Benimde 9 marttı, Doktorumu aradım dün 10 gün sonra gelebilirsin şuan da gelmene gerek yok. Buarada ufak bir karın ağrım oluyo arada onun dışında hiç belirtim de yok senin durumun nasıl ?
Aynı şekilde 4 gün önce bende de oldu pembe akıntı gibi. Dr umu aradım yerleşme kanamasıdır dedi önlem olarak progestan kullanmaya başladım. Bir kaç sonra biraz daha geldi kesildi şimdi.
Merhaba son adetimiz ayni gun galiba benimde gogus agrim azalmaya başladı bugun acaba adet gunlerimizi bitirdigimiz icin mi azalma olyor ki bi sorun anlamina mi geliyormus bulabildiniz ki birşeyler
Maalesef bulamadım ovulasyon testi ile deniyorum hergun korkuyorum cunku ya devam etmiyosa bilemedim ovulasyon silik ya da ayni koyulukta cikardi normalde ama hamilligimi ogrendigimden beridir t cizgisi inanilmaz koyu ve ilk t cizgisi beliriyor oncesi boyle degildi gebelik testini de denedim 3 gün once hala koyuydu bitti çünkü testlerim ne yapacağımı bilemiyorum doktora da gidilmiyor azaldi agrım ya anlamadm tabi herhangi bir kanamam da yok acaba tekrar mi gebelik testi denesem kimyasal olmasindan korkuyorum
Ca
Canim degerin 2 katina yukselmis cok sukur bende 5 dusuk yasadim malesef dis gebelik olsa degerler cok ariyo birden 40 binlere falan cikiyo bence normal artis
Çok şükür ama korkuyorum işte. Bir önceki dış gebelikti ondada değerler düşüktü Artıyordu ama 2 ye katlamıyordu kahverengi Lekelenmeler başladı daha sonrada zaten tek doz iğne ile sonlandırdık enazından ameliyata gerek kalmadan düştü beta hcg.Allahım sizede saglıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin.
Eşim hemen söylemek taraftarı bir de ben vardiyalı çalışıyorum gündüz çalışabilmek için bir de iş yerinin bir şekilde ben söylemeden kulağına giderse sıkıntı olabilir o zaman o yüzden kararsız kalıyorum en büyük endişem ben söylemeden öğrenirlerse problem olması yani canım
Bende çalışıyprum öğretmenim gebeliği öğreneiğimdecokullar tatildi şimdi bir ay daha uzadı bilmiyolar arkadaşlar bnde hemen söylemem biraz büyüsün okullar açılır mı bilmem artık Böyle olmasını istemesemdr şu dönemde böyle bi tatil bnm için iyi oldu
Canim normal bu ama akinti olacak kadar regl kanamasi olacak kadar olmazsa sorun yok kardesimde yerlesme kanamasi gordu peceteye silerken goruyodum dedi
Merhaba son adetimiz ayni gun galiba benimde gogus agrim azalmaya başladı bugun acaba adet gunlerimizi bitirdigimiz icin mi azalma olyor ki bi sorun anlamina mi geliyormus bulabildiniz ki birşeyler
Canim benim son adetim 23 şubat acikcasi dayanamadm gebelik testi alip tekrar yaptim hala pozitif hatta cok daha koyu şukur korkma bence normal bu durum hergun agri beklemeyelim degerim dusmustur dedim ama sukur sorun yok suanlik
15 -20 gün sonra gel haftasına göre düşük bir beta hcg dedi doktor kanamam yada bıçak sağlanması tarzı bir agrı olursa beklemeden gel dedi ultrason ile bile bakma gereksiniminde bulunmadı. Baska bi doktora randevu aldım oda 6 nisana verdi en erken . umut olur diye burada sizlerede danışmak istedim.inşallah Rabbim tamamına erdirir bu sefer
Ultrasona sokmama sebebi bazı doktorlar vajinal usg taraftarı değiller bnm doktorumda bakmadı mesela beta düşük olduğu için karından usg dede birşey göremeyecekti o yüzden ultrasona sokmadı sizi benim tahminim bende 6+0 hamileyim daha ultrasona gitmedim. Pazartesi kontrole gideceğim inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
Canim normal bu ama akinti olacak kadar regl kanamasi olacak kadar olmazsa sorun yok kardesimde yerlesme kanamasi gordu peceteye silerken goruyodum dedi
Hadi ya diğerini duymadım hiç, beni rahatsız etmedi
Aynı şekilde 4 gün önce bende de oldu pembe akıntı gibi. Dr umu aradım yerleşme kanamasıdır dedi önlem olarak progestan kullanmaya başladım. Bir kaç sonra biraz daha geldi kesildi şimdi.
Gecmis olsun canim ayni durum bendede vardi dr progestan verdi lekelenmeler icin gitmistim cok sukur kalp atislarinida azda olsa aldik yatip dinlenmemi soyledi benimki ruskli gebelik oldugu icin bunu 9 ay cekecem Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin jepimize insallah
Merhaba cnm benim 12.gün değerim 300 dü. 2gün sonra ya tekrar çağırmadı.ama ikiz muhtemelen yüksek çıkmış dedi. Şimdi seninkini yorumlayınca 2 kat artmış sonuçta. Arkadaşımında 12.gün 80 çıkmıştı.