2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben özel sektördeyim hamileler idari izinde diğerleri de uzaktan calışma yapıyor
İdari izinle olunca aynı şekilde maaşını veriyorlar mı canım ben gıda firmasında çalıştığım için herkes haldır haldır çalışıyor şuanda da hamile yok hiç o yüzden izne çıkarırlar mı ne olur hiç bilmiyorum

Ya benimde öyle aslında ama elim ayagım titredi 8.9.gunlerde olmustu. Sımdı tekrarda oluyormus demekki. Insallah artmaz. Çok sağol cevabın ıcın
Yok hayır korkma yerlesme kanamasi bicok anne gorur sadece artinca dikkat et bu arada doktoru kardesime bu durumlarda çok dinlenmesini soylemisti dikkat et

Mart maaşımızı tam ödeyecekler. Nisan içinde %60devlet ödeneği varya ondan faydalandıracaklar ama Nisan ayında kaç hafta gideceğimiz daha netleşmedi. Allah sanada kolaylık versin

Kızlar günde kaç lt su içmemiz lazım? 1,5 lt içiyorum ama fazlasını içim almıyor

Ne kadar içersen o kadar iyidir.
Şöyle yapabilirsin saat başı 1 bardak iç.
12 saatte 12 bardak ediyor oda yeterli olur

Kizlar bneim adetgecikmesi 200ciktibeta
Haftaya gidecem neoldu nebittu
Sizde kasik ağrısı var mi bende varda merak ettim
Kasık ağrısı oluyor canım ben 7+0 ım hala şu an bile ağrıyor normal diyorlar inşallah sorun yoktur bir yakınım bebeğim yerleşmesinden dolayı oluyor diyor

Evet canm ben hala kasık agrısı yaşıyorum.

Evet canm ben hala kasık agrısı yaşıyorum.

Kasık ağrısı oluyor canım ben 7+0 ım hala şu an bile ağrıyor normal diyorlar inşallah sorun yoktur bir yakınım bebeğim yerleşmesinden dolayı oluyor diyor
bende oyleduydum yerlesmeden dolayi diyede
Nebilim panikledim
Önümüzdeki carsamha gidecem bakalim degerlerim ne durumda
Kantesti berber progesteron testimde norml ciktiydi

bende oyleduydum yerlesmeden dolayi diyede
Nebilim panikledim
Önümüzdeki carsamha gidecem bakalim degerlerim ne durumda
Kantesti berber progesteron testimde norml ciktiydi
Sen içini ferah tut kötü düşünme bebek hemen etkilenir olumsuzluktan çünkü genetik kodlanıyor aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…