- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
Senin haftalarindayken ben de aynen böyleydim. Kan değerim gayet iyi çıkmıştı ama sen bi baktır yine deBen sürekli üşüyorum böyle olan var mı normal mi acaba ne giysemde üşüyorum ayaklarım hep buz gibi sıcak su torbasıyla yaşıyorum hergün kansızlıktan mıdır acaba sadece ilaç kullandım hergün kuru üzüm de yiyoruö ama
Yarın gidicem inşallahSenin haftalarindayken ben de aynen böyleydim. Kan değerim gayet iyi çıkmıştı ama sen bi baktır yine de
Bende öyleyim kansızlık baş gösterdginden olabiliyor bazenBen sürekli üşüyorum böyle olan var mı normal mi acaba ne giysemde üşüyorum ayaklarım hep buz gibi sıcak su torbasıyla yaşıyorum hergün kansızlıktan mıdır acaba sadece ilaç kullandım hergün kuru üzüm de yiyoruö ama
En iyi sonuç adet gecikmesinden 4 gün sonradır. Evet gebelikte batma olabiliyor kasıklarda.Merhaba kızlar adetime 7 gün var ama bende sarı bir akıntı gelmeye başladı hafif altın sarısı gibi daha önce bu şekil gelmemişti ve heleki adetime 7 gün varken hiç gelmemişti ilk defa böyle oluyo ve ara ara kasıklarımda batma ve yanma var bacaklarımda sanki adet olcakmışım gibi bi halsiz gibi adetime yakın bile bu kadar olmazdı acaba hamile olabilirmiyim sağ bacağımda arada çekilme oluyor belimde sağ tarafı arada hafif ağrıyor acaba test yapsam çıkarmiki
Bizim gelin adetten 6 gün önce test yaptı çıktıEn iyi sonuç adet gecikmesinden 4 gün sonradır. Evet gebelikte batma olabiliyor kasıklarda.
Geçti geçtiYarın gidicem inşallahGeçtimi sonra sninki
Şuan bizde o durumdayız eşim şortla bn kışlık pijama su torbası ayağımdaGeçti geçtiEvde eşim kısa kolla geziyordu ben hırka üstüne battaniye. Kanım da gayet iyi çıkmıştı oysaki
Çok tuhaf bulantı yok bir öncekinde bulantidan gözümü açamıyordumcanım ağrı diner dinmez bir bardak süt içtim:) Hafifledi şu an. Ben adete 4-5 gün kala biraz erken öğrendim gebeliği. 4 gün kanda takip edip, Hemen ertesi gün doktora gittim :) tabii ilk kese görünmedi daha kucuk olduğu için ama doktorum test istedi, kan değerlerim ve vitaminlere baktı. Eksik Vitaminlerimi yazdı. 5 gün sonra çağırdı ultrasonda keseyi gördük. 8 nisan’da kalp atışı için çağırdı, sende durumlar ne canım, doktora gittin mi? bulantın var mı?
Pastıl kullan hıc sorun yok doktor bana da Alabılırsın demıstıbende var boğaz ağrısı arada pastil alıyorum (kullanılabiliyor diye biliyorm gebelikte) gece daha cok oluyor ama benım hamıle değilken de boyleydi
Sağlıkla ilerlesin İnşallahŞuan bizde o durumdayız eşim şortla bn kışlık pijama su torbası ayağımdayarın kan değerlerime baktrcam inşallah bnmde normal çıkar Yarın 5+0 olucaz daha yeni
Bende iştahım çok açıldı. Kısa sürede çok kilo aldım galiba olamazzzzbu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertlibenim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/
Bende yagli salçalı yemek görmeye pişirmeye tahammül edemiyorum. Buzdolabından nefret ediyorum bana resmen çok kötü kokuyor. Aslında kokmuyor ama ben açınca öğürüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Çok güzel kahvaltı hazırlardım. Şimdi ise eşime diyorum tepsiye ne yiyeceksen al masada ye ben görmek istemiyorumbu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertlibenim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/
Bende yagli salçalı yemek görmeye pişirmeye tahammül edemiyorum. Buzdolabından nefret ediyorum bana resmen çok kötü kokuyor. Aslında kokmuyor ama ben açınca öğürüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Çok güzel kahvaltı hazırlardım. Şimdi ise eşime diyorum tepsiye ne yiyeceksen al masada ye ben görmek istemiyorum. Yarın Dr gideceğim artık idrar yollarımdaki enfeksiyon için.
Bende yagli salçalı yemek görmeye pişirmeye tahammül edemiyorum. Buzdolabından nefret ediyorum bana resmen çok kötü kokuyor. Aslında kokmuyor ama ben açınca öğürüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Çok güzel kahvaltı hazırlardım. Şimdi ise eşime diyorum tepsiye ne yiyeceksen al masada ye ben görmek istemiyorum. Yarın Dr gideceğim artık idrar yollarımdaki enfeksiyon için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?