2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin haftalarindayken ben de aynen böyleydim. Kan değerim gayet iyi çıkmıştı ama sen bi baktır yine de

Bende öyleyim kansızlık baş gösterdginden olabiliyor bazen

En iyi sonuç adet gecikmesinden 4 gün sonradır. Evet gebelikte batma olabiliyor kasıklarda.

Geçti geçti Evde eşim kısa kolla geziyordu ben hırka üstüne battaniye. Kanım da gayet iyi çıkmıştı oysaki
Şuan bizde o durumdayız eşim şortla bn kışlık pijama su torbası ayağımda yarın kan değerlerime baktrcam inşallah bnmde normal çıkar Yarın 5+0 olucaz daha yeni

bende de üşüme uyuma surekli sanki hasta olacakmısım gibi hissetme vardı biraz azaldı. daha basları boyleyse bu gebeliğin ilerisini dusunemiyorum.

Çok tuhaf bulantı yok bir öncekinde bulantidan gözümü açamıyordum Doktora gitmedim henüz 5 hafta bugün doldu yarın gitmeyi düşünüyorum hem kese görünür 6. Haftada kalp atışı duyuluyor belki onuda duyarım hemde tahlil yapar eksik vitaminleri yazar hepsini aynı anda yapayim diyorum folik asit aldım eczaneden sadece ama kollarimda derman yok muhtemelen cok eksik vitaminlerim var belki kanımda eksik ama eşim istemiyor bu dönemde doktora gitmemi korkuyor ama ben gidecem tabiki inşallah randevuyu aldım özel hastaneden normalde fakültede istiyordum ama fakülte hasta kabul etmiyormuş Allah yardımcımız olsun

Aksamlari bogazi ağrıyıp sabah geçen varmi psikolojik olarak boğazımda ağrı hissediyorum aksamlari sabah kalkıyorum yok da sadece bende yok buna eminim cevremde de var da sizlerde varmi

bende var boğaz ağrısı arada pastil alıyorum (kullanılabiliyor diye biliyorm gebelikte) gece daha cok oluyor ama benım hamıle değilken de boyleydi

bu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertli benim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/

Bende iştahım çok açıldı. Kısa sürede çok kilo aldım galiba olamazzzz

Canım tuzlu şeyler çekiyor sürekli

Bende yagli salçalı yemek görmeye pişirmeye tahammül edemiyorum. Buzdolabından nefret ediyorum bana resmen çok kötü kokuyor. Aslında kokmuyor ama ben açınca öğürüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Çok güzel kahvaltı hazırlardım. Şimdi ise eşime diyorum tepsiye ne yiyeceksen al masada ye ben görmek istemiyorum . Yarın Dr gideceğim artık idrar yollarımdaki enfeksiyon için.

gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…