48 saat gecmemis kiCumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı böyle olan var mı bi problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi çok moralim bozuldu
Okadar fark eder mi yükselir mi ilk defa test yaptıroyorum bn üzüntüden mahvoldum48 saat gecmemis ki
Ben hastaneye gitmiyorumHangi hastaneye gidiyorsunuz normal polikilinlikler bakıyormu acaba randevu alınmıyor ya
Bence o kadar üzme kendiniOkadar fark eder mi yükselir mi ilk defa test yaptıroyorum bn üzüntüden mahvoldum
İnşallah öyledir cumaya kadar bekleyrmem bn çarşamba gene kan verip baktrcam sonra doktoru değiştircem inşşallhbişey çıkmazBence o kadar üzme kendini
sıkıntı yoktur
tam iki katı gerekmez der benim dr um
düzenli artış yeterli benim bildiğim kadarıyla
üzme kendiniİnşallah öyledir cumaya kadar bekleyrmem bn çarşamba gene kan verip baktrcam sonra doktoru değiştircem inşşallhbişey çıkmaz
Canım 48 saat geçmemiş zaten ki bence güzel artış olmuş doktorum %60 ve üzerinde artış olması yeterli demişti.moralini bozma cumaya kadar bekleyemem dersen çarşamba tekrar bi baktır kanına ama aynı saatlerde baktır en azından Aklında soru işaretin kalmaz.Cumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı böyle olan var mı bi problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi çok moralim bozuldu
Çarşamba baktırcam dayanamam zaten saatlerdir ağlıyprum inşallah dediğiniz gibidir yüzde 60 ışı buluyo hesapladım inşallah sağlıklıdır dedikleriniz doğru çıkar rabbim sağlıklı nasip etsinCanım 48 saat geçmemiş zaten ki bence güzel artış olmuş doktorum %60 ve üzerinde artış olması yeterli demişti.moralini bozma cumaya kadar bekleyemem dersen çarşamba tekrar bi baktır kanına ama aynı saatlerde baktır en azından Aklında soru işaretin kalmaz.
İnşallah dediğiniz gibidir öyleyse doğru oluyo yüzde atmış artmış hesapladm inşallah sağlıklıdır ve bnmle kalır gözyaşım dinerArtış ıkı katı degıl en az yüzde 60 olması gerekıyor yanlış bılgı almışsın canım . Sağlıklıdır Allah’ın ıznıyle
Çok iyi yükselmiş işte, en az %60 yükselmesi gerekiyor, seninkide yükselmiş korkma.Cumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı böyle olan var mı bi problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi çok moralim bozuldu
Bulanti için ne verdi canımHayırlı akşamlar kızlar. Biz bugün 6+2 yiz. Doktora gittik ve şükür kalp atışını aldık. Folik asiti değiştirdi doktorum ve çok fena bulantım vardı ilaç yazdı şükür daha iyiyim. Rabbim herkese pıt pıt atan kalp sesini duyursun inşallah
Vajınal usg ıle mi normal karından mı duydunuz canım ben de gıdıcem deEvettttPeripella benide listeye ekleyebilirsin 6+5 gğnlüğüz kalp atışı dinledim bugün herşey yolunda 57 kilo ilk bebeğim olacak kısmetse doğum tarihi tahmini 17.11.2020 istanbul yaş 32
Vajinal usg ile duydukVajınal usg ıle mi normal karından mı duydunuz canım ben de gıdıcem de
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımEvettttPeripella benide listeye ekleyebilirsin 6+5 gğnlüğüz kalp atışı dinledim bugün herşey yolunda 57 kilo ilk bebeğim olacak kısmetse doğum tarihi tahmini 17.11.2020 istanbul yaş 32
Prilam dr adı canım.Bulanti için ne verdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?