Kakadan test yapılarak anlaşılabiliyor mu alerji? Bebeğimin kakası aşırı mukuslu olmaya başladı heryerinden uzuyor mukuslarBugün epey alerjiyle ilgili yazıştık canım oku istersen grubu fikir olur bize her alerji testi yapıldı 1 ayı biraz geçmişti ama hic bir alerji çıkmadı küçük bebelerde çıkmıyor testler
Canim cok tesekkur ederim. Kan bir daha gelirse 4 ay kontrolunu beklemeden gideceğim doktora . Doktor takip et dedi.. simdilik diyete başlamadım doktorla başlayayım yanlis bir sey yapmayayım diye ama tüm paketli gıdaları kestim.. bisküvi çikolata galeta fındık ezmesi gibi dışarıdan hazır alınan seyleri.. bunların nasilsa bir faydası yok alerji olmasa bile yemesem daha iyi.. instagramdan alerji yazdım bir kac grubu takibe aldım . Ama senin takip ettigin beğendiğin spesifik bir grup varsa soyler misinDeri testi iğnelerle yapılıyor ama derin batirilmiyor bebek çok az ağlıyor çoğunu hissetmiyor bile deri testi benim için zor oldu çocuk bilmedi kan vermek deri testinden bin kat daha zor deri testi çok basit ben kendim dayaniksizim hiç özüm yok kaybediyorum kendimi kan aldıklarında felan kavga edecek oluyorum labaratuvardakilerle
Serum fizyoloji felan bende sıkamam
Kakada kan olduğu halde devam edenler varmış bazı anneler sadece sade sütü ve sade çiğ yoğurdu yemeyip yiyeceklerin içinde kek içinde poğaça içinde felan tüketiyorlar o da 6 aydan sonra ama kimi ek gıda ile geçer bağırsak toparlar diyor kimi kan geldiği halde alerjen gıdayı yemeye devam edersen bağırsaklara zarar diyor alerji olduğu halde yersen süreç uzuyor diyen var yemeyip katı diyet yaparsan bağırsaklar bu besinlerle karşılaşmadıkça daha hassaslaşır diyen var bir de alerjisi düşükse demissin alerji düşük olsa kan gelmez diye biliyorum alerji grupları var face de oraları bi takibe alın alerjik bebek anneleri epey tecrübe paylaşılıyor süt alerjili bebekler grupları 3 grup var
Bizimde kan felan yok canım mukuslu ishal huzursuzluk ama belki çocuğun normal huzursuzluğu ama ben bir parça peynir yesem denemek icin çocuktaki her huzursuzluğu ona bağlıyorum tam bilemiyorum bi 6 aylık olsaydı diyorum
Canim bir de ağır olacak ama et ve sebzeyi yiyip gluteni kesmeyi denesen.. Gluten intoleransi da çok yaygın bir sey cunku.. ekmek zeytin de bile kotu olduysa ekmek dokunmuş olabilir.. yulafi buğdayı da deneyebilirsin ama bu denemeler de bir süreç belki diğerine yeni başladıysan ona devam et bir müddet bu da aklında olsun doktora sorarsın..Sabah şimdi zyetin ekmek yedim
Bebeği doyurdum yarım saat sonra yine coştu
Ne yiyecegim anlamadim
Çocuk beni emdikten sonra coşuyor
Sorun Olmuyor diye biliyorum arkadaşlarım yaptirmisti canim ama tam emin değilim. Bir de takviye kullanmıyorsan hemen takviyeye basla daha fazla kayıp olmasin bebisler sömürüyor bizi..Kızlar dişim çürüdü büyük ihtimal dolgu dicek emzirmede sıkıntı oluyormu ?
Ay sorma benimkiii maşAllah iştahlı günde bir mama veriyorum zaten çinkü yetmiyor sütümSorun Olmuyor diye biliyorum arkadaşlarım yaptirmisti canim ama tam emin değilim. Bir de takviye kullanmıyorsan hemen takviyeye basla daha fazla kayıp olmasin bebisler sömürüyor bizi..
Lökosit varmı gizli kan var mı diye bakıyorlar bunlar süt alerjisini gösteriyormuş mukus ne kadar var ona bakıyorlarKakadan test yapılarak anlaşılabiliyor mu alerji? Bebeğimin kakası aşırı mukuslu olmaya başladı heryerinden uzuyor mukuslar
Glutenin molekül yapısı çok büyükmüş ve süte nazaran annesutunden bebeğe geçmesi çok daha zormus ve glüten alerjisi varsa bile annesutunden geçerek değil genelde çocuk kendi yemeye başlayınca ortaya çıkarmış çocuklarda özellikle bağırsak tepkili çocuklarda en çok süt alerjisi oluyor onun zeytin den oldu dediğine bakma nil peri nin dediği gibi hangi saat yediklerinin sütüne ne zaman geçtiğini bilemediği için zeytinin bile yapabileceğini düşünüyor diyeti hiç bozmadan devam ettirirse 1 aya iyice bir rahatlarlarCanim bir de ağır olacak ama et ve sebzeyi yiyip gluteni kesmeyi denesen.. Gluten intoleransi da çok yaygın bir sey cunku.. ekmek zeytin de bile kotu olduysa ekmek dokunmuş olabilir.. yulafi buğdayı da deneyebilirsin ama bu denemeler de bir süreç belki diğerine yeni başladıysan ona devam et bir müddet bu da aklında olsun doktora sorarsın..
Hepimizin alerjisi bir an önce biter inşallahCanim cok tesekkur ederim. Kan bir daha gelirse 4 ay kontrolunu beklemeden gideceğim doktora . Doktor takip et dedi.. simdilik diyete başlamadım doktorla başlayayım yanlis bir sey yapmayayım diye ama tüm paketli gıdaları kestim.. bisküvi çikolata galeta fındık ezmesi gibi dışarıdan hazır alınan seyleri.. bunların nasilsa bir faydası yok alerji olmasa bile yemesem daha iyi.. instagramdan alerji yazdım bir kac grubu takibe aldım . Ama senin takip ettigin beğendiğin spesifik bir grup varsa soyler misin
Maşallahmoonlovers bizde ptesi 4aylık olacağız. sarılık riskimiz ortadan kalktığı günden bu yana asla uyandırmıyorum oğlumu. kan şekerinin düşmesi ilk aylarda oluyor. şimdi büyüdüler ve kendi düzenlerini kuruyorlar.uyandırıp huzursuz etmeye gerek yok bence. kilomuz da 8.5civarında şu an.
Ben yaptırmadım canım, bebek daha 2,5 aylıktı. Kendimi korumaya devam ediyorum.Kızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyimgrupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?
Tmm cnmCanim bir de ağır olacak ama et ve sebzeyi yiyip gluteni kesmeyi denesen.. Gluten intoleransi da çok yaygın bir sey cunku.. ekmek zeytin de bile kotu olduysa ekmek dokunmuş olabilir.. yulafi buğdayı da deneyebilirsin ama bu denemeler de bir süreç belki diğerine yeni başladıysan ona devam et bir müddet bu da aklında olsun doktora sorarsın..
Maşallah emin ol senin bebek kilolu bir bebek olduğu için sen çok daha rahatsın bu konuda zayıf ve iştahsız bir bebek olsa böyle rahat olamazdınmoonlovers bizde ptesi 4aylık olacağız. sarılık riskimiz ortadan kalktığı günden bu yana asla uyandırmıyorum oğlumu. kan şekerinin düşmesi ilk aylarda oluyor. şimdi büyüdüler ve kendi düzenlerini kuruyorlar.uyandırıp huzursuz etmeye gerek yok bence. kilomuz da 8.5civarında şu an.
Ben yaptırdım azı dişime dolgu dr uyuşturdu bebeğe geçmez dedi birsey olmadı bendeKızlar dişim çürüdü büyük ihtimal dolgu dicek emzirmede sıkıntı oluyormu ?
Ben sağlık personeliyim ama yaptırmadım o zaman daha 2 aylıktı işe de dönmeyecektim bi herkes yaptırsın ikinci turda yaptırırım diye düşündümKızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyimgrupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?
Kac ay kac gün oldu canımGeceleri gaz sancısı iyice bir coşuyor yakaç kez uyanıyor sancıyla
Doktorumuz probiotikli d vitamini kullandiriyor,bebeklerimin gazi kalmadi damla sayesinde .Geceleri gaz sancısı iyice bir coşuyor yakaç kez uyanıyor sancıyla
Hamile ve emziren annelere asi yapilmiyor diye biliyorumKızlar konulardan bağımsız birşey soracağım, corona aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben öğretmenim,Şimdi şubat sonu öğretmenlere başlanacak deniyor. Acaba sıra gelirse yaptırmalı miyimgrupta sağlıkçılar da vardı, onlar ne yaptı? Emziren yaptırabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?