2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizimde sulu mukuslu kakamiz var geçmiyor bir türlü ya baskada alerjiule ilgili bisey yok 1.5 aydir diyet yapiyorum ilkten bir kere kan gördüm bidaha da olmadi zaten..bende 6 ayı dört gözle bekliyirum ek gida alinca toparlanir belki kakası

Kızlar doktor bize probiyotik damla vermisti 2 gün kakayı toparladı sevinmistim sonrasinda yine cıvıklastı ya probiyotik fayda etmiyor mu oluyor simdi

Mukus ek gıdayla toparlıyor yeter ki kan olmasın diyeti kan olmasın diye yaptırıyorlar kan olmazsa mukusu dikkate almayın diyorlar

Kızlar doktor bize probiyotik damla vermisti 2 gün kakayı toparladı sevinmistim sonrasinda yine cıvıklastı ya probiyotik fayda etmiyor mu oluyor simdi
Probiyotigi mutlaka kullan alerjisi olmasa da kullan biogaia süt ürünü iceriyormus maflor plus+ kullan alerjen madde içermiyor

Probiyotigi mutlaka kullan alerjisi olmasa da kullan biogaia süt ürünü iceriyormus maflor plus+ kullan alerjen madde içermiyor
Maflor damla kullanmistim ise yaramadi simdi doktor colinox damla verdi tam ise yaradı dedim yine cıvıklasti ya..siz ne marka kullaniyorsunuz faydasını gördünuz mü

Maflor damla kullanmistim ise yaramadi simdi doktor colinox damla verdi tam ise yaradı dedim yine cıvıklasti ya..siz ne marka kullaniyorsunuz faydasını gördünuz mü
Ben bio gaia kullandım 2 şişe faydasını zararını bilemem ama gaz sancısını fayda etmemişti büyüdükçe sancıları bitti şimdi kakasi katilassin diye değil bu probiyotikler bağırsaklarında fayda etsin bağışıklığı yükselsin diye maflor kullanıyorum sorgulamıyorum iyi geliyor mu diye incelemiyorum muhakkak fayda eder çok tavsiye ediyorlar maflor un plus olanını
Bir de klaire labs var 300 tl imiş bir kaç ay gidiyormuş onu da denemeyi düşünüyorum satılmıyor hiç bir yerde sitesi var onlar soğuk zincirle ulaştırıyor en iyi probiyotik o alerjik bebekler için hiç bir alerjen icermiyor

Maflor plusu bende kullanmadim bidahakine onu alırım klaire labs bende duydum faydali diye bakalım

Dasmeer bi arkadaşım makarna yemekten bıktım demişti, bi kaç gün makarna/sebze beslensen ya? Etki eder belki.

Bende hep onu yiyorum
Genelde makarna yediğim günler rahat
Ben önceden bilmiyordun alerjikligini
Hergun bir kalip çikolata yiyordum ay ne gunlerdi
Şimdi kesseler yemem
İnan bebeğin mutlu olunca yemediğin çikolatanın hazzını alacaksın, sabret canım, bebeğinin de elinde değil. Çok sevdiğin şeyleri at buzluğa, sütten kesince yersin

İnan bebeğin mutlu olunca yemediğin çikolatanın hazzını alacaksın, sabret canım, bebeğinin de elinde değil. Çok sevdiğin şeyleri at buzluğa, sütten kesince yersin
Bastan soylenmeyince yeni yeni kesfediyorum ne dokunuyor ne dokunmuyor
Mesela hafif kirmizi biber vs katardim oda dokunuyor findikfistik hepsi dokunuyor

Bastan soylenmeyince yeni yeni kesfediyorum ne dokunuyor ne dokunmuyor
Mesela hafif kirmizi biber vs katardim oda dokunuyor findikfistik hepsi dokunuyor
Neyin dokunduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben anlayamıyorum bir sürü şey yiyoruz içiyoruz hangisi ne zaman etki ediyor süte . Mesela kahvaltıda yumurta yedik diyelim akşama kadar huysuzsa yumurta mı etki etmiş oluyor yoksa 12 saat sonra huysuzsa mı yumurta etki etmiş oluyor. Anlaması çok zor bence

Bencede çok zor zTen anlayamadığım için benim bebek coşuyor
Benimki genelde akşam cosardi bugünlerde sabah başladı coskusu
Ya akşam yediğim ya sabah yediğim dokunuyor diye dusunurken sabah pek birşey yemiuorum demek gece yedikelrim dokunuyor
Öncede de akşam beş altı gibi çikolata yerdim saat sekiz gibi cosardi
Açıkçası su knaata vardım
Paket ürün olmayacak belli başlı sebze ve makarna yencek gerisi risk

Mukus var ya canim ilk kez kan gördum kusmayi refluye bağlamıştı 1.5 aylikken basladi kusmalar umarim ciddi bisey degildir doktor 6 aydan once test yapılmıyor demisti
Yazmamışım 3. Ayda 6400 dü bu ay daha gitmedik günümüz gelmedi
masallah bin kere

Mukus var ya canim ilk kez kan gördum kusmayi refluye bağlamıştı 1.5 aylikken basladi kusmalar umarim ciddi bisey degildir doktor 6 aydan once test yapılmıyor demisti

masallah bin kere
Bugün epey alerjiyle ilgili yazıştık canım oku istersen grubu fikir olur bize her alerji testi yapıldı 1 ayı biraz geçmişti ama hic bir alerji çıkmadı küçük bebelerde çıkmıyor testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…