Evet ilk 6 ayi bekleyecegiz olmadı 9 ayı olmadı 1 yasa yüzde 85 geçiyor dedi doktor inşallah uzamazKalp birakadm muhteşem biraktimallah sabir versin kzum ins sayılı gun ilk gecer 1 yaşından önce azalıyor bitiyor hatta alerjileri sabret
Bizimde sulu mukuslu kakamiz var geçmiyor bir türlü ya baskada alerjiule ilgili bisey yok 1.5 aydir diyet yapiyorum ilkten bir kere kan gördüm bidaha da olmadi zaten..bende 6 ayı dört gözle bekliyirum ek gida alinca toparlanir belki kakasıBenimde ailem az az ye bisey olmaz diyor eşim kıyamıyor keşke yesen diyor bu kadar sıkıntının içinde bi de yalnız kalmak insanlara inandirmaya ispatlamaya çalışmak en zoru oluyor beni bile şüpheye düşürüyorlar artık bende sorguluyorum sadece huzursuzlukla sulu kakayla alerji olmaz diyorlar
Sen emzirmeyi bırakma 6 ay muhakkak emecek 6 aydan sonrada zaten iyice rahatlayacak emin ol anne sütü çok önemli
Mukus ek gıdayla toparlıyor yeter ki kan olmasın diyeti kan olmasın diye yaptırıyorlar kan olmazsa mukusu dikkate almayın diyorlarBizimde sulu mukuslu kakamiz var geçmiyor bir türlü ya baskada alerjiule ilgili bisey yok 1.5 aydir diyet yapiyorum ilkten bir kere kan gördüm bidaha da olmadi zaten..bende 6 ayı dört gözle bekliyirum ek gida alinca toparlanir belki kakası
Probiyotigi mutlaka kullan alerjisi olmasa da kullan biogaia süt ürünü iceriyormus maflor plus+ kullan alerjen madde içermiyorKızlar doktor bize probiyotik damla vermisti 2 gün kakayı toparladı sevinmistim sonrasinda yine cıvıklastı ya probiyotik fayda etmiyor mu oluyor simdi
Maflor damla kullanmistim ise yaramadi simdi doktor colinox damla verdi tam ise yaradı dedim yine cıvıklasti ya..siz ne marka kullaniyorsunuz faydasını gördünuz müProbiyotigi mutlaka kullan alerjisi olmasa da kullan biogaia süt ürünü iceriyormus maflor plus+ kullan alerjen madde içermiyor
Ben bio gaia kullandım 2 şişe faydasını zararını bilemem ama gaz sancısını fayda etmemişti büyüdükçe sancıları bitti şimdi kakasi katilassin diye değil bu probiyotikler bağırsaklarında fayda etsin bağışıklığı yükselsin diye maflor kullanıyorum sorgulamıyorum iyi geliyor mu diye incelemiyorum muhakkak fayda eder çok tavsiye ediyorlar maflor un plus olanınıMaflor damla kullanmistim ise yaramadi simdi doktor colinox damla verdi tam ise yaradı dedim yine cıvıklasti ya..siz ne marka kullaniyorsunuz faydasını gördünuz mü
Maflor plusu bende kullanmadim bidahakine onu alırım klaire labs bende duydum faydali diye bakalımBen bio gaia kullandım 2 şişe faydasını zararını bilemem ama gaz sancısını fayda etmemişti büyüdükçe sancıları bitti şimdi kakasi katilassin diye değil bu probiyotikler bağırsaklarında fayda etsin bağışıklığı yükselsin diye maflor kullanıyorum sorgulamıyorum iyi geliyor mu diye incelemiyorum muhakkak fayda eder çok tavsiye ediyorlar maflor un plus olanını
Bir de klaire labs var 300 tl imiş bir kaç ay gidiyormuş onu da denemeyi düşünüyorum satılmıyor hiç bir yerde sitesi var onlar soğuk zincirle ulaştırıyor en iyi probiyotik o alerjik bebekler için hiç bir alerjen icermiyor
Öyle yapıyorum cnm makarna sebze birkacgndurDasmeer bi arkadaşım makarna yemekten bıktım demişti, bi kaç gün makarna/sebze beslensen ya? Etki eder belki.
Hemen vazgeçme, etki etmesi bulacak bi kaç günü. Benim yeğenim 6 ay ağladı hemde gece gündüz. Sünnet olunca geçmişti onunki.Öyle yapıyorum cnm makarna sebze birkacgndur
Hmm dogrudur İnşallah gecer bizmkide ben altı aya raziyim kimisi bir yasina kadar sürüyor diyorHemen vazgeçme, etki etmesi bulacak bi kaç günü. Benim yeğenim 6 ay ağladı hemde gece gündüz. Sünnet olunca geçmişti onunki.
Bir yerde okudum Nuhun makarnası alerjik değil yani yumurta içermiyormuşÖyle yapıyorum cnm makarna sebze birkacgndur
Bende hep onu yiyorumBir yerde okudum Nuhun makarnası alerjik değil yani yumurta içermiyormuş
İnan bebeğin mutlu olunca yemediğin çikolatanın hazzını alacaksın, sabret canım, bebeğinin de elinde değil. Çok sevdiğin şeyleri at buzluğa, sütten kesince yersinBende hep onu yiyorum
Genelde makarna yediğim günler rahat
Ben önceden bilmiyordun alerjikligini
Hergun bir kalip çikolata yiyordum ay ne gunlerdi
Şimdi kesseler yemem
Bastan soylenmeyince yeni yeni kesfediyorum ne dokunuyor ne dokunmuyorİnan bebeğin mutlu olunca yemediğin çikolatanın hazzını alacaksın, sabret canım, bebeğinin de elinde değil. Çok sevdiğin şeyleri at buzluğa, sütten kesince yersin
Neyin dokunduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben anlayamıyorum bir sürü şey yiyoruz içiyoruz hangisi ne zaman etki ediyor süte . Mesela kahvaltıda yumurta yedik diyelim akşama kadar huysuzsa yumurta mı etki etmiş oluyor yoksa 12 saat sonra huysuzsa mı yumurta etki etmiş oluyor. Anlaması çok zor benceBastan soylenmeyince yeni yeni kesfediyorum ne dokunuyor ne dokunmuyor
Mesela hafif kirmizi biber vs katardim oda dokunuyor findikfistik hepsi dokunuyor
Bencede çok zor zTen anlayamadığım için benim bebek coşuyorNeyin dokunduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben anlayamıyorum bir sürü şey yiyoruz içiyoruz hangisi ne zaman etki ediyor süte . Mesela kahvaltıda yumurta yedik diyelim akşama kadar huysuzsa yumurta mı etki etmiş oluyor yoksa 12 saat sonra huysuzsa mı yumurta etki etmiş oluyor. Anlaması çok zor bence
Mukus var ya canim ilk kez kan gördum kusmayi refluye bağlamıştı 1.5 aylikken basladi kusmalar umarim ciddi bisey degildir doktor 6 aydan once test yapılmıyor demistiKusma da alerjik bebeklerde çok görülüyor 2020 bebeklerinde çok çok çok fazla alerji varmış nedenini bilmiyorum kan mukus zaten ilk alerji belirtilerinden hatta kan gördüğü zaman emin oluyor doktorlar
Bizim kan testinde deri testinde alerji çıkmıyor bazen bebek küçük olduğu için bazende çok yoğun olmayan alerjiler çıkmazmış kakada mukus var bizim böyle biraz yapış yapış kakasi anlatabildimmi
Kakada mukus kan bağırsak problemi yoksa alerji oluyor zaten bağırsak problemi olsa çok kan olurmuş nokta şeklindeki kan yada az kan alerjiden oluyormuş
Bizim süt ürünü tükettiğimde huzursuzluk çok ağlama oluyor deneme yaptım yine huzursuz oldu
Et ve yumurtada olmadı onları da yemiyordum artık yiyorum bizim böyle canım
Sizin mukus var mı yada cilt belirtisi
masallah bin kereYazmamışım 3. Ayda 6400 dü bu ay daha gitmedik günümüz gelmedi
Bugün epey alerjiyle ilgili yazıştık canım oku istersen grubu fikir olur bize her alerji testi yapıldı 1 ayı biraz geçmişti ama hic bir alerji çıkmadı küçük bebelerde çıkmıyor testlerMukus var ya canim ilk kez kan gördum kusmayi refluye bağlamıştı 1.5 aylikken basladi kusmalar umarim ciddi bisey degildir doktor 6 aydan once test yapılmıyor demisti
masallah bin kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?