Ya bende kullanamıyorum aynı şeyi düşünüyorum. Sürekli deniyorum acaba ben mi yapamıyorum diye çocuk kambur gibi böyle top gibi duruyor rahatsızmış gibi geliyor sinirim bozuluyor çıkarıyorum hemen . Çok pişman oldum keşke kanguru alsaymışım.. bir de slingte çocuğun bacağına değen yerler gergin oluyor baya acıtıyor mu acaba kumaş bacağını diye düşünüyorumBen de sling var ama kullanamıyorum, sanki bebek icinde tostoparlak duruyo rahat edemiyor gibi. Ben mi beceremiyorum bilmem. Kanguru daha iyi bence yaz için.
Aynen ben de her gün deniyorum videolarını izliyorum ama yok sinir oluyorum.Ya bende kullanamıyorum aynı şeyi düşünüyorum. Sürekli deniyorum acaba ben mi yapamıyorum diye çocuk kambur gibi böyle top gibi duruyor rahatsızmış gibi geliyor sinirim bozuluyor çıkarıyorum hemen . Çok pişman oldum keşke kanguru alsaymışım.. bir de slingte çocuğun bacağına değen yerler gergin oluyor baya acıtıyor mu acaba kumaş bacağını diye düşünüyorum
Maşallah canim bebeğine.. Ben 2 gün denedim melisayi, biz de hiç etki etmedi maalesefMerhaba kızlar. Benim bebeğim gece uykusuna geçene kadar en fazla 3 saat uyurdu. O da yarım saat yarım saat. Ben melisayı denedim ilk ve iyi geldi daha sonra bir de rezene çayı aldım. Bir gün rezene bir gün melisa içiyorum ve bebeğim inanılmaz güzel uyku çekiyor artık. Bir saat uyuyor iki saat oyun sonra tekrar bir saat uyku bazen bir saat oyundan sonra uyumak istiyor böyle böyle güzel bir düzen oturttuk gibi şimdilik. 4 gündür bu düzende gidiyoruz. Sizinle de paylaşmak istedim.
Biz de ateş yapmamıştı canim, ins sizde de sıkıntı olmazSelam kızlar Molfix kullanan varsa migrosta ikincisi %60 indirimli . Rota olduk bugün doktor o kadar özenle verdi ki hepsini yuttu . Uyuyor sürekli ateşlenme felan olur mu sormayi unutmuşum . Bide biogia verdi aşıyla vermek sıkıntı olur mu bir kaç gün bekleyeyim mi
Rezene de denesene ben rezeneyi de içmeye başlayınca etki etti. Melisa yerine sadece rezene iç bakalım nasıl olacak.Maşallah canim bebeğine.. Ben 2 gün denedim melisayi, biz de hiç etki etmedi maalesef
Rezene,anason ve kimyondan.yaptığım.bi karışım.var . Onu da içtigimde etki etmiyor maalesef. Gündüz en uzun uykusu 40 dk küçük cadınınRezene de denesene ben rezeneyi de içmeye başlayınca etki etti. Melisa yerine sadece rezene iç bakalım nasıl olacak.
Sağlikciyim emziren sağlikcillarla bi fb grubumjz var herkes yaptırdı emzirmeyi de.kesmedi gebe olanlar.bile iciniz rahatlcaksaSağlıkçı miydiniz? Ay çok kararsız kaldım.
Cnm biz 3.aydan beri uyandirmiylruz geceleri dr 6-7 saat ac durabilir uykuda yemek kadar onemli sakin uyandirma dedi senin dr un aksine artik sekeri dusmez dedi kac ay oldu yani yanluslik olmali drun dedigindeMeraba ,bebeklerim 4 aylik ve dogduklarindan beri en gec 3saatte bir beslemem gerektigi soyluyor doktorum.Bebeklerim gece boyu hic uyanmiyor ben 3 saatte en gec 4saatte bir besliyorum.kan sekero duser diyor doktorumiz her defasinda.
Cnm 40 gun hemn dogum sonrasi kanamami o kanama bittikten sonra emziren annelerin 1seneye kadar adet olmamasi gayet normal zaten oncesinde olsa bile 3 ay adet duzensiz ollabiliyormusMerhaba sevgili anneler.bir sorum olacaktı.26 kasımda sezeryan ile doğum yaptım 40 gün adet devam etti.simdi hala adet olmadim normal mi bukadar gecikmesi doktora gitmem gerekirmi bilemedim.
Bu bebege işkence resmen bence baska bir doktora danışsanız bellki anne sütü yaramıyor bu israr neden doktordaSabah şimdi zyetin ekmek yedim
Bebeği doyurdum yarım saat sonra yine coştu
Ne yiyecegim anlamadim
Çocuk beni emdikten sonra coşuyor
Sorma kimse beni anlamıyor öz annem bile gelmiş sen annesutu verBu bebege işkence resmen bence baska bir doktora danışsanız bellki anne sütü yaramıyor bu israr neden doktorda
Ben de slingi kullanamam diye kanguru almistim mamadus marka guzel bir şeye benziyor ama hic sevmedi.. 2_3 kere farklı zamanlarda denedim .. içindeyken cirpiniyor çıkmak icin alışır mi diye bekliyorum arada deniyorum ama yok..Ya bende kullanamıyorum aynı şeyi düşünüyorum. Sürekli deniyorum acaba ben mi yapamıyorum diye çocuk kambur gibi böyle top gibi duruyor rahatsızmış gibi geliyor sinirim bozuluyor çıkarıyorum hemen . Çok pişman oldum keşke kanguru alsaymışım.. bir de slingte çocuğun bacağına değen yerler gergin oluyor baya acıtıyor mu acaba kumaş bacağını diye düşünüyorum
Ya tamam anne sutu cok oenmli ama hic anne sutu veremeyen annelerde var mamayla beslenen yani bi sekilde rizkini alicak , bilemiyorum sizi takip ediyorum Allah ssbir ve güç versin ama bi yerde tikaniyor problem cozulmuyorSorma kimse beni anlamıyor öz annem bile gelmiş sen annesutu ver
Başka birsey demiyor
Çocuk sindiremiyor bakın ikigundur sadece gece verdim nasıl huzurlu
Hergun acaba ne yedim diye düşünüyorum
Doktor ver diyor ısrarla
Bebeklere belli olmuyor canım.Rezene,anason ve kimyondan.yaptığım.bi karışım.var . Onu da içtigimde etki etmiyor maalesef. Gündüz en uzun uykusu 40 dk küçük cadının
Amin sağolun bu ikigundur işte azalltim gayet iyiYa tamam anne sutu cok oenmli ama hic anne sutu veremeyen annelerde var mamayla beslenen yani bi sekilde rizkini alicak , bilemiyorum sizi takip ediyorum Allah ssbir ve güç versin ama bi yerde tikaniyor problem cozulmuyor
Ben de geceler uyandirmiyorum ,yazdigim yanlis anlasildi sanirim .Benim bebeklerim 3 4 saate kipirdaniyorlar ,uyanmiyorlar ama aciktiklarini belli ediyorlar ki ben saat kuruyorum 3 4 saatte bir beslemek icin .Bizim doktorumuz en cok bu aylarda kilo alir bebekeler nezmn isterlerse besleyin ,3 saatten fazla ac kalmasinlar diyor her defasinda.Eger kilo aliminiz iyi ise sorun yokturCnm biz 3.aydan beri uyandirmiylruz geceleri dr 6-7 saat ac durabilir uykuda yemek kadar onemli sakin uyandirma dedi senin dr un aksine artik sekeri dusmez dedi kac ay oldu yani yanluslik olmali drun dediginde
Cnm 40 gun hemn dogum sonrasi kanamami o kanama bittikten sonra emziren annelerin 1seneye kadar adet olmamasi gayet normal zaten oncesinde olsa bile 3 ay adet duzensiz ollabiliyormus
Ben birşey duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Anne sütünü sağıp dinlendirince dokunmayabiliyormuş süt. Acaba denesen mi ki bilemedim.Sorma kimse beni anlamıyor öz annem bile gelmiş sen annesutu ver
Başka birsey demiyor
Çocuk sindiremiyor bakın ikigundur sadece gece verdim nasıl huzurlu
Hergun acaba ne yedim diye düşünüyorum
Doktor ver diyor ısrarla
Evet gece emzirmek de güzel kilo almasını sağlıyor benim oğlum da 3 4 saate sesler çıkarıyor uykusunda ihh mihh diyor uykum hafif hemen emzirip koyuyorum uyanmıyor ama acıkıyorBen de geceler uyandirmiyorum ,yazdigim yanlis anlasildi sanirim .Benim bebeklerim 3 4 saate kipirdaniyorlar ,uyanmiyorlar ama aciktiklarini belli ediyorlar ki ben saat kuruyorum 3 4 saatte bir beslemek icin .Bizim doktorumuz en cok bu aylarda kilo alir bebekeler nezmn isterlerse besleyin ,3 saatten fazla ac kalmasinlar diyor her defasinda.Eger kilo aliminiz iyi ise sorun yoktur
Ben sağma isinj hiç beceremedim baştan beriBen birşey duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Anne sütünü sağıp dinlendirince dokunmayabiliyormuş süt. Acaba denesen mi ki bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?