona ne güzel emsin bol bol sana da geçmiş olsun ben görmedim yeni gördüm senin doğum yapmış olduğunu bebekle ilgilenirken çok msjlar i kaçırıyoruz artik

Arkadaşlar genel anestezi dogum çok mu tehlikeli bilgisi olan var mı .Hicbi. dr yapmıyor misal bende panik atak var..yani allah mufaza bir şey olur diye mi yakın zamanda genel olann yok mu ya
Kız korkma ben genel oldum çok da rahat güzel geçiyor zaten ilk önce biraz anestezi veriyorlar ilac bebeğe ulaşmadan hızla bebegi çıkarıyorlar sonra derinlestiriliyor ikinci anestezi verip senin karnını dikiyorlar benim bebeğim doğumdan sonra bas bas bağırıyordu hiç anestezi felan almamıştı

Doğum yapan annelerin gözü aydın olsun sağlıkla büyüsünler. Hast kontrolümüz vardı çok yoruldum daha gitmek istemiyorum git gel her yerim ağrıyo kızlar yorgunluktan. Maşallah çok güzel kilo almış böyle devam et dedi .Cildimiz çok kuru yılan derisi gibi soyuluyor LA ROCHE Lipikar baume diye bir krem tavsiye etti kullanan var mi daha önce.

akademi1994 nerelerdesin canım ? Doğumdan sonra sesin çıkmaz oldu
Valla vakit bulamıyorum. Bebek emmiyor sütüm çok az geliyor gece uyumuyo gündüz uyuo bugün 10 günlük bebeğim 9 kilo verdim. Arada girmeye çalışıyorum ama hep başka bişi çıkıyor. Bazen okuyorum bişi yazamıyorum.

yendioğanlarda soyulma oluyor. ben de mustelanın yağını sürüyorum iyice yediriyorum her yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…