2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Alerjik bebeklere erkenden sebzelerle geçiriyorlar normalde 6 ay ama 4 ayda kabak havuç patatesle sırayla yedirerek başlanacak bizim
Bizim doktor kilo alımı güzel olduğu için mama vermedi bu hafta gideceğim isteyeceğim yazsın tadları da kötü diyorlar öyle mi en güzel tadı olan evolvia dediler alerji mamalarından
Ben artık tostu bile zeytinli domatesli yapıyorum irmik kavurup suyla helva yapıyorum hindistan ceviziyle süsleyip yiyorum herseyde yumurta süt ürünü oluyor

Benim mama similac alimentum hepsinin kokusu varmış cidden var
Ama Şükür Rabbime hiç rahatsız olmadan yedi bunu yemese kafayı yerdim çoğu bebek yemiyormus
Evolvia duydum çoğu memnun
Bebekten bebeğe değişiyor
Bizimki similac aldi beğenmeyen çok çocuk varmis
Bunun benim gözümde en önemli ozelligi bebeğim kaka yaptı ilkdefa bu mamayla
Normalde yapamıyordu
Bende gidince soracağım kabak kabak baslayalim belki rahat kaka yapar hemde
Ben anne sütünden vazgecmek istiyorum dusun ya zeytin bile dokundu resmen

Ben dün banyo yaptırdım snra 7.30 da uyudu gece 12.30 da uyandı ben şok ilk defa bukdr yzun uyudu ama snra sürekli uyandı gaz sancısı oldu çok
Ben biraz annene katılıyorum en iyi mama bile en kötü anne sütünün yerini tutamaz. Muhakkak yediklerinden birşeyler dokunuyor iyi gözlemle ve mesela yumurtayo kestin faydasını görmen 1 haftayı bulabilir hemen tedirgin olma.benim bebeğe dana etide dokunuyor

Benimde ailem az az ye bisey olmaz diyor eşim kıyamıyor keşke yesen diyor bu kadar sıkıntının içinde bi de yalnız kalmak insanlara inandirmaya ispatlamaya çalışmak en zoru oluyor beni bile şüpheye düşürüyorlar artık bende sorguluyorum sadece huzursuzlukla sulu kakayla alerji olmaz diyorlar
Sen emzirmeyi bırakma 6 ay muhakkak emecek 6 aydan sonrada zaten iyice rahatlayacak emin ol anne sütü çok önemli

Aynen öyle 4 hafta dedi bizim alerji doktorumuz 4 haftayı bulur dedi tam etkisi en az 15 gün kaçamaksiz diyet yapınca rahatlama başlıyor

En az 3 hafta sonra rahatlar cocuk diyorum sen sabah zeytin ekmek yedim diyorsun.

Gecen hafta yediklerin hala sutunde.

Burda herkes senjm cocuğun anne sutu alabilsin diye tane tane anlatıyor. Sen kesmeye clsiyorsun. Cocuğun hakkına girersin gunah daha ne diyelim. Once elimden geleni yap dr kes derse kesersin. Keske sutum olsa da alerji diyeti yapsam.

Asisi yoksa aile hekimi de gördüyse gereknyok bence 3. Ayda rotanasimiz vardi bizim o yuzden gittik

Aynen öyle aynen ben 4 hafta bekledim rahatlamasini o kadar kısıtlı gıdayla besledim ki vitamin takviyeleriyle duruyorum valla hamilelik ten önceki kilomun altına indim daha da ne kadar devam edecek belli değil yeter ki emsin annesutu alsin yavrum

Kalp birakadm muhteşem biraktim allah sabir versin kzum ins sayılı gun ilk gecer 1 yaşından önce azalıyor bitiyor hatta alerjileri sabret

Kesmeye çalışmak bende istemiyorum zaten amacım kesmemek ama morarana kadar ağlayınca korkuyorum birşey olacak diye ve emerken gerim gerim geriliyor
Keşke emse ve mutlu olsa

Emzirmeyi bende istemiyorum cnm birakmak hem uykuya dalması kolay oluyor hemde onun yararina
Sonzamanlarda kendi almiyir geriliyor emerken kendi bırakıyor benimde amacım enazindan altı ay vermek
Uğraşıyorum bakalım morarana kadar aglamasa sorun yok ben aglamasina alsitim ona birşey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…