2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bnmde paartesi 35. Gün oluyo tam beş haftalık bnde aslnda pazartesi gidicektim biran önce vitamnlere baktrmak için gitmek istedim bu bile sorun kafam çok karştı ne yapsam bilemedm
Bende pazartesi gidecegim tedbir alip gitmek zorundayiz kalp atisini da duysam gitmezdim sonrasinda virus azalana dek

Cnım beta hcg degerin kacken gördün herkese göre bu deger değişir belki ama. saglıkla gelsin insallah bebisin

Bnmde paartesi 35. Gün oluyo tam beş haftalık bnde aslnda pazartesi gidicektim biran önce vitamnlere baktrmak için gitmek istedim bu bile sorun kafam çok karştı ne yapsam bilemedm
Belirtiler var mi Acaba sende canm 2 gundn beridr belirtim azaldi

Yok yaptırmadm hiç doktora gitmedm daha kan tahlili bile yaptırmadm bıgün gidip bakıcam inşallah ozaman söylerim net sayıyı inşallah sağlıkla artmıştr
Benimde 30 kasım görünüyor tahmini doğum, aynı süre içinde görünüyoruz ben çarşamba günü beya ma baktırdım 86 çıkmıştı

Belirtiler var mi Acaba sende canm 2 gundn beridr belirtim azaldi
Yani çok fazla değil arada adet ağrısı gibi ağrım oluyo kasıklarımda ama kısa süreli bel ağrım var bnm bide dünden beri hafif mide bulantım var öğürüyorum sadece direk yazdm kusura bakmayın

Yani çok fazla değil arada adet ağrısı gibi ağrım oluyo kasıklarımda ama kısa süreli bel ağrım var bnm bide dünden beri hafif mide bulantım var öğürüyorum sadece direk yazdm kusura bakmayın
Benimde vardi ama 2 gun oldu pek yok agrim sizim bulantin erkenmi basladi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…