Bende daha adet görmedim canım 4 aylık olacak bebeğimSağol canım rahatladım
Cilt döküntünüz yada cilt te tepki car mi dasmeerBenimki aşırı alerjik mesela ama kan yok
Bende alerji testi isticem ama altı aydan önce yapılmıyor diye duydum
Bizi çok zorluyor ne yesem ağlıyor
Var cnm döküntü var kızarıklık varCilt döküntünüz yada cilt te tepki car mi dasmeer
Sabah şimdi zyetin ekmek yedimVar cnm döküntü var kızarıklık var
Ama çok aşırı değil alerjik oldugu belli
Boynunun altı zıbın değince orası böyle deri degsitirmis gibi
Alerjik bebeklere erkenden sebzelerle geçiriyorlar normalde 6 ay ama 4 ayda kabak havuç patatesle sırayla yedirerek başlanacak bizimNeden mama vermedi ki
Küçük ama napacan
Yumurtayi da kestim
Sadece dana eti kesmedim
Ne yicem diye. Kafayı yiyorum
Benimki hiç kaka yapmıyordu belki bundan verdi mama
Ya yencek birseh kalmıyor süt urunu olmayınca
İçtiğim çorbalar hep süt ürünüydü bunlar yok artık
Sabah zeytin kemiriyorum
Sucuk da dokunuor tost yapamiyorum
Kırmızıbiber az yemeklere sepiyordum onu da mı birakayim
Birde ekgida dönemi daha zor
Hatta bu tarz bebekleri geç geçiriyorlar duydum alerjik diye
Ekgida da sütsüz ne bulacağız ki herşeye yine tepki
Relactaza devam et hic bir zarari yok onunSabah şimdi zyetin ekmek yedim
Bebeği doyurdum yarım saat sonra yine coştu
Ne yiyecegim anlamadim
Çocuk beni emdikten sonra coşuyor
Benim mama similac alimentum hepsinin kokusu varmış cidden varAlerjik bebeklere erkenden sebzelerle geçiriyorlar normalde 6 ay ama 4 ayda kabak havuç patatesle sırayla yedirerek başlanacak bizim
Bizim doktor kilo alımı güzel olduğu için mama vermedi bu hafta gideceğim isteyeceğim yazsın tadları da kötü diyorlar öyle mi en güzel tadı olan evolvia dediler alerji mamalarından
Ben artık tostu bile zeytinli domatesli yapıyorum irmik kavurup suyla helva yapıyorum hindistan ceviziyle süsleyip yiyorum herseyde yumurta süt ürünü oluyor
Relactaz direkt ağızdan mi versek etkili yoksa mamaya katıp mi verelimRelactaza devam et hic bir zarari yok onun
Ben dün banyo yaptırdım snra 7.30 da uyudu gece 12.30 da uyandı ben şok ilk defa bukdr yzun uyudu ama snra sürekli uyandıEn son 6-7 gibi uyutuyorum bir saatlik uyku uyanmazsa yanında hafif sesler yapıyorum uyanıyor. Akşam dokuza doğru yatak odasına geçiyoruz loş ışıkta sezen aksunun ninni şarkısıyla biraz gülüşüyoruz. Keyfi azalıp mıkırdanmaya başlayınca yüzüstü yatırıp pıtpıtlıyorum poposuna uyuyor. Kaç dakikada geçtiği bir önceki uykuya geçişine bağlı. Mesela 6 da uyutup 7 de uyandırdıysam 5-10 dakikada uyuyor. Uyuması 7 yi biraz bile geçse bu sefer yarım saat rötar yapıyoruz
Ben biraz annene katılıyorum en iyi mama bile en kötü anne sütünün yerini tutamaz. Muhakkak yediklerinden birşeyler dokunuyor iyi gözlemle ve mesela yumurtayo kestin faydasını görmen 1 haftayı bulabilir hemen tedirgin olma.benim bebeğe dana etide dokunuyorAh iste aynı durumdayim
Yencek birşey kalmadı
Annemde öyle anne sütü gibi olmaz
Bağırsa da vercen aglasadw diyor
Hoş o alerjiye inanmıyor
O gazından ağlıyor vermeden daha çok ağlayacak diyor
Zaten emmeyince hiç uyumuyor
Bixim kakada sadece kan görülmedi hiç
Bu mama olmada kaka yapamıyor
Benimde ailem az az ye bisey olmaz diyor eşim kıyamıyor keşke yesen diyor bu kadar sıkıntının içinde bi de yalnız kalmak insanlara inandirmaya ispatlamaya çalışmak en zoru oluyor beni bile şüpheye düşürüyorlar artık bende sorguluyorum sadece huzursuzlukla sulu kakayla alerji olmaz diyorlarAh iste aynı durumdayim
Yencek birşey kalmadı
Annemde öyle anne sütü gibi olmaz
Bağırsa da vercen aglasadw diyor
Hoş o alerjiye inanmıyor
O gazından ağlıyor vermeden daha çok ağlayacak diyor
Zaten emmeyince hiç uyumuyor
Bixim kakada sadece kan görülmedi hiç
Bu mama olmada kaka yapamıyor
Emzirmeden 2 dakika önce ağzına damlat her emzirmede 2 3 damla diyordu laktoz intoleransi olan anneler önce damla sonra meme yani süte hazırlasın mideyi önden verince mantığıylaRelactaz direkt ağızdan mi versek etkili yoksa mamaya katıp mi verelim
Aynen öyle 4 hafta dedi bizim alerji doktorumuz 4 haftayı bulur dedi tam etkisi en az 15 gün kaçamaksiz diyet yapınca rahatlama başlıyorBen dün banyo yaptırdım snra 7.30 da uyudu gece 12.30 da uyandı ben şok ilk defa bukdr yzun uyudu ama snra sürekli uyandıgaz sancısı oldu çok
Ben biraz annene katılıyorum en iyi mama bile en kötü anne sütünün yerini tutamaz. Muhakkak yediklerinden birşeyler dokunuyor iyi gözlemle ve mesela yumurtayo kestin faydasını görmen 1 haftayı bulabilir hemen tedirgin olma.benim bebeğe dana etide dokunuyor
Aylık kilo alımı 1400 den aşağı değil canım sorun olmuyor doktorumuz öyle dediBenim bebeklerimde uyanmiyor cnm ,sadece aciktiklarinda cok kipirdiyorlar ve uyandirmadan besliyorum ben.7saat cok uzun bir sure bence
Asisi yoksa aile hekimi de gördüyse gereknyok bence 3. Ayda rotanasimiz vardi bizim o yuzden gittikKızlar bebekleri illa 3 aylık olunca doktor kontrolüne götürmek gerekir mi kilosu boyu sağlık ocağında ölçüldü salı günüde Çoçuk kardıyoloji kontrolümüz var kalbinde üfürüm var benim oğlanın göz kontrolüne de girdi hem özele gidiyorum paradan dolayı gem eşim işten izin alacak götürmesem ne olur ki
Aynen öyle aynen ben 4 hafta bekledim rahatlamasini o kadar kısıtlı gıdayla besledim ki vitamin takviyeleriyle duruyorum valla hamilelik ten önceki kilomun altına indim daha da ne kadar devam edecek belli değil yeter ki emsin annesutu alsin yavrumEn az 3 hafta sonra rahatlar cocuk diyorum sen sabah zeytin ekmek yedim diyorsun.
Gecen hafta yediklerin hala sutunde.
Burda herkes senjm cocuğun anne sutu alabilsin diye tane tane anlatıyor. Sen kesmeye clsiyorsun. Cocuğun hakkına girersin gunah daha ne diyelim. Once elimden geleni yap dr kes derse kesersin. Keske sutum olsa da alerji diyeti yapsam.
Ben rota yı sağlık ocağında yaptırdım o yüzdenAsisi yoksa aile hekimi de gördüyse gereknyok bence 3. Ayda rotanasimiz vardi bizim o yuzden gittik
Kalp birakadm muhteşem biraktimAynen öyle aynen ben 4 hafta bekledim rahatlamasini o kadar kısıtlı gıdayla besledim ki vitamin takviyeleriyle duruyorum valla hamilelik ten önceki kilomun altına indim daha da ne kadar devam edecek belli değil yeter ki emsin annesutu alsin yavrum
Kesmeye çalışmak bende istemiyorum zaten amacım kesmemek ama morarana kadar ağlayınca korkuyorum birşey olacak diye ve emerken gerim gerim geriliyorEn az 3 hafta sonra rahatlar cocuk diyorum sen sabah zeytin ekmek yedim diyorsun.
Gecen hafta yediklerin hala sutunde.
Burda herkes senjm cocuğun anne sutu alabilsin diye tane tane anlatıyor. Sen kesmeye clsiyorsun. Cocuğun hakkına girersin gunah daha ne diyelim. Once elimden geleni yap dr kes derse kesersin. Keske sutum olsa da alerji diyeti yapsam.
Emzirmeyi bende istemiyorum cnm birakmak hem uykuya dalması kolay oluyor hemde onun yararinaBenimde ailem az az ye bisey olmaz diyor eşim kıyamıyor keşke yesen diyor bu kadar sıkıntının içinde bi de yalnız kalmak insanlara inandirmaya ispatlamaya çalışmak en zoru oluyor beni bile şüpheye düşürüyorlar artık bende sorguluyorum sadece huzursuzlukla sulu kakayla alerji olmaz diyorlar
Sen emzirmeyi bırakma 6 ay muhakkak emecek 6 aydan sonrada zaten iyice rahatlayacak emin ol anne sütü çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?