Bende pazartesi gidecegim tedbir alip gitmek zorundayiz kalp atisini da duysam gitmezdim sonrasinda virus azalana dekBnmde paartesi 35. Gün oluyo tam beş haftalık bnde aslnda pazartesi gidicektim biran önce vitamnlere baktrmak için gitmek istedim bu bile sorun kafam çok karştı ne yapsam bilemedm
Cnım beta hcg degerin kacken gördün herkese göre bu deger değişir belki ama. saglıkla gelsin insallah bebisinKızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür5 haftalık dedi doktor kesemiz 7 mm daha odaya girmeden ağlamaya başladım doktorun yanında ve eve gelene kadar ağladım yüzüm kıpkırmızı olmuş binlerce kere şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizden de güzel haberler bekliyorum güzel anne adaylarıı
Aynen bnde hem kese hem kalp atışını tek seferde isterdm sürekli gitmektenseBende pazartesi gidecegim tedbir alip gitmek zorundayiz kalp atisini da duysam gitmezdim sonrasinda virus azalana dek
68 TL sanırım, 30 günlük.Bu da iyi sanırım omega 3 var nekadara aldınız bnm aldığım 278 tl ya
Bende ama kalp atisi beklersek daha çok var bunun icin keseyi gormeden rahat edemeyecegim bu yuzden 2 kere gitmek zorunda kalacagmAynen bnde hem kese hem kalp atışını tek seferde isterdm sürekli gitmektense
Belirtiler var mi Acaba sende canm 2 gundn beridr belirtim azaldiBnmde paartesi 35. Gün oluyo tam beş haftalık bnde aslnda pazartesi gidicektim biran önce vitamnlere baktrmak için gitmek istedim bu bile sorun kafam çok karştı ne yapsam bilemedm
Benimde 30 kasım görünüyor tahmini doğum, aynı süre içinde görünüyoruz ben çarşamba günü beya ma baktırdım 86 çıkmıştıYok yaptırmadm hiç doktora gitmedm daha kan tahlili bile yaptırmadm bıgün gidip bakıcam inşallah ozaman söylerim net sayıyı inşallah sağlıkla artmıştr
Yani çok fazla değil arada adet ağrısı gibi ağrım oluyo kasıklarımda ama kısa süreli bel ağrım var bnm bide dünden beri hafif mide bulantım var öğürüyorum sadece direk yazdm kusura bakmayınBelirtiler var mi Acaba sende canm 2 gundn beridr belirtim azaldi
Bn hiç baktırmadım yumurtlama gününüz nezamandı bnm 7 martBenimde 30 kasım görünüyor tahmini doğum, aynı süre içinde görünüyoruz ben çarşamba günü beya ma baktırdım 86 çıkmıştı
Bnde öyle önlemimizi alıp gidicez artık erkenden gidicem bnBende ama kalp atisi beklersek daha çok var bunun icin keseyi gormeden rahat edemeyecegim bu yuzden 2 kere gitmek zorunda kalacagm
Benimde vardi ama 2 gun oldu pek yok agrim sizim bulantin erkenmi basladi neYani çok fazla değil arada adet ağrısı gibi ağrım oluyo kasıklarımda ama kısa süreli bel ağrım var bnm bide dünden beri hafif mide bulantım var öğürüyorum sadece direk yazdm kusura bakmayın
Bnde mesai bitimine dogru dusunmustum ama haklisin sanirim erkenden gitmek daha iyiBnde öyle önlemimizi alıp gidicez artık erkenden gidicem bn
Çok fazla değil bulantı az bnm sabah be gece daha çok oluyo ağrım olsada kısa süreli kanama olmasndaBenimde vardi ama 2 gun oldu pek yok agrim sizim bulantin erkenmi basladi ne
Bitaminlerede bakarsa ilaç vs yazıcak hem kan hemen çıksın vitamin için aç karına vericem bn tahlili en sağlıklı öyleBnde mesai bitimine dogru dusunmustum ama haklisin sanirim erkenden gitmek daha iyi
Aynn oyle kanama olmasin daÇok fazla değil bulantı az bnm sabah be gece daha çok oluyo ağrım olsada kısa süreli kanama olmasnda
Yok kullanmıyprum doktora gitmedm ki hiç ondan bilmiyorum hiç kullanmadm da zaten doktor söylemeden mi başladn srnAynn oyle kanama olmasin daprogestan kullaniyomusun ben ctesiden beridr iciyorum
Hayir cumartesi beta verip sonuc gosterdm doktr da hemen folik asit ve progestan baslamami soylediYok kullanmıyprum doktora gitmedm ki hiç ondan bilmiyorum hiç kullanmadm da zaten doktor söylemeden mi başladn srn
Bn hiç doktora gitmedm kan tahlili bile vermedmHayir cumartesi beta verip sonuc gosterdm doktr da hemen folik asit ve progestan baslamami soyledi
Bncede git canm progestan bas donmesi cok yapiyo ama doktor ic diyince bende devam ediyorumBn hiç doktora gitmedm kan tahlili bile vermedmOndan yok yarın gidicem belki verir banada
İğne olmak daha iyi değil mi aslında iğnesi de var sanırımBncede git canm progestan bas donmesi cok yapiyo ama doktor ic diyince bende devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?