2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağlık sektöründeyim , yaptırmadım ben

Makarna çok fazla yeme canım kabızlık yapar ben yediğim evelsi gün oğlum kabız oluyor

Katılıyorum
Ben olsam kesinlikle yaptırmam
Kac ay kac gün oldu canım
Az kaldı gazını kendi daha kolay çıkaracak bağırsakları güçleniyor her geçen gün kârınıza bu anlamda için rahat olsun
3 ay 2 günlük
Doktorumuz probiotikli d vitamini kullandiriyor,bebeklerimin gazi kalmadi damla sayesinde .
Adı nedir

Selam kızlar rota aşısı yapılacaktı sulu ishal diyince yapmadılar . Yarın doktora gideceğiz kilo alımı çok düşük dedi bir ayda 450 gram almış . Çok şaşırdım mama vermeye baslicam galiba . Kilosu nu hiç takmiyordum üzüldüm öyle diyince sürekli emziriyorum bide.

Neden ishal baska ne şikayetleri varki

Iki dozu da yaptırdım emziriyorum da hatta cocuğu da korur bütün sağlıkçı arkadslarim yaptırdı gebeler bile hemen hemen hepsi de dr

Uzulme cnim benim bizim de az gidiyo kilo mamaya rağmen gelisimi sağliği iyi olsun da mama.eklersim bi oğun nedir yani

Neden ishal baska ne şikayetleri varki
Başka şikayetimiz yok pişik gaz sancimiz var sadece. Neden yapmadılar anlamadım
Uzulme cnim benim bizim de az gidiyo kilo mamaya rağmen gelisimi sağliği iyi olsun da mama.eklersim bi oğun nedir yani
Sütüm var canım neden kilo alımı azalmış anlamadım . 1 kilo alsın demiyorum ama 600 gram felan almıştır diyordum . Bir ara sütüm azdı bide gece hiç emzirmiyorum artık uyanmadikca . Ondan mı böyle oldu bilemedim.hic vermek istemiyorum mama .

Geceleri uyanmıyormu 4-5 saatte bir sen uyandırıp emzirsen. Birde memeyi iyice bitirsin bir tanesini son kısım yağlı onu alamıyordur belki

Geceleri uyanmıyormu 4-5 saatte bir sen uyandırıp emzirsen. Birde memeyi iyice bitirsin bir tanesini son kısım yağlı onu alamıyordur belki
Uyurken memede uyuyor öyle hemen değil bir iki saat artık göğüs felan kalmadı canım eridi gitti o yüzden uyandirmiyorum . Saat beş gibi uyanıyor azıcık emip uyuyor geri . 12 bir gibi uyuyor . Yarın doktora gideceğiz .kaka Testi isticez . Ben idrar testinde isterim ama zor olur oda .

Gece emzir istersen dr bana gece emmese de olur ama yine de emzirmek iyidr dedi.

Maşallah peki bebek uyudu mu hiç uyandırmıyor musunuz uykudamı beslenmesini yapıyorsunuz
hayıe uyandırmıyorum kendisi kalkıyor acıkınca. uykuda da beslemiyorum.
cnm düşündüğün gibi diil aslında. kızım zayıf bir bebekti onda da aynı şekilde davrandım. ben sorun olmadığı sürece müdahale etmiyorum. hastalık olmadığı sürece de o şekilde devam ediyorum.
Kızlar saç boyatıyoruz değil mi ? Organik olunca sorun olmaz diye biliyorum
ben boyattım. sorun olmuyor. süte geçer mi bilmiyorum ama ben bugün omuzumdaki sorundan kaynaklı kortizon iğne yedim. doktor vurulabileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…