2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Günaydınnnn arkadaşlar!
4 günde 1 yaptırdığım iğne ve tablet olarak sabah-akşam kullandığım progestan kanamalarımı durdu. Artık lekelenme-kanama olmuyor kaç gündür.
Bu arada çarşamba randevum var, nasip olursa ilk kez kalp atışı dinleyeceğiz.
Tam bu günlere denk gelmesi iyi olmadı ama ne yapalım kaderimizde bu varmış..

Peripella Canım beni de listeye ekler misin? Yaş 32, Denizli, 1 çocuk var.

Günaydın hanımlar bende nazar degdirdim kendime uyandığımdan beri midem bulanıyor çok kötüymüş

Günaydın mıde bulantısı uyku halı yorgunluk bazen açlık bazen ıstahsızlık tıksınme vajınal kramp kasılma bunları yaşıyorum her gün . Allah hepımızın yardımcısı olsun yavrularımız ıcın her şeye değer

Uyurken bile midem bulanıyor bu ne tuhaf bisi yaa ilk hamileliğimde sadece sabah açken bulanıyordu bunda heran bulanıyo durum vahim sürekli gemideymisim gibi midem

Bnm iki gündür sağ tarafımda genital bögle bacak arasnda aşağıda değil ama önde iğne batar gibi acı oluyo bikaç dakka sürüyo geçiyo günde üç dört sefer sadece o arada sağda normal midir bu

Günaydın kızlar şimdi Dr geldim. Sata göre 7+2 ultrasona göre 6+5 haftalıkmış miniğim. Kalp atışınıda duydum mide bulantısı için ilacımı da aldım çok şükür Nisan 28de ikili tarama testi için randevumu oluşturdum.
Bebeğimi görünce rahatladım sanki

Çok sevindim cnm benim keşke bende gidebilsem şehir dışına çıkamıyorum yani doktoruma gidemyrum henüz hiç bebegi görmedim bile

Yaaa ne güzel darısı bizlerin başına inşallah bende görürürm

Uyurken bile midem bulanıyor bu ne tuhaf bisi yaa ilk hamileliğimde sadece sabah açken bulanıyordu bunda heran bulanıyo durum vahim sürekli gemideymisim gibi midem

Bugün bende fenayım

Bende 12 40 da randevum doktorumu aradım erken geleyim kan testi için dedim virüsten dolayı bir daha ertesi gün tekrar gelmek istemiyorum dedim telefonda haberleşiriz dedi ayrıca maskeni tak eldivenini giy korkma bisey olmaz deditavsiye üzerine bu doktora gitcem inşallah ilk doktorum gibidir

Cumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı böyle olan var mı bi problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…