Tamm canim pazartesi gideyim sorarim progestani sevemedim onceki ignemde kullanmistim gebelik olmamisti bunda kullanmadim gebelik oncesi kanda pozitif olunca neden kullanmadin hemen basla diyince mecbur kalip ictim sanki bunda da bi aksilik olucakmis gibi geliyor Allah korusun
Kizlar 2 gundur kasik agrim yok gogus agrimda azaldi cok az yani acaba gebelikle ilgili bir sikinti yoktur degil mi kese gormeye daha gitmedim gebelik testlerim bitti ama ovulasyon testlerine bakiyorm hala t cizgisi inanilmaz koyu gebelik gosteriyo beta hcg de baktrmstm cumartesi ama agrim sizim olmayinca korkuyorum hastaneye de gidiemiyorum
Merhaba son adetimiz ayni gun galiba benimde gogus agrim azalmaya başladı bugun acaba adet gunlerimizi bitirdigimiz icin mi azalma olyor ki bi sorun anlamina mi geliyormus bulabildiniz ki birşeyler
Merhaba bende bugün adete göre 4+4 üm ama henüz doktora gitmedim kan testi de yaptırmadım Direk doktora giderim diye düşündüm gittiğimde keseyi ve bebeği görmek istiyorum sürekli gitmemek için ama acilden kan testi yaptrcam artışa bakıcam en azndan sağlıklı mı diye şuan allaha emanet Nezaman gitsem kese görünür
Hem kuru üzüm hem de şurup ile değerin çok düşük değilmiş mutlaka düzelmiştir canım. Ben de demir ve d vitamini Solgar’ınkileri vitamin-folik asit desteği olarakta bunu kullanıyorum.
Kızlar merhaba,
Benim SAT 18 şubat eğer Allah tamamına erdirirse kasım annesi olacagım. 23 mart ta beta hcg 52 , 25 martta 111 çıktı değerlerim adetim neredeyse 1 hafta gecmesine ragmen biraz düşük gibi geldi Ama 2 ye katlanmasıda umut oldu tabi. Benim 6. gebeliğim bu bir tane oğlum var çok şükür ama diğerlerini kaybettim sonuncuda dış gebelik idi o nedenle cok kaygılıyım ve korkuyorum.Sizlerin beta hcg değerleri nasıldı bnm gibi olup yükselme devam etti mi?
Benimde 9 marttı, Doktorumu aradım dün 10 gün sonra gelebilirsin şuan da gelmene gerek yok. Buarada ufak bir karın ağrım oluyo arada onun dışında hiç belirtim de yok senin durumun nasıl ?
Bir arkadaşım buna benzer beta değerleri ile hamileliğini öğrendi doğum yaptı 1.5 yaşında oğlu var ben bundan daha yüksek değerlerle gebeliğimi öğrendim düşük yaptım. Bence sizi en iyi yönlendirebilecek kişi doktorunuz
Gecmis olsun canim ayni durum bendede vardi dr progestan verdi lekelenmeler icin gitmistim cok sukur kalp atislarinida azda olsa aldik yatip dinlenmemi soyledi benimki ruskli gebelik oldugu icin bunu 9 ay cekecem Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin jepimize insallah
Bir arkadaşım buna benzer beta değerleri ile hamileliğini öğrendi doğum yaptı 1.5 yaşında oğlu var ben bundan daha yüksek değerlerle gebeliğimi öğrendim düşük yaptım. Bence sizi en iyi yönlendirebilecek kişi doktorunuz
15 -20 gün sonra gel haftasına göre düşük bir beta hcg dedi doktor kanamam yada bıçak sağlanması tarzı bir agrı olursa beklemeden gel dedi ultrason ile bile bakma gereksiniminde bulunmadı. Baska bi doktora randevu aldım oda 6 nisana verdi en erken . umut olur diye burada sizlerede danışmak istedim.inşallah Rabbim tamamına erdirir bu sefer
Canim degerin 2 katina yukselmis cok sukur bende 5 dusuk yasadim malesef dis gebelik olsa degerler cok ariyo birden 40 binlere falan cikiyo bence normal artis