2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
Normalde yapiyor ama bu virusten dolayi kapali heralde yanlis bilgi vermis olmayim ama ben doktora gittigimde oyle bisey demisti doktor yükseliyor mu hcg diye bakmak icin git diyecekti emin olamadı tekrar hastaneye çağırdı

Maşallah sağlıkla gelişsin inş. Kaç haftalıksınız
Amin inşallah. normalde son adet tarihine bakarsak yarın 7.haftaya giriyorum fakat tahmin ettiğim gibi doktorum polikistik olduğum için yumurtlamanın tahmin edilen zamanda olmadığını söyledi. Doktorun tahminine göre 5 haftalığım ama biraz daha büyüyünce sana son adet tarihini belirleyeceğiz bundan sonra onu baz alacağız dedi

hanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
normalde aile hekimleri yapıyor ama bu olağanüstü durum sebebi ile yapmıyorlarmış en azından bizim sağlık ocağı öyle söyledi evinize en yakın küçük kliniklere gidin lütfen dediler bana dün konuştum

tesekkur ederım yapmama ıhtımallerı var yanı bır sekılde ogrenıcez bakalm hayırlı olsun szınde benım son 3 testm sılık cıktı kan ıcın bıraz bekleyevegım

Bulantıları artan var mı neler yapıyorsunuz

Bulantıları artan var mı neler yapıyorsunuz
Ay yok benim bulantım falan sabah biraz oluo o kadar ama gögüs ağrım varya öff öff ben zaten büyük gögüslü biriydim normaldede küçültmek istiodum ama çocuk doğurmadan girmek istemedim o işe şimdi varya aldı başını gidio gögüslerim benim en yakın arkaşadımın hamileliği boyunca gram bulantısı olmadı kız doğumdan bi hafta önce camlarını falan sildi öyle doğum yaptı doğumdan 3 gün önce beşiktaşta gezioduk kendisiyle Allah herkese onun hamileliği gibi hamilelik nasip etsin ablasıda tam tersi gebelik tansiyonu çıkmıştı tam 41 kilo aldı doğuma kadar ilk 4 ay sadece kustu son 3 ay sadece yattı şans işte

Yeni hamileligi olan arkadaslara hayirli olsun

Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim dr sana soyler zaten once keseye bakar sonra kalp atisi icin cagirir

Hayirli olsun canim insallah hepimiz duyariz

13şubattı sat kızlar bugün itibariyle 6+0 olduk. Cumartesi doktora gideceğiz ama inanılmaz bulantı başladı sizler neler yapıyorsunuz bulantılarınıza neler iyi geliyor.
Benimkide 13 subat yarin kontrolum var gitsem duyabilirmiyim acaba bide lekelenmelerim vardi bakalim guzel haberlerle gelmek dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…