2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasılsınız ben gece mide bulantısından uyuyamadim

Başka bir grup konuşuluyordu tlf üzerinden olan ama topik başkanımız burayı ihmal etmez hem kontrolü vardı İnşallah her şey yolundadır
Neden ban yedi acaba
Yok o grup hiç açılmadı burası ihmal olur böyle devam diye konuşulmuştu en son başka bir durum olmuş maalesef ki

Merhaba kızlar, SAT tarihinden bi haberim.. oldukça sorunlu aylardı benim için ve o yoğunlukta not etmemişim. o kadar düşündüğüm halde aklıma gelmiyor En son aralık ayında not etmişim ve düzensiz gördüğüm için emin de olamıyorum tarihten. Tansiyonum düşüp istifra ettiğimde hemen test yaptım ve hamile olduğumu böyle öğrendim.

Down sendromlu kardeşim var. Dolayısıyla genetik test yaptırmam çok önemli. Kaçıncı hafta dolunca yaptırılıyordu ve ben bu tarihlerden nasıl emin olurum bunun stresi içerisindeyim şuan.. Doktora da coronavirüs nedeniyle sadece ilk öğrendiğim gün gidebildim :/

Allah isteyen herkese sağ sağlim sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşmayı nasip etsin

Amin canım seni cok iyi anliyorumkalsiyum al bol bol biliyosun gebelikte en cok kalsiyum harcaninca diş ortaya çıkıyor ❤doktor a gittin mi ilk muayene icin tahmini dogum aynı zamana denk geliyor

canım ağrı diner dinmez bir bardak süt içtim:) Hafifledi şu an. Ben adete 4-5 gün kala biraz erken öğrendim gebeliği. 4 gün kanda takip edip, Hemen ertesi gün doktora gittim :) tabii ilk kese görünmedi daha kucuk olduğu için ama doktorum test istedi, kan değerlerim ve vitaminlere baktı. Eksik Vitaminlerimi yazdı. 5 gün sonra çağırdı ultrasonda keseyi gördük. 8 nisan’da kalp atışı için çağırdı, sende durumlar ne canım, doktora gittin mi? bulantın var mı?

https://hisarhospital.com/dogum-onc...kluklar-erken-haftalarda-teshis-edilebiliyor/ bu sayfayı tıkla ögrenebilirsin canm birde benim bildiğim ikili tarama testinde yapılıyor İnş saglıklı bir evladın olur.

Teşekkür ederim. hepimizin evlatları, tüm minikler sağlıkla sıhhatle gelsinler ilk duam her zaman bu
Merhaba 10 haftada itibarendi sanırım nifty testi var. İnternetten araştırabilirsin yurt dışında yapılıyor. Umarım sağlıkla gelir.

Merhaba kızlar adetime 7 gün var ama bende sarı bir akıntı gelmeye başladı hafif altın sarısı gibi daha önce bu şekil gelmemişti ve heleki adetime 7 gün varken hiç gelmemişti ilk defa böyle oluyo ve ara ara kasıklarımda batma ve yanma var bacaklarımda sanki adet olcakmışım gibi bi halsiz gibi adetime yakın bile bu kadar olmazdı acaba hamile olabilirmiyim sağ bacağımda arada çekilme oluyor belimde sağ tarafı arada hafif ağrıyor acaba test yapsam çıkarmiki

Ben sürekli üşüyorum böyle olan var mı normal mi acaba ne giysemde üşüyorum ayaklarım hep buz gibi sıcak su torbasıyla yaşıyorum hergün kansızlıktan mıdır acaba sadece ilaç kullandım hergün kuru üzüm de yiyoruö ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…