2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Vajinal de alınıyo ama doktorum hap verdi ilkgunler çok kotuydum suan iyiye gidiyo ictikten sonra uzaniyorum cunku ilk gün düsmustum bas donmesinden
Ozaman vajinal de iyi hap bana hiç iyi gelmiyo arkadaşm iğne oluyodu aslnda en güzeli o

Arkadaslar merhaba 6 +6da kalp atisi duymustuk bebegin boyu 2mm yaziyor kafam karisti 6 haftaliga gore kucuk degilmi tup bebek benim ultrason goruntusude boyle bi bakabilirmisiniz

İğneyi sor sen verirse bn öyle isticem
Tamm canim pazartesi gideyim sorarim progestani sevemedim onceki ignemde kullanmistim gebelik olmamisti bunda kullanmadim gebelik oncesi kanda pozitif olunca neden kullanmadin hemen basla diyince mecbur kalip ictim sanki bunda da bi aksilik olucakmis gibi geliyor Allah korusun

Merhaba son adetimiz ayni gun galiba benimde gogus agrim azalmaya başladı bugun acaba adet gunlerimizi bitirdigimiz icin mi azalma olyor ki bi sorun anlamina mi geliyormus bulabildiniz ki birşeyler

Değer 1500 olduğunda kese görünür canım

Hem kuru üzüm hem de şurup ile değerin çok düşük değilmiş mutlaka düzelmiştir canım. Ben de demir ve d vitamini Solgar’ınkileri vitamin-folik asit desteği olarakta bunu kullanıyorum.

Bende şuan bunu aldım.
Ama ocean Mummy daha güzel.
Bunun o dış tadı midemi bulandırıyor

Kizlar merhaba,
Benim lekenmem oldu 5. Haftada normal mi aranizda olan var mi bu sekilde. Yerlesme kanamasina benzer ama o daha az olmustu

Yokmu yardımcı olabilecek arkadasım

Bn hiç baktırmadım yumurtlama gününüz nezamandı bnm 7 mart
Benimde 9 marttı, Doktorumu aradım dün 10 gün sonra gelebilirsin şuan da gelmene gerek yok. Buarada ufak bir karın ağrım oluyo arada onun dışında hiç belirtim de yok senin durumun nasıl ?

Yokmu yardımcı olabilecek arkadasım
Bir arkadaşım buna benzer beta değerleri ile hamileliğini öğrendi doğum yaptı 1.5 yaşında oğlu var ben bundan daha yüksek değerlerle gebeliğimi öğrendim düşük yaptım. Bence sizi en iyi yönlendirebilecek kişi doktorunuz

Kizlar merhaba,
Benim lekenmem oldu 5. Haftada normal mi aranizda olan var mi bu sekilde. Yerlesme kanamasina benzer ama o daha az olmustu
Gecmis olsun canim ayni durum bendede vardi dr progestan verdi lekelenmeler icin gitmistim cok sukur kalp atislarinida azda olsa aldik yatip dinlenmemi soyledi benimki ruskli gebelik oldugu icin bunu 9 ay cekecem Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin jepimize insallah

15 -20 gün sonra gel haftasına göre düşük bir beta hcg dedi doktor kanamam yada bıçak sağlanması tarzı bir agrı olursa beklemeden gel dedi ultrason ile bile bakma gereksiniminde bulunmadı. Baska bi doktora randevu aldım oda 6 nisana verdi en erken . umut olur diye burada sizlerede danışmak istedim.inşallah Rabbim tamamına erdirir bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…