2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hangi hastaneye gidiyorsunuz normal polikilinlikler bakıyormu acaba randevu alınmıyor ya
Ben hastaneye gitmiyorum
Sens üreme sağlığı var fulyada
Dr. Süleyman Tosun onun kliniğine gidiyorum
o da tahlillerimi yaptırmamı bile tavsiye etmedi, şimdilik sadece ultason ile takip yapıyor
ve evden de çıkmamı market vs. dahil yasakladı ne yazık ki

Bence o kadar üzme kendini
sıkıntı yoktur
tam iki katı gerekmez der benim dr um
düzenli artış yeterli benim bildiğim kadarıyla
İnşallah öyledir cumaya kadar bekleyrmem bn çarşamba gene kan verip baktrcam sonra doktoru değiştircem inşşallhbişey çıkmaz

İnşallah öyledir cumaya kadar bekleyrmem bn çarşamba gene kan verip baktrcam sonra doktoru değiştircem inşşallhbişey çıkmaz
üzme kendini
herşey yolundadır
kendini sıkıntıya strese sokma, zaten çok zor bir dönemde hamile kaldık hepimiz
önce sakin ve sabırlı olmaya ihtiyacımız var
bir kaç gün daha sabret bakalım

Artış ıkı katı degıl en az yüzde 60 olması gerekıyor yanlış bılgı almışsın canım . Sağlıklıdır Allah’ın ıznıyle

Cumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı böyle olan var mı bi problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi çok moralim bozuldu
Canım 48 saat geçmemiş zaten ki bence güzel artış olmuş doktorum %60 ve üzerinde artış olması yeterli demişti.moralini bozma cumaya kadar bekleyemem dersen çarşamba tekrar bi baktır kanına ama aynı saatlerde baktır en azından Aklında soru işaretin kalmaz.

Çarşamba baktırcam dayanamam zaten saatlerdir ağlıyprum inşallah dediğiniz gibidir yüzde 60 ışı buluyo hesapladım inşallah sağlıklıdır dedikleriniz doğru çıkar rabbim sağlıklı nasip etsin

Artış ıkı katı degıl en az yüzde 60 olması gerekıyor yanlış bılgı almışsın canım . Sağlıklıdır Allah’ın ıznıyle
İnşallah dediğiniz gibidir öyleyse doğru oluyo yüzde atmış artmış hesapladm inşallah sağlıklıdır ve bnmle kalır gözyaşım diner

Evetttt Peripella benide listeye ekleyebilirsin 6+5 gğnlüğüz kalp atışı dinledim bugün herşey yolunda 57 kilo ilk bebeğim olacak kısmetse doğum tarihi tahmini 17.11.2020 istanbul yaş 32

Cumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı böyle olan var mı bi problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi çok moralim bozuldu
Çok iyi yükselmiş işte, en az %60 yükselmesi gerekiyor, seninkide yükselmiş korkma.

Bulanti için ne verdi canım

Merhaba Peripella benide ekleyebilirsüniz aranıza yeni geldim Sat 24 şubat muhtemel doğum tarihi 30.11.2020 kilom 59 2. Çocuk 2 gündür kahverengi lekelenmem var cmrts kan tahlilim 4604 çıkmıştı kese fln gözükmedi bu sabah lekelenmeler devam ettiği için tekrar gittim keseyi gördük belli belirsiz ama oluşmuş dedi progestan verdi sabah akşam inş haftaya kalp atışları için gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…