2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Normal cnm betayla belli olmuyo çoğul gebelik usg de belli olur çift kese filan varsa yani sağlıklı olsunlarda inş cnm çiftte gelse baş üstüne tekte, rabbim olmayan herkese nasip etsin inş
Aynn keşke birde doktora gidebilsem ama gebeligin 3 haftasıydı bu kadar yüksek çıkması

Hanımlar aşerme dönemi ne zaman başlıyor bil bilginiz var mı çünkü şuan tatlıya bayılan ben agzımı vuramıyıorum.
Benim de canım özellikle bir şey çekmiyor o gün ne yemek varsa yiyebiliyorum. Gebeliğin öğrendiğimden beri en fazla iki üç ke Çikolata yemişimdir

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
rainbow3461 ile özelden iletişimde olan var mı aranızda? Benimle iletişime geçebilir misiniz?

Benimde öyle canım adet olma zamanımda çok ağrısı vardı ama olmayınca bende şüphelendim şuan hafifledi baya ara ara sancı oluyor mide bulantısı felan yok diyebilirim sağlıkla kavuşalım minnoşlara

Merhaba herkese hesaplamalara göre Aralık annesiyim ama büyük ihtimalle kasım annesi olacağım
Randevum 1 hafta sonra
5+6 oluyorum o zaman kese ve bebek görünür mü acaba 2. Gebeliğim ama ilkinde 7.haftada duymuştum sanırım kalp atışlarını

Cnm bende bursa dayım yanlış anlamadıysam sende öylesin dimi.. Hangi hastaneye aldınız acaba benm tüp bebek kalp atışından sonra mecbur hastane ve doktor bulmam gerekiyo yavaştan araştırmaya başladım
Pembemavi cnm. Acibademe gidecektim ama corona karantinasi var orada o yüzden çekindim belki daha sonra oraya giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…