2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Peripella listeye benide eklemisin canım. 6+4 olduk bugün. 19 Kasım doğum tarihi görünüyor ama sezeryan olacağımız için bir hafta erken doğum olur muhtemelen. 30 yaşındayım. 2. Bebeğim. 56 kilo ile başladık hamişliğe

Bnmde sat 24 şubat sizinle aynı bende cumartesi kan verdim bnm 3300 çıktı bugünde 5382 çıktı düşük geldi bana progestan da vermedi banadoktor ne yapsam bilemedm yumurtlama tarihiniz ne zaman hatrşıyomusnz

Çok iyi yükselmiş işte, en az %60 yükselmesi gerekiyor, seninkide yükselmiş korkma.
İnşallah dediğinizgibidir düşük geldi bana başkalarınınkine görede düşük doktorda şüphelendi kanamam falan barmı dedi yok dedm yerleşme kanaması bile olmadı

Herkes düşük önleyici ilaç kullanıyomu doktor bana bunu vermedi vitaminlerime baktırcaktm hiç gerek yok dedi gene zorla kendim baktrdm şu değerlerim normal çıksa bi inşallah ilk işim başka doktor bulmak olcak

Bu sabah gene kan testi verdiniz mi kaç çıktı sonucunuz acaba

düşük önleyici kanama vs varsa verikiyor. durup dururken verilmezki. herşeyi kafanıza takmayın bence. vitamin vs için de kan tahlili yaptırmak lazım ama ilk başlarda çok vermiyorlar genelde 12.hafta gibi vitamin veriliyor. ben virüs sebepli tahlil falan yaptıramadım gidip. doktorum regenesis multivitamin önerdi aldım başladım.

Önlem amaçlı da veriliyo sanki arkadaşm iğne oldu düşük olmasn diye ama kanamask yoktu kan tahlili yaptrdm d vit demir düşük olduğunda düşük riski artar diye biliyorum oyüzden baktrmak istedim önlemimi alıp gittim ben kan verdim mecbur düzelse kese görünse beklicem evimde zaten kalp atışına kadar şimdi biçare gitmek zorundayım sürekli kan vermek için durumumu öğrenmek için

Merhaba kızlar benimde doktor kontrolüm vardı. Keseyi gördük çok şükür hatta dr. Bebek de oluşmuş dedi .10 gün sonra kalp atışı için çağırdı..bugün 5+3 felanım sanırım heyecandan dr.a bişey sormak aklıma gelmedi

Yok cnm bugün kan alınmadı cmrts 4604 ken gözükmemişti bu sabah kese göründüğüne göre değer yükselmiş demek ki
Bnmde yükselmiş kese göründü çok küçük dedi doktor ben göremedm göstermedi zaten Ama değerim ikikat artması 3300 ken 5283 olmuş

Cnm bunu herkese vermezler zaten bnm kahverengi akıntım var 3 gündür düşük tehlikesi olduğu için verdi

Artışın gayet güzel bnm gibi lekelenmen de yoksa sıkıntı yapma cnm için ferah olsun
Şuana kadar hiç olmadı lekelenme yerleşme kanaması da olmadı doktorda lekelenme olursa hemen gel dedi inşallah olmaz dediğiniz gibi artış da güzeldir sağlıklıdır keseyi görme hayaliyle gittim kese var dedi ama göstermedi bile Değerim düzelsin başka doktor buldum ona gidicem hemen kliniğe inşallah nasipolur

Çok şükür canım sevindim gecmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…