2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün epey alerjiyle ilgili yazıştık canım oku istersen grubu fikir olur bize her alerji testi yapıldı 1 ayı biraz geçmişti ama hic bir alerji çıkmadı küçük bebelerde çıkmıyor testler
Kakadan test yapılarak anlaşılabiliyor mu alerji? Bebeğimin kakası aşırı mukuslu olmaya başladı heryerinden uzuyor mukuslar

Canim cok tesekkur ederim. Kan bir daha gelirse 4 ay kontrolunu beklemeden gideceğim doktora . Doktor takip et dedi.. simdilik diyete başlamadım doktorla başlayayım yanlis bir sey yapmayayım diye ama tüm paketli gıdaları kestim.. bisküvi çikolata galeta fındık ezmesi gibi dışarıdan hazır alınan seyleri.. bunların nasilsa bir faydası yok alerji olmasa bile yemesem daha iyi.. instagramdan alerji yazdım bir kac grubu takibe aldım . Ama senin takip ettigin beğendiğin spesifik bir grup varsa soyler misin

Sabah şimdi zyetin ekmek yedim
Bebeği doyurdum yarım saat sonra yine coştu
Ne yiyecegim anlamadim
Çocuk beni emdikten sonra coşuyor
Canim bir de ağır olacak ama et ve sebzeyi yiyip gluteni kesmeyi denesen.. Gluten intoleransi da çok yaygın bir sey cunku.. ekmek zeytin de bile kotu olduysa ekmek dokunmuş olabilir.. yulafi buğdayı da deneyebilirsin ama bu denemeler de bir süreç belki diğerine yeni başladıysan ona devam et bir müddet bu da aklında olsun doktora sorarsın..

Kızlar dişim çürüdü büyük ihtimal dolgu dicek emzirmede sıkıntı oluyormu ?

Sorun Olmuyor diye biliyorum arkadaşlarım yaptirmisti canim ama tam emin değilim. Bir de takviye kullanmıyorsan hemen takviyeye basla daha fazla kayıp olmasin bebisler sömürüyor bizi..
Ay sorma benimkiii maşAllah iştahlı günde bir mama veriyorum zaten çinkü yetmiyor sütüm takviyede solgar kullanıyordum ama bıraktım düzenli devam etmek gerekiyor

Kızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyim grupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?

Glutenin molekül yapısı çok büyükmüş ve süte nazaran annesutunden bebeğe geçmesi çok daha zormus ve glüten alerjisi varsa bile annesutunden geçerek değil genelde çocuk kendi yemeye başlayınca ortaya çıkarmış çocuklarda özellikle bağırsak tepkili çocuklarda en çok süt alerjisi oluyor onun zeytin den oldu dediğine bakma nil peri nin dediği gibi hangi saat yediklerinin sütüne ne zaman geçtiğini bilemediği için zeytinin bile yapabileceğini düşünüyor diyeti hiç bozmadan devam ettirirse 1 aya iyice bir rahatlarlar

Hepimizin alerjisi bir an önce biter inşallah
Dediğin gibi o paketli yiyecekleri alerjisi olanlar değil hiç kimse yememeli aslında
Feys te süt alerjili bebekler diye arat 3 grup çıkıyor ben onları takip ediyorum instagramim yok benim

Maşallah peki bebek uyudu mu hiç uyandırmıyor musunuz uykudamı beslenmesini yapıyorsunuz

Ben yaptırmadım canım, bebek daha 2,5 aylıktı. Kendimi korumaya devam ediyorum.

Tmm cnm

Maşallah emin ol senin bebek kilolu bir bebek olduğu için sen çok daha rahatsın bu konuda zayıf ve iştahsız bir bebek olsa böyle rahat olamazdın
Iştahsız yazan bir arkadaş vardı 10 11 12 saat emmeden uyanmadan uyuyor yazmıştı geri kalan uyanık olduğu zamanlarda da emmiyor iştahı yok demişti
Benim bebeğim 3 4 saate uykusunda sesler çıkarmaya başlar ağlar gibi ama ağlamadan acıkıyor hemen emzirir koyarım uyanmaz ama emmek ister kendim uyandirmiyorum ama öyle uzun uyusa muhakkak uyandırırım

Ben sağlık personeliyim ama yaptırmadım o zaman daha 2 aylıktı işe de dönmeyecektim bi herkes yaptırsın ikinci turda yaptırırım diye düşündüm

Hamile ve emziren annelere asi yapilmiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…