2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Pembemavi cnm. Acibademe gidecektim ama corona karantinasi var orada o yüzden çekindim belki daha sonra oraya giderim
Hayırlısı olsun hakkımızda ya zor bi süreç elimizi kolumuzu bağlıyo.. Brnim p.tesi kontrolüm var konuşcam doktorumla hamilelere bakmaya devam ederse en azından 2-3 ay oraya gideyim virüs olayı bitene kadar sonra bakarım duruma göre ayarlarım artık. Benm özel tüp bebek merkezi, hastane olmadığı için biraz daha için rahat

Az önce şerbet içtim biraz rahatlatıyor sanki teşekkür ederim ☺ bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı gün
Rica ederim hastaneye gidemiyoruz malum birbirimizin ve kendizimizin doktoru olup birbirimizi dogurtcaz galiba burda tövbe tövbe yarabbim pazartesi ye randevu aldım özel den eşim istemiyor dışarı çıkmamı sen doktora gittim mi hiç canım

Anladım bakarlar bence. Hayırlısı olsun

gunaydin kizlar benim gibi 1 hafta geriden gözüken gec dollenme olan varmi?cumartesi tekrar gideceğim insallah bu sefer kalp atisi duyulur

Meraba hanımlar bende kasım annesi olcam Allah izin verirse malum virusten daha kontrollere gidemedim ödemede gidemiyorum ANKARADA devlet hastanesi önerisi istiyorum sizlerden

Meraba hanımlar bende kasım annesi olcam Allah izin verirse malum virusten daha kontrollere gidemedim ödemede gidemiyorum ANKARADA devlet hastanesi önerisi istiyorum sizlerden
Zübeyde Hanım dışındaki hastanelerin tek tek doğum poliklinikleri kapanıyormus aldığım bilgiye göre canım

Kızlar ölüyorum düşen dolguma ağrı vurdu. Nefes alamayacak şekilde ağlıyorum acımdan, tuzlu su ile gargara yaptım, karanfil çiğneyip ağrıyan yeri uyuşturdum ama fayda etmiyor. Hem hamilelikte ilk üç ay dişe işlem yapılamıyor hem coronadan korkuyorum işlem yaptıramam başka napabilirim Allah rızası için bilen varsa söylesin, son nefesimi vericem birazdan.

Geçmiş olsun canm benim diş agsırı gerçekten zordur helede ilaç kullanamıyorsan sen doktorunu ara hamilelikte kullanılan agrı kesici ilacın ismini al bence bir süreye kadar belki idare edersin

Çörek otu

Diş ağrısı için kullanılan bir başka çözüm yolu ise çörek otudur. Bağışıklık sistemini güçlendiren çörek otu, uyuşturucu etkisi olmamasına rağmen düzenli kullanımında diş ağrısına neden olan etkenlerin ortadan kalmasını sağlar. İki su bardağı sirkeye, 1 tatlı kaşığı çörekotu konup kaynatın. Soğuyunca gargara yapın. Baskın bir tadı olsa da anında geçirecektir.
Buz uygulaması

Diş ağrısının olduğu bölgeye uygulanan buz kompresi geçici olarak ağrıyı hafifletir. Bunun için buzu, ağrıyan bölgeye, dışarıdan ve bir havlu veya beze sararak tutmak iyi gelir. Fakat buzu direkt olarak uygulamak sakıncalıdır.

Çörek otu

Diş ağrısı için kullanılan bir başka çözüm yolu ise çörek otudur. Bağışıklık sistemini güçlendiren çörek otu, uyuşturucu etkisi olmamasına rağmen düzenli kullanımında diş ağrısına neden olan etkenlerin ortadan kalmasını sağlar. İki su bardağı sirkeye, 1 tatlı kaşığı çörekotu konup kaynatın. Soğuyunca gargara yapın. Baskın bir tadı olsa da anında geçirecektir.

Sarımsak

Doğal antibiyotik olan sarımsak, diş ağrılarında kullanılan bir diğer doğal yöntemdir. Dört diş sarımsağa bir çay kaşığı tuz ekleyerek öğütün, enfeksiyon kapan bölgeye hazırladığınız karışımı masaj yaparak sürün ve 30 dakika bekleyin. Ardından ılık su ile ağzınızı çalkalayın.

Buğday çimi suyu

Ağızda bakterilerin artmasını engeller ve diş ağrısını azaltmasına yardımcı olan buğday çimi suyu; diş etlerini ve dişleri, enfeksiyonlardan koruyan doğal bir antibiyotiktir.

Zerdeçal

Zerdeçal, içerdiği anti-inflamatuar yani iltihap söktürücü özelliği sayesinde ağızda bulunan zararlı bakterileri azalttığı gibi enfeksiyondan kaynaklı ağrıyı da yatıştırır. Zerdeçalın tozunu ağrının olduğu noktaya sürün, 15 dakika bekleyip sıcak su ile ağzınızı yıkayın.

Maydanoz ile gargara

Bir demet maydanozun suyunu, meyve sıkacağınız ile sıkın. Ortaya çıkan yaklaşık bir bardak maydanoz suyu ile gargara yapmanız diş ağrınıza iyi gelecektir.

Susam yağı

Ağız kokusunu gidermek için kullanılan susam yağı, aynı zamanda diş çürümesinin neden olduğu ağrıları iyileştirmede de yardımcı olur. Bir yemek kaşığı susam yağını ağzınızda gargara yapın. Ardından ağzınızı ılık su ile çalkalayın.

Papatya çayı gargarası

Sinirleri gevşetme özelliği olan papatya çayını, demlendikten ve soğuduktan sonra gargara olarak kullanabilirsiniz.

Sarımsak bana cok iyi gelmişti ağrıyı almıştı inşallah sizede iyi gelir çok geçmiş olsun hamilelikte kimsenin başına gelmesin istediğim tek olay diş ağrısı gerçekten

Günaydın arkadaşlar, sabahları tansiyonum 10/ 6 civarında oluyor, bu da bi halsizlik yapıyor ben de. Benim gibi olan varmı acaba ?

Topiginizin konu sahibi baskaydı ona ne oldu?

Canım teşekkür ederim, hepsini tek tek denemeye çalışacağım, en çok işe yarayanı da yazarım buraya.

Sarımsak bana cok iyi gelmişti ağrıyı almıştı inşallah sizede iyi gelir çok geçmiş olsun hamilelikte kimsenin başına gelmesin istediğim tek olay diş ağrısı gerçekten
Gerçekten ölüm gibiydi, şimdi kırık olan yere karanfili yerleştirdim antibiyotik ve uyuşturma etkisi varmış ağrıyı azalttı, her an başlama ihtimaline karsı sarımsağı hazırlayayım. Onu da deneyeceğim çok teşekkür ederim Allah şu zor günlerde hiç birimizin başına vermesin bu diş ağrısı belasını

Off çok fena Bi durum cnm karanfil devan bide sadece parıl içebilirsin ağrın olduğunda demişti dr

Amin canım seni cok iyi anliyorumkalsiyum al bol bol biliyosun gebelikte en cok kalsiyum harcaninca diş ortaya çıkıyor ❤doktor a gittin mi ilk muayene icin tahmini dogum aynı zamana denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…