2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet evet hastane işi sıkıntı bizim için, ben Acıbadem’e gidiyorum kadın doğum bölümü diğer hastanelere nazaran daha izole kalıyor. Artık hiç bir yer güvenli olmasa da daha emniyetli hissediyor insan. işimiz cok zor. Umarım stress bebişlerimizi olumsuz etkilemiyordur. Aman yarın dikkatli ol, zaten dr lar da muayeneleri önlem amaçlı cok kısa tutuyor. 3 dk da şipşak.

Bebeğimin sağlıklı olduğunu görsem yeter bakalım yarın Iyice sarıp sarmalarim kendimi sende dikkat et canım

Bende karın ağrım geçmeyince çarşamba gittim mecburen.
Kimse yoktu 1 dk sürdü muayene.
Kalp atışı da alalım uzun süre gelmezsin diye çok istedi doktorda. Ama malesef alamadık.
Çarşamba bidaha gidicem mecbur.
İnşallah yine kimse olmaz hastanede

Dün canım tatlı çekti. Çok pratik bi sütlü tatlı yaptım.
Yedim 1 dilim. Yemez olaydım.
Bidaha mutfağa giremedim.
Eşim kaldırdı dolaba. Ama dolapta ya hala midem bulanıyor sırf orda diye.
Ki bu tatlıyı yapar gider gelir bitiririm normalde

Ayy canım en zor acı Rabbim şifa versin çok üzüldüm

İnşallah kimse olmaz Çarşamba günü de alınır artık miniğin kalp atışı ben de diğer hafta gideceğim, tam da şu lanet salgının pik yaptığı günlere denk geldi muayenelerimiz, Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz korusun bizi

Ayy canım en zor acı Rabbim şifa versin çok üzüldüm
Canım karanfil ile dindirdim ağrıyı. Buraya da yazıyorum aklımızda bulunsun diye. Ağrı olmayan tarafta 3-4 karanfili çiğneyip ağrı olan tarafa geçirdim, bir süre sonra uyusmaya başladı. Ben de uyusturucu etki geçince tekrar ağrır mı diye cok korktum ancak karanfilin antibiyotik etkisi de varmış, bir daha ağrımadı. Üçüncü ay dolduğu gibi dişçi koltuğuna ben

Geçmiş olsun canm benim diş agsırı gerçekten zordur helede ilaç kullanamıyorsan sen doktorunu ara hamilelikte kullanılan agrı kesici ilacın ismini al bence bir süreye kadar belki idare edersin
Canım benim teşekkür ederim Hamilelikte Parol kullanabiliyormuşuz, ben ilaçtan önce diğer şıkları deneyeyim dedim, karanfil geçirdi şimdilik. İnşallah bir daha olmaz, hiç birimizin başına gelmesin inşallah

Aynısı balıkta başıma geldi. buzluğu açıp görünce bi hışımla kapatıyorum ki sorma balık da önemli ya napıcam bilmiyorum

Aminn aminn.
Hamilelerin duası kabul olur derler.
İnşallah kabul olur dualarımız.
İnşallah son günleri olur ülkemizde sonra feraha ereriz

Aynısı balıkta başıma geldi. buzluğu açıp görünce bi hışımla kapatıyorum ki sorma balık da önemli ya napıcam bilmiyorum

Canım omega kullanabilirsin.
Şuan zaten sende olandan alıyor.
Bulantılar bittiğinde yersin. Zorlama boş yere.
Ben omega atıyorum

canım ben gecen sene tedavı gordugum sıralar dısım agrımıstı. mecbur gıttım dıscıye. dişci dediki eskisi gibi değl. bebek varsada hıc bır zararı olmaz. cok az mıktarda enjekte edıyorum demıstı. bence zorda kalırsan kadın dogum doktoruna danısıp dısını yaptırbılırrsın.

Canım omega kullanabilirsin.
Şuan zaten sende olandan alıyor.
Bulantılar bittiğinde yersin. Zorlama boş yere.
Ben omega atıyorum
Folik asit kullanıyorum sadece doktora bi sorayım vitamin önerir mi... omega aklıma geldi senin kullandığım hangisi canım?

Teşekkür ederim canım, cok yoğun ağrım olursa tekrar doktoruma bir danısıp giderim olmadı, yalnız bir de coronadan korkuyorum şu sıra valla her şey üstüste geldi.

Teşekkür ederim canım❤, cok yoğun ağrım olursa tekrar doktoruma bir danısıp giderim olmadı, yalnız bir de coronadan korkuyorum şu sıra valla her şey üstüste geldi.
inşallah bır daha yasamassın. covıd hepımızın korkulu ruyası oldu.sorma bende her gun hastaneye ıgne ıcın gıdıyorum cok korkuyorum bulasacak dıyee.

Canım rabbim cennetinde kavuştursun meleğinle inşallah bu yavrucuğunda sağlık lı sıhhatli doğsun inşallah

Selam kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum herkes iyi şükür bulanmalar varmış inşallah tez zamanda hafifler üzülmeyin bebek her şekilde beslenir ilk 3 ay ama muhakkak yiyin yedikten sonra çıkarın ama yemeğe çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…