2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
O halde bırakmayın. Tabiki doktor daha iyi biliriz umarım bir an önce minik biraz düzene girer
İnsallah ama şu bir gerçek beni emmeyince daha mutlu aslında benim biraksim vardı büyüzden doktora dedim ama nekadar emse kar diyor
Ama kesin alerjisi var birde ben ne yesem benimde gazın çok oluyor enteresan sekilde.
Seezeyandan sonra toparlanamadim

Aynı kolik arkadaş hamak da çözüm buldu. Aglayan bebege insanın eli kolu bağlı kalıyor. Sütünüzü vermeyin demek de olmaz yani siz bir müddet patates ve sebze ile besleneceksiniz. İnstagram da alerji diyeti yapan cok kişi var onlarla dertleşin belki bi. Cevap veren olur. Benim bildiğim Login • Instagram hesabı var bi bakın yaptıklarına inşallah bi çözüm bulursunuz

İnşallah gecer doktorda anensutunu asla kesme dedi sadece dikkat et yediklerine dedi mesela süt olmayan birşey yok
Yencek birşey kalmadı sabah karakara düşünüyorum.
Sutu kestim mesela yine başka birşeye alerjik tepki verebiliyor ben yedikten sonra anlıyorum ama iş işten geçiyor Ogün
Şimdi anneme gidecegim Mart ayinda uzaktan eğitimin var annemde sürekli emdir diyen biri
Mesela burda kendi evimde emdirmeyi azaltiyorum ama annem tepemde surekli emdir diyecek.

İşte komşumunda durumu sizin gibiydi. İnanılmaz zorlandı. Tabi birde psikolojik olarak kendini kötü hissetti ama bebek düzene girince oda rahatladı. Eminimki çok çok zordur

Akşam 9.30 uykusuna kaç dakikada geçiyor. Ve o saatten önce kaçta uyutuyorsun bir önceli uyku
En son 6-7 gibi uyutuyorum bir saatlik uyku uyanmazsa yanında hafif sesler yapıyorum uyanıyor. Akşam dokuza doğru yatak odasına geçiyoruz loş ışıkta sezen aksunun ninni şarkısıyla biraz gülüşüyoruz. Keyfi azalıp mıkırdanmaya başlayınca yüzüstü yatırıp pıtpıtlıyorum poposuna uyuyor. Kaç dakikada geçtiği bir önceki uykuya geçişine bağlı. Mesela 6 da uyutup 7 de uyandırdıysam 5-10 dakikada uyuyor. Uyuması 7 yi biraz bile geçse bu sefer yarım saat rötar yapıyoruz

Merhaba bebeğin diş çıkarcağını nasıl anlarız belirtileri nedir

Merhaba bebeğin diş çıkarcağını nasıl anlarız belirtileri nedir
Ağız suyunun akması huzursuzluk daha sonraşatı haiff ateş memeyi ısırma isteği gibi haller mesela elini ısırır gibi emebilir siz parmağınızla alt damagına bakın bi masaj gibi rahatlarsa belli eder sertlik vs

Alerji olayını çok iyi anlıyorum. Aynı durumda olan kuzenim var. İki seneden beri yediklerine aşırı derecede dikkat ediyor.
Rejim yapar gibi gerçekten baya zayıfadı. İş hayatında olduğu halde bebişi için hala süt vermeyi bırakamadı. Kıyamıyor bir türlü... Bebeğinin sağlığı için anne sütü şart tabii...
Ara ara bizimki de krizlere girmiyor değil... Paniğe kapılmadan sabırlı bir şekilde, onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Mesela başını okşayıp göz kontağı kuruyorum güzel sözler söylüyorum. Canım kızım , prensesim , çok haklısın ve gayet anlıyorum seni diye :)) Baktım biraz sakinleşiyor sonra emziğini veya mamasını veriyorum. Sonra gerçekten sakinleşiyor.
Mamadan dolayı sindirememe olayı olabilir. Sindiremediği günlerde de, bende gaz damlası kullandım. Fakat pek işe yaramadı.
İnternette bir çay kaşığı sızma zeytinyağı önerildiğini okuduğumda, uyguladım.
Gerçekten iyi sonuç verdi. Zeytinyağı çok iyi geldi. Sonra düzeldi.

Kaç defa migren oldum. Uykusuzluktan başım çatladığı zaman da oldu. Karanlık odada gözlerimi ve başımı tülbent ile sıkıp bir iki saat uyuyordum. Biraz daha hafiflesin diye :) Ama hep şunu düşündüm. Anne olmak kolay değil :) Bu ilk dönemler çekeceğiz.
Meleğimiz iyi olsunda...
Sabırlı olup pozitif düşünmekte fayda var. Çünkü bebişler anneden etkileniyor. Sizin ruh haliniz ona da geçiyor.
Sabır noktasına geldiğinde ; o daha minik bebek kıyamam o daha melek anlayamıyor. Diye düşünüyorum.

Dediklerini eksiksiz yapmisimdir
Annesutunden bende vazgecmiyorim
Vazgcsem sikintisi azalacak
Şuan doktorun verdiği mama sayesinde kaka yapıyor
Buzaman dek.hicbir mama ve benim sutum ile birkere bile yapmadı kakasini
İlkdogdugunda kendilginden yaptı sonra asla yardımsız yapamadı
Probiyotik damlalar zeytinyağı hiçbiri bu verdigi MAMa gibi yaptırmadı
İlk defa kendilginden yapıyor
Aşırı gazli bebek hele beni emdikten sonra deliriyor
Bende artık daha sıkı diyet yapicam

Istemiyorkı zaten uyku esnasında ımkansız agzı kılıt baygın bekir gibi
Meraba ,bebeklerim 4 aylik ve dogduklarindan beri en gec 3saatte bir beslemem gerektigi soyluyor doktorum.Bebeklerim gece boyu hic uyanmiyor ben 3 saatte en gec 4saatte bir besliyorum.kan sekero duser diyor doktorumiz her defasinda.

Merhaba sevgili anneler.bir sorum olacaktı.26 kasımda sezeryan ile doğum yaptım 40 gün adet devam etti.simdi hala adet olmadim normal mi bukadar gecikmesi doktora gitmem gerekirmi bilemedim.

Meraba ,bebeklerim 4 aylik ve dogduklarindan beri en gec 3saatte bir beslemem gerektigi soyluyor doktorum.Bebeklerim gece boyu hic uyanmiyor ben 3 saatte en gec 4saatte bir besliyorum.kan sekero duser diyor doktorumiz her defasinda.
moonlovers bizde ptesi 4aylık olacağız. sarılık riskimiz ortadan kalktığı günden bu yana asla uyandırmıyorum oğlumu. kan şekerinin düşmesi ilk aylarda oluyor. şimdi büyüdüler ve kendi düzenlerini kuruyorlar.uyandırıp huzursuz etmeye gerek yok bence. kilomuz da 8.5civarında şu an.

Merhaba sevgili anneler.bir sorum olacaktı.26 kasımda sezeryan ile doğum yaptım 40 gün adet devam etti.simdi hala adet olmadim normal mi bukadar gecikmesi doktora gitmem gerekirmi bilemedim.
40gün devam eden adetiniz değil doğum sonrası kanamanızdır. emzirirken adet olmamak normal. ben de ilk çocuğumda 1 sene olmadım.

3.Ay itibariyle gece ne zaman uyanirsa o zaman besle demişti bana uyandirmiyorum 7 saat uyanmadigi oluyor 4 gün sonra 4 aylık olacak

Canim 3 aylik oldunuz ya her gün biraz daha biraz daha iyi olacak insaallah kolik bebekler bile 3 aydan sonra daha rahat oluyorlar.. alerji kısmına dikkat ediyorsun zaten. Ama anne sütü yaramiyor deyince aklıma senin stresinin sütü etkileyebilecegi geldi.. benim bebegim de asiri gazli ve uyku sorunu olan bir bebekti ve ben asla dayanamıyordum o haline hep böyle kalacak korkusu ürkütüyor cok iyi anlıyorum seni.. ben de derdim hic düzelmeyecek, bu arada uykumuz hala cok düzensiz ama gaz baya azaldı..
Ben o dönemler stresim bevege gecmesin diye kendimi rahatlatmaya çalıştım hep eşim de yanımda değil.. Her bos vaktinde komedi seyrettim hatta emzirirken bile kulaklıkla Avrupa yakası falan seyrettim.. Yani sadece beni oyalasin ve biraz daha neşeli uretiyim sutlerimi diye . Bebek olmadan once kendini nasil rahatlatiyorsan mesela bebegi esine bırakıp çıkıp gezebilirsin.. veya ben dizi izlemeyi severim siz muzik dinleyebilirsiniz ama cok faydası olacak inanki.. belki tam duzelmese bile stresten kaynaklı aglamalar azalır..
Ben de burada uykusu düzene giren bebekleri ve anneleri gördükçe onlar için sevinip hep kendim için bebegim niye böyle diye üzülüyorum.. mesela arkadaşım hep tam saatinde yatağına koyardı uyurdu bebegi.. bu da üzerimizde stres oluyor.. biraz da kotu örnekler olduğunu düşünmeye calis ve hepsi buyudu cok da akilli zeki cocuklar oldular.. hep kendini telkin etmeye çalış . Herkes de başka şeyler ise yarar.. ben akilli bebeklilere sormadım artik fikirlerini hic ozel.hayatimda baktim bende stres yaratıyor kendi bebegimi sorguluyorum, instagramda bebegi yuzunden uyumayan arkadaşlarımı buldum onlardan destek aldim.. onlar da ileride uyuyacak merak etme sunu yap bunu yap dedi.. daha rahatım simdi.. yine krizlerimix oluyor tabi ama en azından o uyuduktan sonra bi ohh çekip yeni güne daha bir iyi başlamayı becerebiliyorum.. insaallqh senin bebeğinin iq cok yüksek olacak bak gör.. o yuzden yaramaz biraz yumurcak.. zeki insanlar hep küçükken yaramaz olur

Ben uyandirmiyorum zaten,uyurken besliyorum.Zaten aciktiklarinda kipirdanmaya basliyorlar,besliyorum hemen.doktorumuz 3 4 saati gecirmemiz gerektigini her gittigimizde soyluyor ve israrla ac kalirlarsa kan sekeri duser diyor.5 saati gecirmemek lazim diyor bizim aylarimiz icin internette de ki 3 aylik bebehin 6 7 saat ac kalmasi bana cok uzun geldi

3.Ay itibariyle gece ne zaman uyanirsa o zaman besle demişti bana uyandirmiyorum 7 saat uyanmadigi oluyor 4 gün sonra 4 aylık olacak
Benim bebeklerimde uyanmiyor cnm ,sadece aciktiklarinda cok kipirdiyorlar ve uyandirmadan besliyorum ben.7saat cok uzun bir sure bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…