- 27 Şubat 2020
- 28
- 11
- 8
- 33
Benimde gec döllenme 21 ocaktan 27 ocaga cektik tarihi kasımın ilk haftası 3ü doğum sanırımorası kısmet canm bnde önce ekime başladım dr geç döllenme deyince kasıma geldim :) cuma kesin belli olur inşallah
Evet evet hastane işi sıkıntı bizim için, ben Acıbadem’e gidiyorum kadın doğum bölümü diğer hastanelere nazaran daha izole kalıyor. Artık hiç bir yer güvenli olmasa da daha emniyetli hissediyor insan. işimiz cok zor. Umarım stress bebişlerimizi olumsuz etkilemiyordur. Aman yarın dikkatli ol, zaten dr lar da muayeneleri önlem amaçlı cok kısa tutuyor. 3 dk da şipşak.Çok tuhaf bulantı yok bir öncekinde bulantidan gözümü açamıyordumDoktora gitmedim henüz 5 hafta bugün doldu yarın gitmeyi düşünüyorum hem kese görünür 6. Haftada kalp atışı duyuluyor belki onuda duyarım hemde tahlil yapar eksik vitaminleri yazar hepsini aynı anda yapayim diyorum folik asit aldım eczaneden sadece ama kollarimda derman yok muhtemelen cok eksik vitaminlerim var belki kanımda eksik ama eşim istemiyor bu dönemde doktora gitmemi korkuyor ama ben gidecem tabiki inşallah randevuyu aldım özel hastaneden normalde fakültede istiyordum ama fakülte hasta kabul etmiyormuş Allah yardımcımız olsun
Bebeğimin sağlıklı olduğunu görsem yeterEvet evet hastane işi sıkıntı bizim için, ben Acıbadem’e gidiyorum kadın doğum bölümü diğer hastanelere nazaran daha izole kalıyor. Artık hiç bir yer güvenli olmasa da daha emniyetli hissediyor insan. işimiz cok zor. Umarım stress bebişlerimizi olumsuz etkilemiyordur. Aman yarın dikkatli ol, zaten dr lar da muayeneleri önlem amaçlı cok kısa tutuyor. 3 dk da şipşak.
Evet evet hastane işi sıkıntı bizim için, ben Acıbadem’e gidiyorum kadın doğum bölümü diğer hastanelere nazaran daha izole kalıyor. Artık hiç bir yer güvenli olmasa da daha emniyetli hissediyor insan. işimiz cok zor. Umarım stress bebişlerimizi olumsuz etkilemiyordur. Aman yarın dikkatli ol, zaten dr lar da muayeneleri önlem amaçlı cok kısa tutuyor. 3 dk da şipşak.
bu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertlibenim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/
Ayy canım en zor acı Rabbim şifa versin çok üzüldümKızlar ölüyorum düşen dolguma ağrı vurdu. Nefes alamayacak şekilde ağlıyorum acımdan, tuzlu su ile gargara yaptım, karanfil çiğneyip ağrıyan yeri uyuşturdum ama fayda etmiyor. Hem hamilelikte ilk üç ay dişe işlem yapılamıyor hem coronadan korkuyorum işlem yaptıramam başka napabilirim Allah rızası için bilen varsa söylesin, son nefesimi vericem birazdan.
İnşallah kimse olmazBende karın ağrım geçmeyince çarşamba gittim mecburen.
Kimse yoktu 1 dk sürdü muayene.
Kalp atışı da alalım uzun süre gelmezsin diye çok istedi doktorda. Ama malesef alamadık.
Çarşamba bidaha gidicem mecbur.
İnşallah yine kimse olmaz hastanede
Canım karanfil ile dindirdim ağrıyı. Buraya da yazıyorum aklımızda bulunsun diye. Ağrı olmayan tarafta 3-4 karanfili çiğneyip ağrı olan tarafa geçirdim, bir süre sonra uyusmaya başladı. Ben de uyusturucu etki geçince tekrar ağrır mı diye cok korktum ancak karanfilin antibiyotik etkisi de varmış, bir daha ağrımadı. Üçüncü ay dolduğu gibi dişçi koltuğuna benAyy canım en zor acı Rabbim şifa versin çok üzüldüm
Canım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun canm benim diş agsırı gerçekten zordur helede ilaç kullanamıyorsan sen doktorunu ara hamilelikte kullanılan agrı kesici ilacın ismini al bence bir süreye kadar belki idare edersin
Aynısı balıkta başıma geldi. buzluğu açıp görünce bi hışımla kapatıyorum ki sormaDün canım tatlı çekti. Çok pratik bi sütlü tatlı yaptım.
Yedim 1 dilim. Yemez olaydım.
Bidaha mutfağa giremedim.
Eşim kaldırdı dolaba. Ama dolapta ya hala midem bulanıyor sırf orda diye.
Ki bu tatlıyı yapar gider gelir bitiririm normalde
Sağol canımgecmıs olsun
İnşallah kimse olmazÇarşamba günü de alınır artık miniğin kalp atışı ben de diğer hafta gideceğim, tam da şu lanet salgının pik yaptığı günlere denk geldi muayenelerimiz, Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz korusun bizi
Aynısı balıkta başıma geldi. buzluğu açıp görünce bi hışımla kapatıyorum ki sormabalık da önemli ya napıcam bilmiyorum
canım ben gecen sene tedavı gordugum sıralar dısım agrımıstı. mecbur gıttım dıscıye. dişci dediki eskisi gibi değl. bebek varsada hıc bır zararı olmaz. cok az mıktarda enjekte edıyorum demıstı. bence zorda kalırsan kadın dogum doktoruna danısıp dısını yaptırbılırrsın.Canım karanfil ile dindirdim ağrıyı. Buraya da yazıyorum aklımızda bulunsun diye. Ağrı olmayan tarafta 3-4 karanfili çiğneyip ağrı olan tarafa geçirdim, bir süre sonra uyusmaya başladı. Ben de uyusturucu etki geçince tekrar ağrır mı diye cok korktum ancak karanfilin antibiyotik etkisi de varmış, bir daha ağrımadı. Üçüncü ay dolduğu gibi dişçi koltuğuna ben
Folik asit kullanıyorum sadece doktora bi sorayım vitamin önerir mi... omega aklıma geldi senin kullandığım hangisi canım?Canım omega kullanabilirsin.
Şuan zaten sende olandan alıyor.
Bulantılar bittiğinde yersin. Zorlama boş yere.
Ben omega atıyorum
Teşekkür ederim canımcanım ben gecen sene tedavı gordugum sıralar dısım agrımıstı. mecbur gıttım dıscıye. dişci dediki eskisi gibi değl. bebek varsada hıc bır zararı olmaz. cok az mıktarda enjekte edıyorum demıstı. bence zorda kalırsan kadın dogum doktoruna danısıp dısını yaptırbılırrsın.
inşallah bır daha yasamassın. covıd hepımızın korkulu ruyası oldu.sorma bende her gun hastaneye ıgne ıcın gıdıyorum cok korkuyorum bulasacak dıyee.Teşekkür ederim canım❤, cok yoğun ağrım olursa tekrar doktoruma bir danısıp giderim olmadı, yalnız bir de coronadan korkuyorum şu sıra valla her şey üstüste geldi.
Folik asit kullanıyorum sadece doktora bi sorayım vitamin önerir mi... omega aklıma geldi senin kullandığım hangisi canım?
Canım rabbim cennetinde kavuştursun meleğinle inşallah bu yavrucuğunda sağlık lı sıhhatli doğsun inşallahMerhaba
7+3 pazartesi kalp atışı için gideceğiz.. 28 yaşındayım 3. Hamileliğim 2. Bebeğim olacak.. 22 aylık kızım var.. önceki erkekti ama 30 haftada preeklampsi nedeniyle erken doğum oldu. 5 gün sonra kaybettim.. 2. Hamileliğim daha iyi geçti iğnelerle fala.. bu yüzden riskli gruptayım.. iki hamileliğimde de ne bir mide bulantısı ne bir koku olmadı.. bu sefer hafif hafif yokluyor az mide bulantısı yaşıyorum o yüzden sürekli yiyorumarada bir girip yazmaya çalışacağım görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?