2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aklima bi sey daha geldi bi yerde okumuştum hamilelikte ,dogum esnasında falan seni çok üzen panikleten bisey olduysa onla ilgili bebege uykusunda hafif sesle olayi anlatıp bu senin suçun değil,sen bizimle oldugun için çok mutluyuz ,seni seviyoruz, babanla birbirimizi seviyoruz ,gibi gibi olumlu şeyler soylemeyi dener misin? Instagramini bilsem atacam bisuru şey bunla ilgili. Sık sık bebeğimin daha huzurlu olması için neler mümkün diye sor ? Ben yapayim bak
Dassmerin sindirim problemlerinin geçmesi ve huzurlu bi bebek olmasi için neler mümkün? Bunun sonsuz olasılıkları neler ? Sadece soruyoruz cevaplar kendiliğinden geliyor umarim anlatabilmisimdir

Bu soruyu neden sordun hiç anlamadım açıkçası belki de babası tutarken yada anneannesi vs ilgilenirken yazıyordur

Onu da yapıyoruz cnm esim özellikle ezbere bildiği için ayetleri hep okuyor bende okuyorum

Valla eşimle bakıyorum o olmasa bittim ben genelde buraya girdiğim zamanlar yatırıyorum Allahtan akşam yatıyor belli saat.enazindan iki saat vs
Aşırı ağlayınca durduramayinca esim aliyor dönüşümlü yanı
Çünkü o anda ne emiyor ne mama yiyor
Kriz anı gibi

Sağol cnm inşallah

Barış muslu dan bahsediyorlardı o galiba hamilelik travmaları neden oluyormuş böyle şeylere hiç dinlemek takip etmek fırsatı olmadı ama duyuyorum

Sağol canım geçti pişik travazol sürdüm . Yinede dediğine bakacağım . Gözümde inan paranın hiç önemi yok. Yeterki kizim iyi olsun

Bu soruyu neden sordun hiç anlamadım açıkçası belki de babası tutarken yada anneannesi vs ilgilenirken yazıyordur
Bebek aglarken başkasi tutsa dahi kadinlar kulübünde takılmak sacma geliyor da o yuzden,bi de bisuru oneri sunuyorum kendi adıma, sunu denedim iyi geldi ya da ise yaramadı gibi bi tepki alamiyorum ben tasalanip çözüme kavuşturmak için çırpınırken sadece şikayet eden biri var gibi geliyor karşımda. Artik görmezden gelecegim. Sadece ben değil herkes dünya kadar çözüm sunuyor ama karşılığında sadece şundan agliyo bundan agliyo evet her bebek ağlıyo ve nefes almak için buraya geliyoruz birbirimize destek olalım bilmediğimiz şeyleri öğrenelim ve uygulayalım istiyoruz ama ben uygulama aşaması olduğuna inanmıyorum artık o yuzden susacağım.

Allah yardım etsin artik diyecek bisey bulamiyorum.

Dasmeer canım ya keşke elimizden birşey gelse . Sadece bunların bir süreç olduğunu ve geçeceğini düşün,emin ol bebeğin büyüyünce hiç hatırlamayacak sen de askerlik anısı gibi anlatacaksın bebişine gülüp geçeceksiniz sadece aklıma gelen çok stresli falan oluyorsun da bebiş o yüzden mi hep ağlıyor , sakinleşmiyor Kriz anlarında geçici bir süreç olduğunu hatırla , iyi gelecek inşallah

İnanır misin normalde streli biriyim ama bebeğim doğduğundan beri bukadar krize rağmen en sakin kalan benim
Hepp geçecek diyorum
İnşallah gecer en kısa zamanda

İştahsız gibi anlamadm bide gece uykusu benımkinin sabaha karşı 4 de giriyor tam oglen 1-2 ye kadar uyuyor nasıl duzeltıcem bılmıyorm
Benim de öyleydi ben tek başıma uyutuyordum ama uyuyup kalmamak için televizyon acıyordum yarım saat uyuyor uyanıyor gece dört oluyordu. Üçüncü ayı bittikten sonra mecburiyetten televizyonu acamadim birkaç gün baktım ki iki gibi uyumaya başladı. Uyuyamadı kıpırdandıgı sürece ayağımdan bırakmıyorum piş piş müzikleri acıyorum yavaş yavaş saati erkene cekmeyi başardım artık bir gibi uyuyor.

Çingene beşiği yapınca faydası oluyo mu. Hani hamaklar olur içine gömülürsün. Veya çarşafın içine yatırıp yarım saat sallayın faydası olacak mı. Evin içine iple salıncak yapmıştık biz.

Ha bi de böyle cok agladıgı bi dönemde bebgim meğerse kulak iltihabı varmış o da sallandıkça deli gibi aglatıyordu cocugu

Sizin anlattığınız kadar ciddi sancılı bi arkadaşım vardı bebek görmeye gittigimiz de evde 15dakika kalabildik bebek o kadar cok ağladı sizi tahmin edebiliyorum.

Dört aylık geçecek diyemem altı aylıkdı hala ağlıyordu.

O beşikten annemlerde yaptık daha çok ağladı hiç sevmedi salladikca kudurdu
Bugün ilk defa şimdi uyuyor ama uykusu bile ağlamaklı
Uykuda bile huzursuz

Benim bebeğim tek sorunu gaz
Bugün gazı sabah vardı kudurdu
Şimdi 3te yatırdım hala uyuyor
Arada uykuda homurdansa da
En büyük derdi gaz
O doktorun verdifii mama hariç hicbirseyi sindiremiyir benim sütümü hiç sindiremiyor benim sutumde gazlı çok
Dikkat ediyorum kacgundur hazır paket yok süt yok hayatımda ama nafile beni emdikten sonra iyice coşuyor çünkü emerken bile aşırı geriliyor bacaklarını hatta son ikigundur emmemeye başladı ancak gazı geçince sakinlesince alıyor mememi
Benim yeğenim de boyle idi biryasina doğru biraz duzeldi
Ablamda yürüdükçe gazı rahat çıktıkça düzelir diyor
Artık ağlaya maglaya devam
Akşam kolik saatlerimiz belli zaten
Uyuyana kadar böyle geçecek

Tesaduf gordum bak bunlardan bi kaci bizde var bugunde kakasinda ilk defa minik kan gordum doktora attim pazartesi gelin test yapalim akerji olabilir dedi bide cok kusan bir bebek benimki biara gecmisti buara yine basladi senin bebis nasil canim kilosu falan

Akşam 9.30 uykusuna kaç dakikada geçiyor. Ve o saatten önce kaçta uyutuyorsun bir önceli uyku
Kaç günlük
Sağol cnm inşallah
Canım ugurbocuuu dedikşerine katılıyorum diyete çok katı devam et atladıgın gıdalar olabilir. Mesela ben yumurta ve dana etinide kestim. Bir düşün diyete basladıktan 1 hafta snra bebegm sakinleşmeye ve daha iyi uyumaya basladı hala geceleri cok uyanıyor ama o ayrı
Yediklerine dikkat et

Mesajlarınıza denk geldim bir komşumun bebeğinde anne sütüne alerji vardı. Acaba sizinkide öyle bir durumunuz olabilir mi? Bir doktorunuzla konuşsanız. Aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyordu. 40 küsür günlükken bıraktı emzirmeyi doktor kararıyla bebek bir haftada düzeldi. Ama tabiki buna doktor onayı gerekli

Zaten doktor bana alerjisi var dedi
İnek sütüne oyuzden bana süt ürünleri ve hazır gıdalar yasak
Ama anne sütünü biraktirmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…