2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Atak haftasında değilse iyi atakta beter oluyor. Gündüz de düzenli saati belli ben uyutmazsam kendi sızıyor
Sizin ataklar dogdugu tarihe gore mi yoksa muhtemel dogum tarihe göre mi ,ben dogdugu tarihe göre gozlemliyorum hem atataklari hemde becerileri , sadece 40 haftalik doğanlara göre biraz daha nazlı yapiyor
Kızlar bende oyun halısı almayı duusnuyorum hangisini alıyım sizler neler aldınız 1000 küsür baktıklarım e bebek ındırımlerını kacırdımmya
Benimkini 8 sene önce gorumcemin oğluna almıştık, torun torun gezdirdi kv sira bize geldi. Hala temiz olduğu için sorun yok. 100 150 liralık bisey alıp ilgisini çekecek oyuncaklar takabilirsiniz

4.ayda niye düzen bozuluyormuş noluyor o ayda cok heyecanlı smdi kaç günlük bebişiniz

Kızlar bende oyun halısı almayı duusnuyorum hangisini alıyım sizler neler aldınız 1000 küsür baktıklarım e bebek ındırımlerını kacırdımmya
1000 lira oyun halısı icin çok canim ya, ben dolap uygulamasından çok temiz Tiny Love nin müzikli bi oyun halisini aldım. Oraya bak istersen çok memnunum.

Aynen benimkide eline almiyir kaç aylık bebeğiniz
3 gün sonra 3 aylık olacak
4.ayda niye düzen bozuluyormuş noluyor o ayda cok heyecanlı smdi kaç günlük bebişiniz
4. Ay atağı diyorlar uyku gerilemesi oluyormuş çok korkuyorum dişten dolayı mı oluyor acaba bilmiyorum ben de . 3 aylık olacağız 22 sinde

Kızlar ben kafayı yicem
Alerjisi var diye süt urunleri herşeyi bıraktım
Artık korka korka yiyorum
Ama yok bebeğin ağlama krizleri bitmiyor
Herkes bebeğiyle oyun aşamasına gecti
Ben nolur ağlamasın boyutundayim
Özel mama verdi artık onda bile sanki sindiirm sorunu yaşıyor aşırı gazli
Yediği mamayı sindiremezse o seferde yine deliriyor
Her yediğini kakasini yapacak sanki hep ikinma halinde
Beim sütümü zaten sindiremiyir
Beni emdikten sonra basbas bagriyir
Enson relactaz damla aldım onunda etkisi yok
Gaz damlası denemediğim kalmadı yok yok
Biri şu aydan sonra geçecek desin nolur
Altı ayada raizyim ama geçse keske
Yakında migren olacağım basım şiddetli ağrıyor tansiyon çıkacak diye korkuyorum
Ben sonuçta çalışan kadının surekli evdede duramayacagim
Nasıl dayanacagim bu tempoyla
O ağlama gelince napsam fayda yok
Evi cinlatiyor abartisiz
Neredeyse terkedip evi dışarı cikacam okadar gürültülü ağlıyor
Oturup aglayasim geliyor benimde
Resmen acı çekiyor bu dünyaya niye geldim der gibi

Kolik bebek mi acaba saç kurutma makinesi sesi falan denedin mi ağlarken

Aynen benimkide eline almiyir kaç aylık bebeğiniz
Canım 1 gün bile çok önemli benimki kendini çiziyor yoluyor diye 3 aya kadar hep eldivenli durdu ara ara çıkartırdım kontrolumdeyken
3 ay oldu ellerini incelemeye başladı şaşkın şaşkın bakıyordu sonra ben çıngırak lar aldım yumuşak küçük oyuncaklar onları eline vere vere 2 günde iyice elini bildi 3 ay 14 günlük olunca da video çektim eline uzattığım şeyleri almaya başladı ama yavaş yavaş böyle hızlıca yakalamak değil şimdi anakucagina asiyorum çıngırakları tutabileceği kadar uzun iple onlara uzanıyor sallıyor heyecanlanıyor alıp alıp atıyor

Ay canım ah ah bizim ilk 2 buçuk ay aynı dediğin gibiydi ben bunalıma girdim kürek kemiklerim kollarım kırılıyor artık gezdir et susturmaya çalış diye güç kuvvet bırakmadı hemde hep kıpkırmızı ıkınırdı bırt yapar rahatlamaz gene ıkınır hiç sakinl yüzü normal durmadı gülmesine değil yüzünü buruşturmadan ıkınmadan durmasını görecek miyim derdim diyet tam 4 hafta sonra etkisini gösteriyor sakin fayda etmedi diye yeme 6 aylık olana kadar sabret kaçak yapma diyetimin 4. Haftasından sonra sakinleşmeye başladı beyaz tenli olması başlı başına alerjik ve hassas olmasına sebeb zaten sabır inanki geçecek ben asla geçmeyecek bu çocuk hep huzursuz olacak diye depresyona girmiştim alnı bile kırışacak oldu hep alnını yüzünü buruşturup ıkındığı için şimdi geçiyor seninde inan 15 20 güne rahatlar sonrada gün güne kendini bulur çocuk ne yapsın yazık hiç kızma sakin annesi

Bende eldivenle çok tuttum ona bağlıyorum bu durumu
Şimdi açık hep eline veriyorum şuan ilgilenmiyor pek
Oyubhalisinda yukarda asilanlara bakyir heyecanlanıyor onları ben salladikca
Ama tutma durumu yok.
Hoş ağlamaktan aktiviteye zman kalmıyor ki

Senin daha 3 ay doldu mu daha erken ya ben hala gece ellerine gevşek çorap takıyorum çünkü çiziyor yakında herşeyi kaldırır kaldırır atar o

Umarım zamanla geçer gaz sıkıntısı
Dördüncü ayda duzelir diyorlar
Ayni hamileyken kusma işine dondu benim
Resmen dokuz ay kustum

Canım seni ben hep böyle şeyler yazarken buluyorum anladığım kadarıyla herseyi denemiş gibisin Allah yardımcın oldun aklıma şu geldi acaba bir okusan mı evde mesajla youtube fan dualar aç hep o çaldım bilemedim maneviyatla ilgili birsey mi

Aynen ben üst üste felak nas ayet-el kürsi sürekli okurdum o çok ağladığı gecelerde hiç vazgeçmezdim arkasını kesmeden sürekli okurdum gerçekten çok faydası olurdu sakinleşirdi

Kolik ötesi bu bebek
Denedim iki dakika duruyor sonra devam
Bi sey soracağım ama yanlış anlama. Bebek aglarken kadinlar kulübünde misin? Yani ben sadece uyurken giriyorum buraya da obyuzden sordum. Bi de gaz sorunu 4 aya yaklaşınca neredeyse bitiyor yani gaz oluyor ama kendi çıkarıyor. Damlalar Bi ise yaramıyor valla, bence çiş tut baktın ıkınıyo kızariyo bacaklarının alt tarafından tut sırtını karnina yasla ve lavobada cisss cisss cisss de aynada kendini görünce oyalanır, sarki soyle biseyler uydur icinde cis gecen , 2 dk dan fazla tutma yanlız ters tepmesin. Gaz masajı yap ayaklarını karnina bastır ama çok bastır yani gücünü dener gibi anca öyle çıkıyor, kemikleri esnek zaten korkma. Kiraz çekirdeği,kantaron masajı umarim kullaniyosundur. Ve bebeğini sen emzir bırak mamayi falan en kolay senin sütünü sindirir. Sen kimyon rezene ve anasondan cay yap kendine 1 cay kaşığı da bebege ver. Kendin yemek olarak bol yeşillik bol su tuket artik diyetinde ne varsa vallahi ben girdim depresyona senin bebek yüzünden seni tahmin bile edemiyorum. Ama geçecek sakin ol ben de çok ağladım bakamiyo muyum ben bu bebek niye agliyo diye. Ama bi gun gelecek gaz damlasini unutacaksın kendi kendine kaka yaptığını göreceksin bi kac gun sonra özel çayları unutmaya başlayacaksın bi bakacaksın sut hala var ,zamanla hersey harika olacak düzeniniz oturacak. Bi de bebegi uyutmaya calisirken zamanını boşa harcama uyumak istemiyosa oyun oynat, son tavsiyem aglarken kendi sesini duyamazsa gaza gelmiyor birden susuyor diğer sesi dinliyor biz firin poseti hisirdqtiyoruz ya da çok sesli cingiragi oraya buraya vuruyoruz ,arabadaysak müziğin sesini açıyoruz. Inan hepsi deneye deneye bulduğumuz seyler. Sen de dene herseyi buraya ne kadar yazsan bos bebeğini dinle onu anla herseyin sinyali var farkli aglama çeşidi var sadece onu anlamaya çalış.

Canim benim lütfen üzme kendini, elbet çok zordur elbet çok yipraticidir, yavrunun gözünün önünde ağlaması çok zor. Ama biraz daha sabir, elbet geçecek öyle düşün. Rabbim sana ekstra sabir versin ins, duamdasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…