2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar Molfix kullanan varsa migrosta ikincisi %60 indirimli . Rota olduk bugün doktor o kadar özenle verdi ki hepsini yuttu . Uyuyor sürekli ateşlenme felan olur mu sormayi unutmuşum . Bide biogia verdi aşıyla vermek sıkıntı olur mu bir kaç gün bekleyeyim mi

Ben de sling var ama kullanamıyorum, sanki bebek icinde tostoparlak duruyo rahat edemiyor gibi. Ben mi beceremiyorum bilmem. Kanguru daha iyi bence yaz için.
Ya bende kullanamıyorum aynı şeyi düşünüyorum. Sürekli deniyorum acaba ben mi yapamıyorum diye çocuk kambur gibi böyle top gibi duruyor rahatsızmış gibi geliyor sinirim bozuluyor çıkarıyorum hemen . Çok pişman oldum keşke kanguru alsaymışım.. bir de slingte çocuğun bacağına değen yerler gergin oluyor baya acıtıyor mu acaba kumaş bacağını diye düşünüyorum

Aynen ben de her gün deniyorum videolarını izliyorum ama yok sinir oluyorum. Kanguru daha güzel. Dediğin gibi bacakları aciyo sanki çocuğun, kafası da rahat etmiyo.

Maşallah canim bebeğine.. Ben 2 gün denedim melisayi, biz de hiç etki etmedi maalesef

Biz de ateş yapmamıştı canim, ins sizde de sıkıntı olmaz

Maşallah canim bebeğine.. Ben 2 gün denedim melisayi, biz de hiç etki etmedi maalesef
Rezene de denesene ben rezeneyi de içmeye başlayınca etki etti. Melisa yerine sadece rezene iç bakalım nasıl olacak.

Rezene de denesene ben rezeneyi de içmeye başlayınca etki etti. Melisa yerine sadece rezene iç bakalım nasıl olacak.
Rezene,anason ve kimyondan.yaptığım.bi karışım.var . Onu da içtigimde etki etmiyor maalesef. Gündüz en uzun uykusu 40 dk küçük cadının

yazın o sıcakta kanguru işkence olur @Dasmeer.en güzeli hafif pratik bir bebek arabası alman. çifr yönlü olması bence önemli diil. büyüdükçe seni görmek istemiyorlarşu modele bakabilirsin chicco goody

Meraba ,bebeklerim 4 aylik ve dogduklarindan beri en gec 3saatte bir beslemem gerektigi soyluyor doktorum.Bebeklerim gece boyu hic uyanmiyor ben 3 saatte en gec 4saatte bir besliyorum.kan sekero duser diyor doktorumiz her defasinda.
Cnm biz 3.aydan beri uyandirmiylruz geceleri dr 6-7 saat ac durabilir uykuda yemek kadar onemli sakin uyandirma dedi senin dr un aksine artik sekeri dusmez dedi kac ay oldu yani yanluslik olmali drun dediginde

Merhaba sevgili anneler.bir sorum olacaktı.26 kasımda sezeryan ile doğum yaptım 40 gün adet devam etti.simdi hala adet olmadim normal mi bukadar gecikmesi doktora gitmem gerekirmi bilemedim.
Cnm 40 gun hemn dogum sonrasi kanamami o kanama bittikten sonra emziren annelerin 1seneye kadar adet olmamasi gayet normal zaten oncesinde olsa bile 3 ay adet duzensiz ollabiliyormus

Sabah şimdi zyetin ekmek yedim
Bebeği doyurdum yarım saat sonra yine coştu
Ne yiyecegim anlamadim
Çocuk beni emdikten sonra coşuyor
Bu bebege işkence resmen bence baska bir doktora danışsanız bellki anne sütü yaramıyor bu israr neden doktorda

Bu bebege işkence resmen bence baska bir doktora danışsanız bellki anne sütü yaramıyor bu israr neden doktorda
Sorma kimse beni anlamıyor öz annem bile gelmiş sen annesutu ver
Başka birsey demiyor
Çocuk sindiremiyor bakın ikigundur sadece gece verdim nasıl huzurlu
Hergun acaba ne yedim diye düşünüyorum
Doktor ver diyor ısrarla

Ben de slingi kullanamam diye kanguru almistim mamadus marka guzel bir şeye benziyor ama hic sevmedi.. 2_3 kere farklı zamanlarda denedim .. içindeyken cirpiniyor çıkmak icin alışır mi diye bekliyorum arada deniyorum ama yok..

Ya tamam anne sutu cok oenmli ama hic anne sutu veremeyen annelerde var mamayla beslenen yani bi sekilde rizkini alicak , bilemiyorum sizi takip ediyorum Allah ssbir ve güç versin ama bi yerde tikaniyor problem cozulmuyor

Rezene,anason ve kimyondan.yaptığım.bi karışım.var . Onu da içtigimde etki etmiyor maalesef. Gündüz en uzun uykusu 40 dk küçük cadının
Bebeklere belli olmuyor canım. Geçen gece de biz uyumamıştık içtiklerime rağmen. Gaz sancısı çektik çok. Mesela ben daha önce anason içiyordum çocuk tam tersi sanki enerji topluyordu hiç uyumuyordu. Bize anason iyi gelmedi.

Ya tamam anne sutu cok oenmli ama hic anne sutu veremeyen annelerde var mamayla beslenen yani bi sekilde rizkini alicak , bilemiyorum sizi takip ediyorum Allah ssbir ve güç versin ama bi yerde tikaniyor problem cozulmuyor
Amin sağolun bu ikigundur işte azalltim gayet iyi
Şimdi haftaya ailemin yanına gideceğim
Orada annem sabah akşam başında emdir diye tutturacak

Ben de geceler uyandirmiyorum ,yazdigim yanlis anlasildi sanirim .Benim bebeklerim 3 4 saate kipirdaniyorlar ,uyanmiyorlar ama aciktiklarini belli ediyorlar ki ben saat kuruyorum 3 4 saatte bir beslemek icin .Bizim doktorumuz en cok bu aylarda kilo alir bebekeler nezmn isterlerse besleyin ,3 saatten fazla ac kalmasinlar diyor her defasinda.Eger kilo aliminiz iyi ise sorun yoktur

Ben birşey duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Anne sütünü sağıp dinlendirince dokunmayabiliyormuş süt. Acaba denesen mi ki bilemedim.

Evet gece emzirmek de güzel kilo almasını sağlıyor benim oğlum da 3 4 saate sesler çıkarıyor uykusunda ihh mihh diyor uykum hafif hemen emzirip koyuyorum uyanmıyor ama acıkıyor
Bu ay azalmaya başladı bizim kilo alımı 500 gr felan ancak oldu gibi martin 3 ü hem muayene hem aşı var bakalım kaç gelecek

Ben birşey duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Anne sütünü sağıp dinlendirince dokunmayabiliyormuş süt. Acaba denesen mi ki bilemedim.
Ben sağma isinj hiç beceremedim baştan beri
Aklıma suda geliyor bebek gundne güne büyüyor ya az daha idare edeyim enazindan altı aylık olana kadar
Yediklerime dikkat edecem
Bir de sabah gece emzirdiklerim çok dokunmuyor
Ogledensonra özellikle dikkatediyorm yediklerime birde akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…