hayır kendi tercihlerine bırakıyorlar, yaptıran çok arkadaşım var.Hamile ve emziren annelere asi yapilmiyor diye biliyorum
Sağlık sektöründeyim , yaptırmadım benKızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyimgrupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?
Makarna çok fazla yeme canım kabızlık yapar ben yediğim evelsi gün oğlum kabız oluyorBencede çok zor zTen anlayamadığım için benim bebek coşuyor
Benimki genelde akşam cosardi bugünlerde sabah başladı coskusu
Ya akşam yediğim ya sabah yediğim dokunuyor diye dusunurken sabah pek birşey yemiuorum demek gece yedikelrim dokunuyor
Öncede de akşam beş altı gibi çikolata yerdim saat sekiz gibi cosardi
Açıkçası su knaata vardım
Paket ürün olmayacak belli başlı sebze ve makarna yencek gerisi risk
Süte geçecegini düşünüyorum canımKızlar saç boyatıyoruz değil mi ? Organik olunca sorun olmaz diye biliyorum
DoğruMakarna çok fazla yeme canım kabızlık yapar ben yediğim evelsi gün oğlum kabız oluyor
Emzirirken bi sıkıntısı var mı kiBen sağlık personeliyim ama yaptırmadım o zaman daha 2 aylıktı işe de dönmeyecektim bi herkes yaptırsın ikinci turda yaptırırım diye düşündüm
KatılıyorumEn az 3 hafta sonra rahatlar cocuk diyorum sen sabah zeytin ekmek yedim diyorsun.
Gecen hafta yediklerin hala sutunde.
Burda herkes senjm cocuğun anne sutu alabilsin diye tane tane anlatıyor. Sen kesmeye clsiyorsun. Cocuğun hakkına girersin gunah daha ne diyelim. Once elimden geleni yap dr kes derse kesersin. Keske sutum olsa da alerji diyeti yapsam.
Ben olsam kesinlikle yaptırmamKızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyimgrupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?
3 ay 2 günlükKac ay kac gün oldu canım
Az kaldı gazını kendi daha kolay çıkaracak bağırsakları güçleniyor her geçen gün kârınıza bu anlamda için rahat olsun
Adı nedirDoktorumuz probiotikli d vitamini kullandiriyor,bebeklerimin gazi kalmadi damla sayesinde .
Neden ishal baska ne şikayetleri varkiSelam kızlar rota aşısı yapılacaktı sulu ishal diyince yapmadılar . Yarın doktora gideceğiz kilo alımı çok düşük dedi bir ayda 450 gram almış . Çok şaşırdım mama vermeye baslicam galiba . Kilosu nu hiç takmiyordum üzüldüm öyle diyince sürekli emziriyorum bide.
Iki dozu da yaptırdım emziriyorum da hatta cocuğu da korur bütün sağlıkçı arkadslarim yaptırdı gebeler bile hemen hemen hepsi de drKızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyimgrupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?
Uzulme cnim benim bizim de az gidiyo kilo mamaya rağmen gelisimi sağliği iyi olsun da mama.eklersim bi oğun nedir yaniSelam kızlar rota aşısı yapılacaktı sulu ishal diyince yapmadılar . Yarın doktora gideceğiz kilo alımı çok düşük dedi bir ayda 450 gram almış . Çok şaşırdım mama vermeye baslicam galiba . Kilosu nu hiç takmiyordum üzüldüm öyle diyince sürekli emziriyorum bide.
Başka şikayetimiz yok pişik gaz sancimiz var sadece. Neden yapmadılar anlamadımNeden ishal baska ne şikayetleri varki
Sütüm var canım neden kilo alımı azalmış anlamadım . 1 kilo alsın demiyorum ama 600 gram felan almıştır diyordum . Bir ara sütüm azdı bide gece hiç emzirmiyorum artık uyanmadikca . Ondan mı böyle oldu bilemedim.hic vermek istemiyorum mama .Uzulme cnim benim bizim de az gidiyo kilo mamaya rağmen gelisimi sağliği iyi olsun da mama.eklersim bi oğun nedir yani
Geceleri uyanmıyormu 4-5 saatte bir sen uyandırıp emzirsen. Birde memeyi iyice bitirsin bir tanesini son kısım yağlı onu alamıyordur belkiBaşka şikayetimiz yok pişik gaz sancimiz var sadece. Neden yapmadılar anlamadım
Sütüm var canım neden kilo alımı azalmış anlamadım . 1 kilo alsın demiyorum ama 600 gram felan almıştır diyordum . Bir ara sütüm azdı bide gece hiç emzirmiyorum artık uyanmadikca . Ondan mı böyle oldu bilemedim.hic vermek istemiyorum mama .
Uyurken memede uyuyor öyle hemen değil bir iki saat artık göğüs felan kalmadı canım eridi gittiGeceleri uyanmıyormu 4-5 saatte bir sen uyandırıp emzirsen. Birde memeyi iyice bitirsin bir tanesini son kısım yağlı onu alamıyordur belki
Gece emzir istersen dr bana gece emmese de olur ama yine de emzirmek iyidr dedi.Başka şikayetimiz yok pişik gaz sancimiz var sadece. Neden yapmadılar anlamadım
Sütüm var canım neden kilo alımı azalmış anlamadım . 1 kilo alsın demiyorum ama 600 gram felan almıştır diyordum . Bir ara sütüm azdı bide gece hiç emzirmiyorum artık uyanmadikca . Ondan mı böyle oldu bilemedim.hic vermek istemiyorum mama .
hayıe uyandırmıyorum kendisi kalkıyor acıkınca. uykuda da beslemiyorum.Maşallahpeki bebek uyudu mu hiç uyandırmıyor musunuz uykudamı beslenmesini yapıyorsunuz
cnm düşündüğün gibi diil aslında. kızım zayıf bir bebekti onda da aynı şekilde davrandım. ben sorun olmadığı sürece müdahale etmiyorum. hastalık olmadığı sürece de o şekilde devam ediyorum.Maşallah emin ol senin bebek kilolu bir bebek olduğu için sen çok daha rahatsın bu konuda zayıf ve iştahsız bir bebek olsa böyle rahat olamazdın
Iştahsız yazan bir arkadaş vardı 10 11 12 saat emmeden uyanmadan uyuyor yazmıştı geri kalan uyanık olduğu zamanlarda da emmiyor iştahı yok demişti
Benim bebeğim 3 4 saate uykusunda sesler çıkarmaya başlar ağlar gibi ama ağlamadan acıkıyor hemen emzirir koyarım uyanmaz ama emmek ister kendim uyandirmiyorum ama öyle uzun uyusa muhakkak uyandırırım
ben boyattım. sorun olmuyor. süte geçer mi bilmiyorum ama ben bugün omuzumdaki sorundan kaynaklı kortizon iğne yedim. doktor vurulabileceğini söyledi.Kızlar saç boyatıyoruz değil mi ? Organik olunca sorun olmaz diye biliyorum
Çoçuk dr u sıkıntı olmaz dedi ama bir arkadaşıma da 6 aylık olunca yaptır demiş bilemedimEmzirirken bi sıkıntısı var mı ki
Sağlıkçı miydiniz? Ay çok kararsız kaldım.Iki dozu da yaptırdım emziriyorum da hatta cocuğu da korur bütün sağlıkçı arkadslarim yaptırdı gebeler bile hemen hemen hepsi de dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?